Azt hittem, hogy egyedül is menni fog, de…

Téma címkék:
2013.10.30. 19:39

Nincs kedvem bemutatkozni, belevágok.

 

10-től kb 17-18 éves koromig be voltam “zárva” a szobámba, nem mehettem sehová, csak az iskoláig meg vissza. Rossz anyagi körülmények között éltünk, anyám dolgozott látástól vakulásig, keményen gyógyszerezett és ez miatt néha, néha össze is vert. Ez ment kb 17 éves koromig. Amikor betöltöttem a 18-at elmentem egy ilyen képzésre szakmát tanulni, ott volt egy “öreg” aki elindított bennem valamit. Elültette a bogarat a fülembe. Elkezdtem megváltozni, akartam, többet akartam, tudást, ingert, fájdalmat, barátokat, de sajnos nem jött össze. Visszaestem. De megint kimásztam belőle, elkezdtem gyűlölni és megerősítettem az elmémet és a szellememet, de valamit nagyon elronthattam ezzel az eleggyel mert kicsúszott a kezeim közül az irányítás. Túl sok gyűlöletet és túl sok erőt adtam bele. Igen igaz, már nem félek senkitől és semmitől, de agresszív, idegbeteg, nyers, kiszámíthatatlan lettem. Nem megy az ismerkedés lányokkal, mert őket is gyűlölöm, anyámat is magamat is, minden embert. Nem megy egyedül…..bevallom……gyenge vagyok…..vesztettem……alulmaradtam……..segítségre van szükségem mert túltett rajtam ez az állapot.

21f

#15212 langrover hozzászólása: 2013.11.07. 22:27

Én-ek, te valami telepata vagy. valóban ezért vagyok itt, jó társaságra vágytam. tudom h itt legalább őszinte lehetek. szar, h mindenki az ellenségem, fiú, lány, öreg, fiatal. megvetnek, ez van, nem csoda…én is magamat. az öreget meg kikérem magamnak, 25 vagyok. szent meggyőződésem, h ez még belefér a fiatalba :D mer az jó. gyomorfekély, maximum magamt vetem meg néha, de hát, a magunkfajta már csak tudja h milyen ez. nemmelesleg, no, it si not healthy :( nem mindig azt kapja az ember amit érdemelne…de te legalább jól állsz hozzá, mert sztem megbaszhatja a világ magát, dugja fel melegszarig, azt csókolom.azért nem mindig. butburija, ezt szebben én se mondhattam volna…én is kibaszott irigy vagyok néha, és nem értek mért jobbak tőlem mások. de, a magam részéről, így jártunk…hanemhátnem. kivéve a második részét, mert sztem fiatalon emghalni nem jó. az olyan, mintha azt mondanám, h án vagyok jim morrison, v jimi hendrix. én stílusosan öregen, mint a kibaszott don corleone, akiről mindienki tudja h pszichopata volt :D egyébként meg, én tudom h midnent a mikulás baszott el, az emberek tőle tanulták el a “rossz vagy, bünti lesz” dumát. és ezt be is tudom bizonyítani :D                                                https://www.youtube.com/watch?v=LNBVzzQfl6U

#15211 butburija hozzászólása: 2013.11.07. 21:07

….és szerintem az itt lévők akik olyanok mint én..tehát nem 100-ak….titkon, tudják, tudjuk, hogy ez lenne a megoldás……beleszülettünk és ebbe is halunk meg. Vannak erősek akik szenvednek és még igy is élnek, mert az ösztön bennük van, de vannak olyanok is akiknek már minden mindegy…én ebbe tartozok……….:D:D:D:D:D:…..kiváncsi vagyok, hogy meddig birom tiszta fejjel….vajon mi lesz a vége….vajon lesz barátőm, vajon lesz életem…vajon….hmmm..igen, túl sok a vajon, de a, de is sok. félek, nagyon félek, de biztos reménysugárként ott van az, hogy ha megunom ezt az egészet, bármikor elvághatom a zsinort és kikapcsol a játék. ez megnyugtat néha.

#15210 butburija hozzászólása: 2013.11.07. 21:01

gyűlölöm a kibaszott estéket, gyűlölöm a sok kis mocskot, gyűlölöm és egyben imádom a helyzetemet irigy vagyok a sok kis köcsögre, hogy nekik összejött minden, nekem meg nem, hisz mivel vagyok én több vagy kevesebb mint ők, hisz megjártam már a poklokat….akkor mivel erősebbek ők, van barátnőjük, vidámak és rohadt sok bennük a kibaszott életvidámság. Én lassan, lassan eljutok odáig, hogy ha már úgyis mindegy alapon……de véghez viszek 1 olyan dolgot, ami végleg megváltoztatj majd az életemet. Szégyelem és valahogy kicsinyes, undoritó, kutyahétköznapi dolognak érzem a kapcsolatok kialakitását, de van amikor semmi másra sem vágyok mint barátokra…….sajnos csak álltatom magam, pontosan tudom, hogy mi lesz a vége, birom még kb 2-3 évig, utána meg Exit Game, köszönöm szépen……de inkább kinyirom magam tiszta fejjel, mint  teljesen eszemet vesztve szenvedjek egy kórházban vagy itt ebbe a kibaszott szobában!!!!

#15209 gyomorfekely2 hozzászólása: 2013.11.07. 19:24

Wont you tell me?

#15208 gyomorfekely2 hozzászólása: 2013.11.07. 19:18

is a healthy way?

