Pánikbetegség

Téma címkék:
2013.10.16. 09:55

Szisztok!

Gondoltam megirom a történetem, hátha tud valaki segíteni!

21 éves vagyok pánikbeteg! Pánikbetegség 17 éves koromtól jelenkezett orvostól, orvosra vittek a szüleim mire kiderült valojában mi is a probléma velem! Elötte nekem semmi ilyen gondom nem volt életvidám gyerek voltam!  Innentől kezdve az életem pokollá vált! Eleinte gyógynövényes dolgokkal elvoltam, majd egy félév után erőssebbek voltak a tüneteim voltak időszakok mikor nem voltak rohamaim, de késöbb megint jelenkeztek! 18 éves korom óta gyógyszeres kezelés alatt állok immár lassan 3 éve de ez sem segít! Napi 2 xanax és 1 kedélyjavító! Párkapcsolatban élek 3 éve külön élünk saját lakásunk van! Jelenleg új munkahelyem van 2 hétig minden szuper volt, de hétfön mikor elindultam dolgozni ujjab rohamaiM vannak, kedden már oda jutottam hogy nem mertem elindulni dolgozni pedig nagyon szeretem az új munkahelyemet! Páromnak ma reggel mertem elmondani hogy újra tüneteim vannak, ő erre nagyon mérges lett és azt mondta hogy elege van már ebből az egész betegségből! Nagyon félek hogy elveszítem őt! Számomra ő a legfoontosabb a világon!

Ha valaki tud akkor kérem segítsen! Van kiut a pánikbetegségből??

#15045 gika hozzászólása: 2013.11.07. 18:02

Kedves Betti!

Pár hónappal ezelőtt kezdődött nálam a pánikbetegség elég komoly tünetekkel, a sürgősségin is voltam. Nagyon ijesztő dolog mindaddig, amíg mindent meg nem ismersz erről a szörnyetegről. Mivel egész nap rosszul voltam és éjszaka is csak jöttek a rohamok, kutakodni kezdtem, hogyan is lehet ettől megszabadulni. Sajnos a gyógyszerek nem mindig hatásosak és abbahagyásukkal visszajön a probléma. Mindaddig kísért, amíg a gyökerét ki nem tépjük.  Internetes keresgélés után bukkantam erre az oldalra: http://www.panikbetegseg.eu. Regisztrációval ingyenes tanfolyamot kérhetsz, hogyan tudsz végleg megszabadulni ettől a szörnyű betegségtől, amit a psziché játszik velünk. Nem könnyű, mert elszántság kell hozzá, kitartás és lemondás sok mindenről, főleg ételekről. Amit én tettem: szigorúan elkerültem azokat az élelmiszereket, amik rohamokat váltanak ki. A tanfolyam minden leír részletesen. Napi fél órát minden nap tornázom, nagy dózisú vitamonokat szedek és minden nap meditálok. Ha anyagilag megengedheted magadnak, akkor keress fel kineziológust, aki megtalálja és kioldja azokat a blokkokat, amik eljuttatak ide. Csodát tesz, hidd el! A meditáció pedig egyenesen megújít! Ehhez pénz sem kell, vannak már vezetett meditációk a neten, ingyen letölthetők. Ha érdekel bővebben, akkor segítek ebben is. Egy hónap alatt odáig juttottam, hogy napközben teljesen jól vagyok és enyhe rohamom sincs már! Este már csak egy 0.25-ös frontinnal alszom, nem ébredek és nincsen egyetlen rohamom sem! Még nem jutottam a végére, de újra ember vagyok és a mindennapi dolgaimat örömmel végzem. Mindenkinek, aki ezzel küzd, üzenem, hogy ne adjátok fel, mert VAN KIÚT! Az elme bármire képes, csak meg kell tanulnunk irányítani. Ez viszont idő, türelem, lemondás. Nehezebb, mint bekapni a bogyókat, de sokkal hatásosabb és végleges megoldás! Szívesen segítek többet is, ha érdekel:-)

 

#26933 dakonadin hozzászólása: 2018.07.02. 13:34

Szia! Gondolom már nem aktuális de hátha tudnál nekem tanácsot adni…38 éves 2 gyermekes anyuka vagyok.Budapesten lakom.Iszonyúan eluralkodott rajtam a pánikbeteség…email cimem: kreszikitti@gmail.com

#15044 tunti hozzászólása: 2013.11.03. 07:18

Hű, akkor szurkolok nektek! =) Már én is megkaptam, hogy miért nem szülök, az lefoglalná az agyam… =D Na de menni fog az gyerkőc nélkül is, én tudom! =)

#15043 manoka80 hozzászólása: 2013.11.03. 01:58

Tunti.majd írj hogy hogy alakulsz!!Kitartás.hát remélem nálam nem jön vissza majd ez a betegség.de nem hiszem hogy lesz ideje mert 4-hét és szülök :-)és utána is minden figyelmemet a babócámra összpontosítom!!

EN-ek
#15042 EN-ek hozzászólása: 2013.11.02. 17:31

Eggen, a citromFŰ naddon yo mféle ideg(S)bajra, beleértve a HASSgörcsömet is!

(tele vele a kert, n nagy ügy:) ÉN még a 6ás kedvéért +vadítom 1 kis macskabogyóval IS, ú a zigazi! fől LEfekvés előtt.

