Eszenciális tremor

2013.08.06. 13:48

Sziasztok!

 

Én már jóideje küzdök ezzel, egyszer már írtam is itt. Mostanában nagyon sok erőt merítek Mantak Chia mikrokozmikus pályameditációiból, ahol a hat hang a belső mosoly, és maga az energia keringetése úgy érzem csodákat művel. Ezt nem könnyű megtanulni, de aki beszél angolul az megtalálja Mantak Chia ingyenes taníásait a You Tube-n. Nem szabad hagyni, hogy legyürjön a dolog, hinni kell abban, hogy mi vagyunk az erősebbek. Legelemibb szinten, a teremtés szintjén nincsen megfogható anyag, csak energia – éppen ezért én az energia keringetésével és azt az eredeti erőben (a köldök mögött) tárolásával nagyon sokszor szinte teljesen le tudom állítani a remegést. Már az is nagy dolog, hogy tudom befolyásolni!! Az alkohol és a szégyenérzet nem megoldás. Én nem is szégyenlem, ha mégis előjön, mert az csak duplázza, hogy cefetül érezze magát az ember! Ne szégyeljétek, attól még teljes értékű emberek vagyunk. Van még egy jó ötletem, azoknak akik fejremegéssel élnek, viszont nagyon jó a vizuális képességük. Elolvastam egy tanulmányt az Eszenciális Tremor-ról, ami egyéb számomra szinte teljesen érthetetlen dolgok mellett, az érthető volt, hogy a Talamusz közepén bizonyos torpedók nagy számban jönnek létre és ezek nyaki tájon remegést – túlmozgást okoznak! Na akinek van fantáziája, az most előveheti és akár agykontroll, akár csak egy nyugis pillanat közepén felfegyverezheti magát és ellentámadásba lendülhet a torpedók ellen! Csak a talamusz helyét kell lokalizálni és már lehet is lőni őket, akár Isten nyilával, akár bármivel ki-ki miben hisz. Én mindenesetre sem a hülyévé varázsoló gyógyszerekben, sem az alkoholban nem hiszek.

steve
#18320 steve hozzászólása: 2014.06.17. 18:18

Szia!

Nekem 14 éves koromban kezdődött ez az egész, most 28 éves vagyok de eléggé rányomja a bélyegét az életemre. Néhány évig jártam egy természetgyógyászhoz Debrecenbe, akkor volt először, hogy jelentős javulást tapasztaltam. Egy ideig jógáztam is, de nem tudtam kellően ellazulni.

Most egyiket sem csinálom, viszont (segítséggel) elkezdtem visszaszocializálódni valamennyire. Bár én a kritikusabb találkozók előtt alkoholt iszom, van olyan ismerősöm aki szorongásoldót szed rá. Nyilván egyik sem jó, de ha nem esik át az ember a ló túloldalára akkor átmenetileg megoldást jelenthet (néhány órára).

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

 

Várószoba.hu
Email: varoszoba.hu@gmail.com

Médiapartner: Akadémiai Kiadó Zrt.

 

Krónikus betegek támogató, közösségi oldala.

precognox

Close
Close