EN-ek
#15207 EN-ek hozzászólása: 2013.11.07. 19:14

#15206 gyomorfekely2 hozzászólása: 2013.11.07. 19:05

engem akkor is ütöttek, ha nem voltam rossz. Eggen, engemis hüjének néznek, le se tuggy írni, mily hüjje. Vakk. ÉN-eket ne vesd meg, nem veted, sose, nagy arczt. Mi mind süttyőbevalóak vagyunk. Én lány vakk. Ez lényegtelen, néha farkat képzelek magamra, lehet mánnis pasi vakk. Egysze’ jáccottam vele, nem ment,nem tudok pasi lenn. Mindenki bekaphatja, akinek nem felelek meg. Tennap el is kaphattak vóna rendősség, mert kivont bicsakkal mentem Miskóc uccáján. Bekaphatik farkamatik.

EN-ek
#15205 EN-ek hozzászólása: 2013.11.07. 16:46

Nyugi öccsém, annak vettük… naés téged mi sellő fúddogált erre, v csak má’ simán hüjéreun tada zagyadat 1magadban? (és hiányzott má 1 marhaértelmes mber is;)

MIVAN?? kiccsodaa zőrült? e-szednél v őreg?!

#15204 langrover hozzászólása: 2013.11.07. 00:55

Üdv. Bár engem csak olyan 10 éves koromig ütöttek ha rossz voltam, olyan indokkal, h már túl nagy vagyok h verjenek, én nem emiatt zakkantam meg. én nem járok orvoshoz, lehet nem is vagyok olyan súlyos eset mint ti. Félbeszakítva magamat, én is szerény körülmények közt nőttem fel, de a történeted második fele, ami igazán megfogott…egy iodegbeteg roncs lettem, ha túladagolom magam lopott frontinnal attól iszonyat beadulok. a stimlánsok is kemények, de félretéve a szélesspektrumú narkomán vágyaimat, tudom miről beszélsz. gyűlölöm az embereket, mert lenézem magamat, folyton feszült vagyok, szorongok, kitörnék de nem tudok. egyébként amerre járok az emberek sültbolondnak néznek, szóval én túljutottam ezen az ego kérdésen. egy szar vagyok, ennyi. 25 évesen, fasza…a suliban, esti suliba járok, kb én vagyok a csoport idiótája, pedig jóllehet azok közt vagyok akiknek a legjobban megy, és ezt nem felvágásból. a nőkkel való kapcsolatomról ne is beszéljünk….:D az egész egy kibaszott (tragi)komédia…hagyjuk h mért, nem akarok ennyit beszélni, de pajti, hidd el, tudom miről beszélsz. a legjobban az a rész tetszik, h elültették a bogarat a füledbe, és többet akarsz…gyűlölsz, agresszív leszel, és a végén mint egy szánalmas kisgyerek, lehuppansz, h hoppá, egy gyenge sazr vagyok…ez mind az egóból fakad nálam, a gyűlölet, önmagamnak megfelelni nem tudás, ezért fel is hagytam ezzel, azóta jobban vagyok, csak egy idióta :D szóvakl ennyit, a legjobb történetek amik itt vannak az ez, meg gyomorfekélyé, ÉN-nek meg  egy komplett őrültnek tűnik, de ezt vedd bóknak léci :D

#15203 gyomorfekely2 hozzászólása: 2013.10.31. 11:30

Alvajárva fojtottam majdnem meg azt a nőként besoroltatott csótányt.

EN-ek
#15202 EN-ek hozzászólása: 2013.10.31. 11:09

Sajn… még 1 árvagyekknek IS jobba ő silány sorsa, mint akit sötétidiótákkal VER +a sten! (ajjas szándékból)

Alvajárva?? ÉN ébren is sziv tenném aztat! (naponta 5x)

SEHOGY se yo! DE ha már, ink vagyok tök1dül a eg. kib* éltébe, mint butta marhákkal / méjen stoba nőstényekkel anya kamon körülvéve fojton fojvást, a idegeit FELőrlendő!!! – ENNYIT erről

#15201 gyomorfekely2 hozzászólása: 2013.10.31. 07:56

Engem is vertek, a gyámügy is el akart vinni ötéves koromban, ha gimiben hallottam volna öngyilkosságról, már nem élnék. Sok vacak telepedett rám, rád. Azzá válsz, amit kaptál, jómagam is eléggé agresszív vagyok. Már majdnem öltem embert alvajárva. Az orvos mondta a pszichón. Mi már aligha javulunk, rossz példát láttunk meg a szegénység, amikor anyuci az asztali ima helyett, felböfögi, mennyibe fájt a mai ebéd.

Éppen lehetsz te is borderline, de nem vagyok diagnoszta, Én amiatt vadultam meg, ez halálbiztos. Anyámat gyűlölöm a legjobban a családban. Ő vert hülyére, azután a drága bátyám molesztált meg vert.

És egyedül nem jó!

e.

#15200 butburija hozzászólása: 2013.10.31. 07:10

nem értem!

mi van velem?

#15199 gyomorfekely2 hozzászólása: 2013.10.30. 21:36

A mizantrópiát érdemes a maradék 98 százalékra vetíteni. Gondolok itt a sok petyhüdt p.csre.

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

 

Várószoba.hu
Email: varoszoba.hu@gmail.com

Médiapartner: Akadémiai Kiadó Zrt.

 

Krónikus betegek támogató, közösségi oldala.

precognox

Close
Close