fülzúgás

Téma címkék:
2013.08.21. 06:34

Sziasztok! Májusban találtam rátok, elkeseredtem, mert senki sem írt le olyan fülzúgást, ami nekem lett egyik májusi hajnalra.Azt hittem építkezésen vernek valami vaslemezt egy őrült nagy kalapáccsal, 6-8 erősödő dobbanás, majd 4-5 lassan halkuló.Itt láttam, mennyien kinlódnak ezzel.Háziorvos Cavintont írt fel, hogy életem végéig szednem kell, de! olvasom, a gyógyszer mellékhatása: FÜLZÚGÁS! A gyomrom már az egy beszedett tablettától megfájdult, nem szedek gyógyszert egyáltalán. Aztán elmentem SONO terápiára, ahol az orvos azt mondta 40 kezelés és elmúlik. Nekem 12 kezelés után már nem jött vissza, az első 5 után a hétvégén visszatért, de azóta semmi.Nem kell gyógyszert szednem, nekem bevált! Kiváncsi vagyok, meddig tart ez a boldog , csendes állapot! Majd vissza kell mennem controllra…nem tudom…de bizakodó vagyok, ja, és most leszek 60 éves.

Jobbulást mindenkinek:

:Dusimami

#14453 erzsebet66 hozzászólása: 2013.10.09. 11:56

Igazán sokat olvastam már a fülzugásról, sajnos nekem is ilyen problémám van, de ezt a  terápiát még senkitől nem hallottam,  én  66 éves vagyok kb. 10 éve szórakoztat ez a nyomorúság, még hozzá kapcsolódik időnként  heves szédülés. Éppen most  próbálok  a legutóbbi szédülésből talpra állni. Valóban ilyen jó Sono-terápia ? Másnak  is van hasonló tapasztalata, vagy  Te a ritka kivétel  vagy. Köszönöm, hogy megosztottad, és mindenre fogékony vagyok ami segithet..!

 

 

#14452 katuska58 hozzászólása: 2013.09.10. 11:49

Végre egy elégedett boldog ember!!!!!!!!!!!!!!!

Nagyon örülök,hogy neked sikerült megszabadulnod ebből a zajos világból.

Gratulálok hozzá,kivánom,hogy mindig így maradjon neked,ilyen csendes és nyugott minden,

#14451 katuska58 hozzászólása: 2013.08.22. 20:59

Kedves Ismeretlen!

Az elmondottak alapján csak gatulálni tudok Önnek.

Igazán azon szerencsés emberek közé tartozik,akiknek sikerült legyőzni ezt a gyilkos zajt,amely hosszú távon akár az őrületbe is tudja kergetni az embert.Ezért bátorkodom megjegyezni,hogy érezze magát megtisztelve,hogy Önnek SIKERÜLT!

Boldog ember,csak gratulálni tudok hozzá!

Üdvözlettel……………………..Katalin

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

 

Várószoba.hu
Email: varoszoba.hu@gmail.com

Médiapartner: Akadémiai Kiadó Zrt.

 

Krónikus betegek támogató, közösségi oldala.

precognox

Close
Close