Játszottál már? Még megteheted!

Téma címkék:
2013.10.31. 14:26

/images/0000/0319/Silegon_viz_noveny_1000_jo.jpg

Tudnivalók és szabályok:

-   A Játékban azon természetes személyek vehetnek részt, akik a www.Varoszoba.hu weboldalon  található „Induljon az őszi méregtelenítés!” kvízben szereplő 5 db kérdést helyesen megválaszolják. (Minden kérdésre egy jó válasz van.)
-   Hiányosan vagy hibásan kitöltött kvízt nem fogadunk el.
-   A Játék időtartama 2013. október 28. 12:00 órától – november 11. 12:00 óráig tart.
-   Sorsolás 2013. november 11-én 14:00-kor történik véletlenszám-generáló számítógépes sorsoló program segítségével, amely egymás után kisorsolja az összes nyereményt.
-   Nyeremények: 3 szerencsés játékos 2-2 doboz, két hónapra elegendő Silegon* méregtelenítő kapszulát kap ajándékba. A nyerteseket e-mailben értesítjük.
-   A www.Varoszoba.hu oldalon regisztrált felhasználók számára a regisztrációs adatoknál elegendő az oldalon használt felhasználói név, email cím és lakóhely (város, falu neve, utcanév nélkül) megadása.
-   Az oldalon  nem  regisztrált, de játékban résztvevők számára a teljes név és email megadása, valamint lakóhely (város / falu neve utcanév nélkül) mezők kitöltése is szükséges.
-   A három nyertes a www.Varoszoba.hu honlapon is kihirdetésre kerül, a megadott adatok alapján az e-mail cím közlése nélkül.
-   A nyerteseket e-mailben értesítjük, a nyeremények átvételéről/postázásáról e-mailes úton egyeztetünk. A személyes adatokat – név és lakcím  – egyéb célra fel nem használjuk.

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

 

Várószoba.hu
Email: varoszoba.hu@gmail.com

Médiapartner: Akadémiai Kiadó Zrt.

 

Krónikus betegek támogató, közösségi oldala.

precognox

Close
Close