A mia orbánFŰT illeti, az 1 kicsit más técta. az tkp. ú műxik mint 1 “rendes” a.depi: v is a 6ás beindulásához kő 1 kis idő; utána viszont illik (min) 1-2 hónapig inni rencceresen! vagyis ez N aza fajta tea amit csak időnként BEkap a mber HA épp kedve tarccsa! komoj th. terv szerint fogyasztandó! (nyáron n +feletkezni a Napról!! – aztat kerülni. fől a fehér csajoknak )

Csocsi!

#15041 tunti hozzászólása: 2013.11.02. 16:56

Köszönöm szépen a válaszod! =) Már le is főztem egy adag citromfű teát. Idáig orbáncfű teát ittam, de Gyuri bácsi (Györgytea) szerint azt max hat hétig szabad inni, úgyhogy pont ma terveztem abbahagyni.
Olvastam valahol, hogy a citromfű minél gyengébb annál jobb, de ezek szerint ezt cáfolod… =) Most egy teáskanálnyit tettem egy bögrényi vízbe, majd figyelem a hatást, remélem, ez jobb lesz, mint az orbánc, annál nem nagyon éreztem változást sajna…
Gyógyszert amúgy nem szedek, gimiben már le tudtam győzni egyszer ezt a betegséget, akkor évekig tünetmentes voltam, de most nyár óta sajna megint elég zűrös… =( Most agykontrollal és gyógyteákkal próbálkozok én is.
Mindenkinek sok sikert!

#15040 manoka80 hozzászólása: 2013.11.02. 15:39

Szia Tunti. Egyszerü sima citromfü tea.abból picit erősebbet főztem eleinte aztán meg fokozatosan egyre gyengébbet.semmit nem tettem bele csak nagyon kevés édesítőt.de volt úgy hogy egy litert lefőztem egy nap eleinte és azt szép lassan a 12-órás müszak alatt megittam!aztán folyamatosan elhagytam ezt a szokást.de ezt amúgy ezt mind neked kell érezned.azért annyit elárulok hogy attól hogy teáztam és nem szedtem a frontint.attól még mindíg volt nálam egy szem gyógyszer biztonsági okokból.:-) további szép napot

 

#15039 tunti hozzászólása: 2013.11.02. 12:25

Kedves manoka80!

Milyen teákat ittál és melyikből mennyit?

Köszönöm szépen előre is!

 

#15038 szilva25 hozzászólása: 2013.10.30. 19:40

Szia!

Olvastam a történeted, nekem is kb. 17 éves koromban kezdődött, most 36 vagyok…

Édesanyám minden létező orvoshoz elvitt, a leletek negatívak lettek, jött a pszichiátria.

19 év alatt sokféle gyógyszert próbáltunk az orvosommal, volt hogy hónapokig gyógyult voltam, de sajnos visszajött.. Most is gyógyszert szedek igaz ezek már hatásosak,pár éve gondoltam hátha segítek vele.Serlift-et és rivotrilt szedek.

Üdv!

EN-ek
#15037 EN-ek hozzászólása: 2013.10.17. 03:06

.osan így van! Panna naddon okosan +mondta a lényeget!

aki n társ abajban, az N méltó hozzánk! – ijen 1xű.

Túl sok értékes mber pazarol túl sok időt a értéktelenekre! (bévallom még velem is előferdült ijesmi régebben, DE az értelmes mber próbál tanulni a failból! kömben nincs semmi értelme nékie)

Kérdésre a válasz: iggen VAN! (n sűrűn, de ya:)

#15036 manoka80 hozzászólása: 2013.10.16. 17:45

Szia Betti.Én Anita vagyok.nálam 2011-ben diagnosztizáltak pánik betegséget.a munkahelyemen lettem rosszul.onnan mentő és kórház.nagyon rossz volt.majdnem fél évig kezeltek Frontin 3×1.sokáig voltam táppénzen.az utcára nem mertem kimenni.boltba nem tudtam menni.sőt a legrosszabb az volt hogy közölték velem hogy ne tervezzek babát az elkövetkező 5-évben.pedig a párommal nagyon szerettünk volna.Aztán egy nap úgy kelltem fel hogy elég volt.szépen lassan kezdtem leállni a frontin szedéséről.próbáltam többet kimozdulni otthonról.persze csak fokozatosan.áttértem a nyugtató teákra.a frontint teljesen abba hagytam.aztán idővel a teákat is.2012 februárjában már olyan jól voltam hogy elutaztunk Velencébe a karneválra.aztán nyáron meg a tengerhez.Még valami.most 7-hónapos terhes vagyok :-) Ezt azért írtam le hogy lelket öntsek beléd hogy van kiút.minden az agyban dől el!Persze idő kérdése. Remélem segítettem.szia

#15035 Panna1 hozzászólása: 2013.10.16. 16:39

Drága Betti11 Orvoshoz menj el,kérlek ha úgy érzed,beteg vagy! Ha a férjednek nem mered ezt elmondani,akkor Ő nem a társad,…ne félj,nyugodtan veszítsd el! Ha ő ilyen fontos Neked,miért nem tőle kértél segítséget? Van kiút,igen,menjél orvoshoz,és gyógyszerrel segítenek.

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

 

Várószoba.hu
Email: varoszoba.hu@gmail.com

Médiapartner: Akadémiai Kiadó Zrt.

 

Krónikus betegek támogató, közösségi oldala.

precognox

Close
Close