van megoldás !

2013.07.30. 05:34

Először is köszönet ezért a fórumért, mert itt találtam rá dr Szirmai Ágnes doktornőre !

Több, mint másfél éve a nap 24 órájában szédültem minden helyzetváltoztatáskor.Számos vizsgálat, orvos (és persze pénz) és számos “ötlet”, hogy mitől van – de megoldás semmi. Csak nem hagyott nyugodni, hogy így kelljen leélnem az életem, hát elkezdtem kutatni itt a net-en.Az orvosok egyébként úgy tapasztalom, hogy  nagyon idegesek attól, ha erre hivatkozunk.Bizony, mennyire jobb lenne, ha nem lenne rá szükség ! Szóval: összeraktam, hogy ez csak Bppv lehet(annak ellenére, hogy a kerületi fülész szakorvos kizártnak tartotta!!!). Majd itt a fórumon valaki ajánlotta dr Szirmai Ágnest.

És a történet vége : egyetlen (!) , a doktornő által végzett gyakorlattal visszaállt a normál helyzet a fülemben, HETEK ÓTA NEM SZÉDÜLÖK EGYÁLTALÁN ! Egyszerüen hihetetlen boldogság és megkönnyebbülés !

És még valami : nem foglalkozom azzal, hogy mi lesz, ha ismét szédülni kezdek, mert tudom, hogy mit kell csinálni és kihez kell fordulni.

A tanulság számomra ismét ez: az orvosi egyetemet is el lehet végezni éppen-átcsúsztam és kitünő eredménnyel   – a végeredmény azonos : orvosi diploma. A szakmai igényesség pedig egy másik téma ,amiről minden beteg tudna mesélni.

Mondanom sem kell, hogy míg élek áldani fogom Szirmai doktornőt .

Csak bátorítani szerettem volna mindenkit, hogy ne adja fel !

Ibolya

 

EN-ek
#14310 EN-ek hozzászólása: 2013.07.30. 16:22

Absolute & maximálisan!!

Ah ÉN mondani szoktam: “Akkor bízok 1 ORVosban, ha LÓ legel a sírján!” (ez sajn kiváltképp érvényes a hazaiakra)

–>Szaktudás csekéj, felszereltség / műszerpark kb. 231 évvel van LEmaradva az elvárhatótól, ojan + h “emberséges humánus hozzáállás” 1xűen ismeretlen fogalom a sótárban!

1úttal maximális tiszteletem és Lismerésem annak a csekéj számúnak, akik heroikus küzdelemben még ájják a sarat ebbena pőczegödörben, ki se vándoroltak, és +maradtak idehaza talpig tisztességesnek!

(ők sajnos a kevés kivétel, ami erősíti a szabájt…)

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

 

Várószoba.hu
Email: varoszoba.hu@gmail.com

Médiapartner: Akadémiai Kiadó Zrt.

 

Krónikus betegek támogató, közösségi oldala.

precognox

Close
Close