Mi van velem?

Téma címkék:
2013.08.12. 20:05

Kedves mindenki.

 

Elsősorban tanácsra lenne szükségem azért fordulok a közösséghez.

28 éves nő vagyok, és nagyon bánt ,hogy igazándiból ki vagyok mit akarok. Jó vagyok vagy rossz.

Az se hogy ez normális vagy se. Ez hogy így érzek mindenre kihat, nincs normális sőt nem is volt normális párkapocsolatom se. Volt hosszutávú de csk gyötörtem az illetőt, ő borzasztó türelmes volt velem. Néha ok nélkül piszkáltam , mindig azt akartam érezze bármikor elveszithet. Mikor már sírt akkor megnyugodtam (igazán elsem akartam vesziteni , de kelleni se kellett)

A baj ha anyukámmal beszélek ,olyan vagyok mint ő. az a véleményem azt érzem azt szeretem. Ha barátnőmmel aki nagykanállal eszi az életet , felveszem a szokásait (vagyis nem teszem de ugy beszélek és gondolkodok mint ő)

Az érzem van egy pillanat amikor nyugodtságot és békét családot akarok, de ha jön valaki akkor persze már nem igy gondolom. Csak barátságot traktálok ( mert ugyse kellek neki mondom magamnak) igy jobb ha nem csalodok. De utálom ezt az érzést mert szeretetre öszinte érzésekre vágyok de én sem vagyok az magammal szembe se.

Ki vagyok én az “elképzelt ” kicsapongó vagy a nyugodt lány?

 

Hogy lehet ebből kikeveredni????

Valaki?

#14415 nagyannus1985 hozzászólása: 2013.08.23. 10:25

Koszonon!

#14414 Rocky hozzászólása: 2013.08.15. 11:07

Kedves Nagyannus!

 

Fogadd el magad,minden embernek nan jó és rosz/negatív tulajdonsága is pl. szeretet, türelem-vagy fáradékonyság miatt  ingerlékenység,vagy szókimondás amik emberio hibák,és lehetne sorolni mindkettőt,de ezek miatt ne ítéld el magad,találd meg magadban a jó kincseket a szivedben,mert biztos hogy van ,és kamatoztasd,s megláétod boldog leszel,mert ha adól jót akkor kapol is ez a sors rendje/tőrvényszerüsége.

Szeretettel:Rocky

#14413 atlantiszi hozzászólása: 2013.08.14. 16:02

Kedves Nagyannus!

Szeresd magadat,fogadd el magadat,ennyi az egész.A tükör előtti gyakorlattal tudatalattidhoz küldött pozitív üzenettel erősítheted Önbizalmadat.Merjél magad lenni,ne akarj másokat utánozni.Ha már szereted magadat , észreveheted, hogy mások is elkezdenek szeretni.Te is érsz annyit mint mások és ,hogy jó vagy rossz vagy- e,talán mindakettő, ugyanugy mint mindenki aki leszületik erre a bolygóra.

Szeresd magadat és a világ is megszeret.

 

Szeretettel:Tóth László lelki segítő

#14412 nagyannus1985 hozzászólása: 2013.08.13. 14:18

Koszonom. Megprobalom a tukros megoldast. Meg igy hogy feltetted ezeket a kerdeseket igy nem tunok annyira borzasztonak
Hisz ha csak a munkam nezem akkor mindenhol szeretnek, ertekelik a szorgalmam… Olyan munkam van hogy a munka adommal elek
Es gyerekekkel voltam es vagyok mar egy jo ideje. Ok is imadnak, akkor lehet csak en nem szeretem magam.

Baratoktol nem kerek segitseget mert van par de ” nem igazi”. En egy kicsit
tavolsagtarto vok. Vagyis neha ragaszkodok neha nem.

Multkor beszeltem az eletemrol erzeseimrol egy baratnak kb 2 eve ismerem.
Es azt mondta olyan mintha 3 kulonbozo ember eleterol beszelnek. Tehat vele se lettem elorebb.
Sok minden van amiert ezt mondta de azt ide nem irnam le ( hosszu).

Igazandibol 6 honapja megyek lefele volt egy mentalisan beteg partnerem. Mellette jott ki minden , vagyis mellette Totalis 0 nak ereztem magam. Tulajdonkepp mar azt mondta hogy nem vok 100as mert vitazni se merek, kerulom a konfliktust,megalazkodok….
Vele tenyleg igy volt, feltele tole.
De vele vege jooo munkam van, nyugalomban elek . Es nem allok talpra:(
Hatha segit a tukor:)

#14411 picurka58 hozzászólása: 2013.08.13. 09:55

Szép napot, Na ez a válasz aztán meg lepett. Idézlek- nem érzem magam jó embernek.- Akkor kezdjél el gondolkodni, hogy miért is nem vagy Te jó ember? Szereted az álltokat? Segitesz másoknak ha kérik ezt? Viszonozd a szeretetet, amit kapsz, mert az jó érzés. Van egy módszer. Naponta legalább egyszer nézzél bele a tükörbe, és mond azt magadnak, hogy jó ember vagyok. Persze ez nagyon relativ, hogy ki a jó, és ki a  ember. Mgadnak probáljál elöször meg felelni, és aztán másoknak, csak akkor ha ezt akarod. Mert nam mindig kell másoknak meg felnünk.. Beszélj anyukáddal, hiszen azt írtad, hogy nagyon hasonlitasz reá. Tehát. anyukád jó ember?  Nos, kérlek lépd meg ezeket, és aztán kiderül, hogy ki is vagy Te?! Üdvözlettel. Picurka. Bocs. Az hogy ki a rossz ember.Javitottam az íráson.

#14410 nagyannus1985 hozzászólása: 2013.08.13. 06:12

Koszonom Picur. Nem tartom magam csunya nonek, csak emberileg nem erzem magam joembernek.

#14409 picurka58 hozzászólása: 2013.08.12. 21:35

Kedves 28-éves nő. Nos elólvatam a levelét, kétszer is. Ez csak az én véleményem, elöre is szólok, Azt érzem, hogy nagyon nagyon nagy önbizalom hiányban szenvedsz. Viszont, a barátodat is meg kínoztad, ez tetszett, is neked. Szóval a személyiségeddel, komoly gond van. Ne bátsál, másokat, csak mert nem vagy magaddal elégedett. Mi a gondod? Kövér vagy? vagy sovány? Csunyának talákod magadat? Jajj csak ennyi bajom lenne nekem. Szóval, talán egy pszhiáter, meg oldás lenne, talán… Ha van barátnöd, akkor beszéljél vele, a problémádrol, de csak akkor ha igaz barát. Az önbizalom hiánya, is okozhatja problémádat. Barátkozni viszont kellene, persze ésszel nem össze-vissza kapkodni. De azt azért biztosan tudod, hogy akarat eröre is szükség van. A szeretet éhséséget, azt sajnos ismerem. Ezt gondolom érted. Ebböl kellene ki indulnod. Bizzál magadban, és aki szeret, azt kérlek nem szabad bántani, a Te problámád miatt. Több önbizalom, szerintem. Szeretettel Picur.

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

 

Várószoba.hu
Email: varoszoba.hu@gmail.com

Médiapartner: Akadémiai Kiadó Zrt.

 

Krónikus betegek támogató, közösségi oldala.

precognox

Close
Close