légzési nehézségek még mindig de miért?

Téma címkék:
2013.07.03. 14:42

Sziasztok mostanában nem igazán írtam erre az oldalra mert úgy éreztem nincs rá szükségem de most megint muszáj lesz. Pánikbetegségben szenvedtem amire gyógyszert is kellett szednem 1 évig utána én fokozatosan abbahagyam a szedését és jobban is lettem. Kezdetben amikor letettem a gyógyszert még nagyon sok rosszullétem volt a fejem is fájt minden bajom volt utána azok a tünetek is elmúltak és mondhatom azt,hogy majdnem tünetmentessé váltam. De a napokban megint előjöttek nálam a légzési nehézségek nem tudom pontosan elmagyarázni,hogy mit is érzek akkor de állandóan a légzésemet figyelem és van olyan amikor percekig nem tudok mély levegőket venni mintha valahol megakadna és  utána a gyomromba is belejön egy fájás pár percig és amikor elmúlik a gyomor fájdalmam a légzésem is megjavul. Van olyan amikor percekig nem tudok levegőt venni és akkor bepánikolok. Az a szerencsém,hogy ez nem tart sokáig de nagyon félek,hogy újra kiújul a betegségem azt meg nem szeretném. Pedig mostanában mindig nyugodt vagyok senki sem idegesít fel mert régen a sok idegeskedés hozta elő ezt a betegséget de most már nem idegesít senki azért is furcsa ez nekem. Mit javasoltok nekem szerintetek mit lehetne tenni?

#13958 magdi55 hozzászólása: 2013.07.03. 20:49

A pánikot sok mindenre lehet fogni,de a légzési nehézség azért összefügghet a szív verőerének működésével,vérnyomás problémával. Érdemes lenne elmenni szív ultrahangra,vérvételre.Ha minden rendben,akkor mondjuk,hogy a stressz,pánik okozza.Főleg,ha gyomortáji fájdalom társul.Aszpirint ajánlanak erre pl.De lehet mást.Biztonság kedvéért ki kell zárni szerintem az egyebeket.A fokozatos terhelés-mozgás-biztos jót tesz.Figyelni a pulzusszámot!

 

#13957 filipovic hozzászólása: 2013.07.03. 17:50

<p>Szia. Én mostanában egyre jobban vagyok. Sokmindennek köszönhetem, de leginkább a hitemnek. Ugyanis hinni kell. Ha tetszik, ha nem. Az viszont rajtad múlik hogy melyik hited segít téged a legjobban. Én hiszek (már) Istenben, Jézusban. Gondolj bele kérlek hogy ha te hozzájuk szólsz őszintén, a segítséget kérve, segítségre fogsz találni. Kérlek higyj abban hogy van egy feljebbvalónk, aki ha kell bármitől megvéd. Ha vannak bűneid, amiket elismersz, lehet a gyónás is segíthet. Ha nem vagy vallásos, akkor pedig őszintén kívánom hogy találd meg az utad a gyógyulásban, és az életben. Örömben, és boldogságban.</p>

Egyébként én is pánikbetegségtől szenvedtem.. a légzési nehézségek, és izomgyengeségek is társultak hozzá a magas pulzusszám mellé.

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

 

Várószoba.hu
Email: varoszoba.hu@gmail.com

Médiapartner: Akadémiai Kiadó Zrt.

 

Krónikus betegek támogató, közösségi oldala.

precognox

Close
Close