köszönet – Szuzytól

Téma címkék:
2013.07.12. 18:01

Sziasztok! Köszönöm mindenkinek aki írt nekem és segíteni probált a gondjaim megoldásába.Itt a nyár a vakácíó nyaralás,gyerekek és Nektek mégis volt időtök rám pár sorral.Várkondi Laci weblapjaés tanácsa tetszett,megprobálok én is ezen az uton elindulni.Ennél a betegségnél nem látni az alagut végét de ha kissé keskenyedne az jó lenne.Lovagnak üzenem hogy bízon az orvosokba ők kb betudják határolni hogy neki milyenek az esélyei mindig kérje ki a tanácsukat.Ha ezt teszi sok felesleges körtől szabadul meg s indokolatlanul nem költ.További jó nyarat mindenkinek, SZuzy             Természetesen ha van új a nap alatt, írjatok!

klmaan
#14157 klmaan hozzászólása: 2013.07.12. 21:13

Szia Szuzy!

Én 58 éves vagyok, 23 éves zúgással. Valóban meg lehet valamennyire szokni. Fantasztikus az emberi szervezet! Azt javasolta egy fülész ismerős drnő, hogy soha ne legyek csendbe. Halk zene, rádió, Tv. Na! Nem fejhallgatóval! Most készülök egy kis infúziós karbantartásra, ami lehet, hogy a “halottnak a csók”, de jöjjön! Most olvastam éppen, hogy a Biemer mágnesterápia nagyon jó rá. Ha nincs ellenjavallat, akkor azt is meg lehet próbálni. Ha pesti, vagy környéki Vagy, akkor tudom, hogy hol lehet bérelni.

Most egy hasonló mágnesmatracot kapok kölcsön, megpróbálom. A zúgás már nem is érdekelne, van más és komolyabb bajom is, de ahogy írjátok, a hallás is romlik vele, nálam így van. Ez aggaszt inkább! Nagyon jó hallani, olvasni, hogy meg vagy elégedve az orvosoddal. Gondolom, hogy így van, mert nagyon biztatod a csapatot, hogy bizzunk. Nekem nincs kiben. Te kit találtál és hol? Nagyon örülnék, ha magánban is folytathatnánk, mert tényleg érdekelne az, hogy milyen uton indulsz el, ahol a keskenyebb alagutat reméled? Elmentem a Tinnitus Egyesület infó vonalának segítségével Pécsre egy kivizsgálásra. Nagyon korrekt és többfajta vizsgálatot végeztek. CT nem volt. Kombi hallókészüléket javasoltak, mást nem. Egyrészt, nagyon drága, még OEP támogatással is, másrészt, várok még valami kis csodára, hogy min. stagnáljak.

Nagyon várom az ötleteteket!

Szeretettel üdvözöllek és a Többieket is! Klári-Klmáan (dolgozznet@gmail.com)

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

 

Várószoba.hu
Email: varoszoba.hu@gmail.com

Médiapartner: Akadémiai Kiadó Zrt.

 

Krónikus betegek támogató, közösségi oldala.

precognox

Close
Close