jelentem, 4. napja nem aludtam.

Téma címkék:
2013.11.18. 04:04

Szivesen beszélgetnék olyanokkal akik szintén nem tudnak aludni. Én általában 3 havonta alszok 1-1 óráe, van amikor 3-at is sikerüla 3 hónap alatt. De intenziven 2 hetente abszulut semmi és a 3. héten kezdődik el ez a 1-2 órás alvás, de ez is csak úgy jön össze, hogy 20 percenként felkelek. Én azt szoktam csinálni, hogy becsukom a szemem és elképzelek egy komplett történetet, abban mindent összehozok, rendes életem van, narátok, barátnők, végig csinálom a sulit, lesz barátnőm….stb…

De van amikor ezt 2*-3* végig játszom akkor már unalmas lesz. Ekkor átváltok 1 másik történetbe ami pffffffffffffffff kicsit durva…abban nőket kinzok halálra, megetetem elük a saját husukat és szenvedsztetem őket hetekig. aztán ezt is beunom utána jönnek a kibaszott tömeggyilkos gondlatok. hidrogénbombákkal felrobbantok városokat stb… ha ezek et is beunom jönnek az 9ngyilkos gondolatok, hogyan öljem meg magam meg minden, utána ha ezt is megunom jön a szerelmi történet találkozok a lánnyal, összejövünk stb…..ez az egész kb éjféltől éjjel 3 órig lemegy….utána jön a forgolódás, az ágy egyik feléből a másikba kötözés…..ennyi…igy telik minden estém már tavaly szeptember vagy október óta, kb úgy 12 hónapja. Ja és azt is szoktam cisnálni, mert mivel nem alszok, de a fizikai dolgok látszanak rajzam, tehát egész nap hulla vagyok ezért beveszek 2-3 frontint néha, meg plusz 1-2 kibaszott erős altatót igy 1 kicsit legyugszok és legalább a fáradságo t nem nagyon érzem.

 

tehát ez a baj vellem, na meg + még pár dolog………..hamarosan zsinort vágok, meg fogom öln imagam….nincs senkim aludni sem tudok, se kutyám se macskám——-elfogom vágni a zsinort és kiszálok a játékból Game Over.

#27370 idcat hozzászólása: 2018.09.24. 13:03

Uhh, már szerencsére nem ez a helyzet velem, de mintha néhány évvel ezelőtti önmagamat olvasnám, napokig semmi alvás, aztán napközben 5-10 perc alvás, meg hétvégén sikerült pár órákat összehoznom… tiszta zombi voltam. Hallucináltam a fáradtságtól. Egyik legcikibb, hogy félig elaludtam az egyik órán a suliban és azt álmodtam, hogy repül felém a kréta és arra keltem, hogy felálltam az óra közepén és kinyújtottam a kezem, mert el akartam kapni a krétát. Furán néztek rám utána :/
Az ilyen agresszív gondolatok szerintem nem az alvásmegvonástól vannak, hanem fordítva, valami aggaszt téged, ami miatt nem tudsz aludni, az aggasztó gondolatok pedig előbb-utóbb valamilyen formában feltörnek a tudatalattidból; nálad ilyen agresszív fantáziákkal.
Amikor nekem volt alvászavarom, szexuálisan és érzelmileg bántalmaztak, a suli is stresszes volt, jól akartam teljesteni és nem tudtam aludni az idegességtől. Nálam is megjelentek az agresszív gondolatok, haragudtam a világra, amiért olyan szörnyű dolgok történhettek velem, de ez nem volt tudatos… amikor fiatalabb voltam, nem is gondoltam arra, hogy azért vagyok autoagresszív és időnként agresszív illetve jönnek ilyen gondolatok, mert bántalmaznak. Nekem ez természetes volt, hogy engem lehet bántani, sőt talán meg is érdemlem. Aztán sikerült kitörnöm abból a helyzetből és terápia segítségével rájöttem, hogy nem én voltam rossz ember, hanem azok, akik bántalmaztak. Azóta nincsenek agresszív gondolataim, és jobban is alszom.(Bár így más szempontból nehéz együttélnem azzal, ami velem történt.)
Én egyébként az alvásmegvonással büntettem is magamat, mert, ahogy írtam, magamat hibáztattam mindenért ami történt velem. Plusz ha el tudtam volna aludni sem nem engedte volna az agyam, hogy pihenjek, mert fáradtan nem tudtam koncentrálni a dolgokra, amik nekem fájdalmat okoztak, így tudtam magam disszociálni a helyzetekből, amiket nem akartam átélni.
Az öngyilkosság is foglalkoztatott, de az még most is, hiába jobb minőségű az életem azóta, de az emlékeket, amin keresztülmentem, feldolgozni nem lehet, olyan mély sebeket hagytak bennem. Ilyen dolgokkal együttélni pedig nem könnyű. Főleg, hogy sosem tudom mikor jut eszembe valami megint, mert gyakran annyira megrázó dolgok történtek velem, hogy nem emlékszem rá. Aztán meg olyan helyzetbe kerülök, ami felhozza az emléket és akkor kiakadok.

EN-ek
#27372 EN-ek hozzászólása: 2018.09.25. 06:52

ciccája? :) naés hugy oldódott a + végülis?

EN-ek
#27369 EN-ek hozzászólása: 2018.09.22. 18:05

HA HÓ régdöglött szépségeim!

RÉG láttunk! Na mia abcúg HEJJzet felétek mostan ába HE? rem nem haraptatok (még) tejesen a FŰbe, mármint ABBA ahol alúlról szokták szagolni a Iboját! ;)

Nos a témát illetően: nekem épp most volt “szerencsém” és ment át rajta 1 2-3 napos Lalvás-talanság!! ti. a iSSten retkes FAszáért SE akart jönni aza kib* Állómanó!!! (pd még X is szette-vette, csipegette szépen) DE mindhiába! :( Már ép ara gombolt, h BEnyel 1-2 dob tatót – AHA tás kedvéért 1 üveg whyskivel – (jéggel,szódával ah kell!) DE aztán hajnaltájt vhogy csak előkeveredett aza kiss hunczut gecci! :D Sóval most büszkén mond6om, h:

Nincs is jobb, mint 14 orrát szépen csicsulva ősze-vissza aluszkálni!!! (Y) (ajánlom nektek is!:)

#15554 gyomorfekely2 hozzászólása: 2013.11.18. 12:15

én is döntögette rekódokat, a hullalét vitt csak álomba. Rohadt napok. Ma randim van a pisiáteremmel, remem, nem gorombít óságos-túlságosan le. Sejtem, ismer gané természetét.

#15553 butburija hozzászólása: 2013.11.18. 04:58

4. 5. nap körül szokott lenni a holtpont, ha azon túlvagyok onna már nem veszem fel azt, h nem tok aludni, csak a foolytonos ásitás meg a fáradság a baj. a fáradságot meg az ásitást nyugatókal semlegesitem amik lelassitnaka kb -3700-ra ….olyan vol olyankor mint aki be van lőve :D:D:D

EN-ek
#15552 EN-ek hozzászólása: 2013.11.18. 04:47

Zsírsav! Nekem anno decimális csak 5 nap volt a “rekordom”, azis igaz, h n isa Guinness-be készültem… (DE azalatt téll N alutt 1p-se!! sőt a végén még álm SE volt ohj nagyon!:)

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

 

Várószoba.hu
Email: varoszoba.hu@gmail.com

Médiapartner: Akadémiai Kiadó Zrt.

 

Krónikus betegek támogató, közösségi oldala.

precognox

Close
Close