Megoldás lehet cukorbetegeknek!!!

Téma címkék:
2013.09.25. 17:55

Édesapámnál II-es típusú cukorbetegséget diagnosztizáltak, a vércukorszintje több alkalommal felszökött 20 fölé, nagyon rosszul érezte magát. A cukorbetegsége miatt kialakult veseelégtelenség következményeként éjszakánként számtalanszor kellett kimennie, pisilni. Beutalták a kórházba, ahol rögtön ráállították inzulinra. Naponta 4-szer szúrta magát, és a szigorú diéta ellenére a cukra 1,7 és 18 között ingadozott, amely egy nagyon veszélyes állapot! Áttért egy szénhidrátmentes táplálkozásra, teljesen leállt az inzulinnal, és egy hónapja elkezdte szedni a terméket, amit úgy ajánlottak neki! A cukra most kb.10-12 között mozog, inzulin és tabletta nélkül! Éjszakánként már csak 2-3 alkalommal kell kimennie. Abbahagyta a vérhígító szedését is, a  laborleletei alapján jelentősen csökkent a triglicerid és a koleszterinszintje. A vérnyomását évek óta nem tudták beállítani, pedig 3-féle vérnyomáscsökkentő gyógyszert is szedett. Mostanra a vérnyomása is rendeződött, kb. 140/90-es értékeket mérünk. Megszűntek a reggeli szédüléses rosszullétei, amelyeket a reggeli ébredésnél mért 210-es vérnyomás okozott! 3 gyógyszerét már elhagyhatta az orvos tanácsára, és ez még csak a kezdet…

varoszoba2
#14780 varoszoba2 hozzászólása: 2013.09.26. 08:25

Kedves Célorientált!

A történeted egy részét töröltük, a reklám jellegű bejegyzésekkel így járunk el. Ha segítő széndékkal jegyezted be a történetet és nem az a célja, hogy egy termék forgalmát növeld akár saját részre történő jövedelemszerzés céljából, rendben van. A történet ebben a formában maradhat az oldalon.
Ha marketing céllal szeretnél a betegek felé közeledni, arra egyéb más felületeinket tudjuk felajánlani – de semmiképpen sem a történetek között a helye.

Köszönjük a megértésedet!

Üdv: Várószoba

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

 

Várószoba.hu
Email: varoszoba.hu@gmail.com

Médiapartner: Akadémiai Kiadó Zrt.

 

Krónikus betegek támogató, közösségi oldala.

precognox

Close
Close