Miért nem tudok meggyógyúlni?

Téma címkék:
2013.07.21. 22:18

Sziasztok,nagyon szépen megköszönném hogy ha végig olvasnátok és segitenétek.

Minden gyerekkrom miatt van,nénémet imádom (sajnos már nem Mo-on él) ő nevelt engem fel a 20 évemből 18 biztos,anyukámat is szeretem de nénémet jobban,gyerekkoromban mindig a nénémnél voltam de mikor hazavittek lelkileg megtörtem :( ez miatt vagyok most ilyen amilyen,nemrég derült ki, hogy Bordenlineban szenvedek. Épp egy öngyilkossági kisérletem után a korházban állapitották meg és már 4 éve tart a szenvedésem, hol jobban hol rosszabul vagyok, szerencse most jobban, de félek, hogy hamarosan visszatér a halálvágyam és megteszem újra :( mit tehetnék? pedig már van 2 éve kapcsolatom és imádom a páromat de nem tud ebből a ganéból kiszedni :( talán akkor vagyok a legjobban ha Marilyn Monroe-ról olvasok vagy esetleg nézek filmet amiben ő szerepel, kicsit fura ez a módja annak, hogy innen, ebből a világból menekülök de akkor érzem magam a legjobban de én nem akarom igy az életemet leélni hogy csak menekülök és menekülök a problémákkal szembe szeretnék nézni de az élethez életképtelen vagyok,a problémámat az is súlyosbitja hogy se munkám se iskolám nincsen.. albérletben élkünk és csak a párom dolgozik….elegem van és nem tudok ebből az ördögi körből kijutni :(

#14250 Alkony hozzászólása: 2013.07.24. 13:10

Szia!

Én nagyon javasolnám Neked, hogy ne párodtól várd, hogy kiszedjen belőle, és tudatosítsd benne is, hogy ez nem az ő feladata. Úgy vélem, hogy ezt csak és kizárólag Te tudod megtenni, de legalábbis a lépéseket mindenképpen Neked kell megtenned ennek érdekében. Egyrészt, egy szakember, főként beszélgetőtárs jót tenne neked, hiszen segítene, hogy felismerd a jeleket, amik belesodorhatnak az állapotodba.

Másrészt, ha tényleg szeretnél változni, és érzed magadban az erőt hozzá, akkor javasolni tudom Louise L. Hay könyveit (leginkább az Éld az életed címűt), és filmjét, illetve a hangoskönyvét. Mellette Eckhart Tolle szerintem tudna segíteni az önfejlesztésben, ő ugyanis hasonló problémákkal küzdött, és neki is ment az öngyilkosságnak. Youtube-on megtalálod a hangoskönyvét A most hatalma címmel.

Tudom, hogy félsz, de fontos, hogy a félelmedet leküzdd.

Nagyon remélem, hogy tudtam valamicskét segíteni, sok erőt, és kitartást.

És ne feledd, akármikor elkezdhetsz tanulni valami újat, akármikor gyökeresen változtathatsz az életeden.

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

 

Várószoba.hu
Email: varoszoba.hu@gmail.com

Médiapartner: Akadémiai Kiadó Zrt.

 

Krónikus betegek támogató, közösségi oldala.

precognox

Close
Close