jelentem, 4. napja nem aludtam.

Téma címkék:
2013.11.18. 04:04

Szivesen beszélgetnék olyanokkal akik szintén nem tudnak aludni. Én általában 3 havonta alszok 1-1 óráe, van amikor 3-at is sikerüla 3 hónap alatt. De intenziven 2 hetente abszulut semmi és a 3. héten kezdődik el ez a 1-2 órás alvás, de ez is csak úgy jön össze, hogy 20 percenként felkelek. Én azt szoktam csinálni, hogy becsukom a szemem és elképzelek egy komplett történetet, abban mindent összehozok, rendes életem van, narátok, barátnők, végig csinálom a sulit, lesz barátnőm….stb…

De van amikor ezt 2*-3* végig játszom akkor már unalmas lesz. Ekkor átváltok 1 másik történetbe ami pffffffffffffffff kicsit durva…abban nőket kinzok halálra, megetetem elük a saját husukat és szenvedsztetem őket hetekig. aztán ezt is beunom utána jönnek a kibaszott tömeggyilkos gondlatok. hidrogénbombákkal felrobbantok városokat stb… ha ezek et is beunom jönnek az 9ngyilkos gondolatok, hogyan öljem meg magam meg minden, utána ha ezt is megunom jön a szerelmi történet találkozok a lánnyal, összejövünk stb…..ez az egész kb éjféltől éjjel 3 órig lemegy….utána jön a forgolódás, az ágy egyik feléből a másikba kötözés…..ennyi…igy telik minden estém már tavaly szeptember vagy október óta, kb úgy 12 hónapja. Ja és azt is szoktam cisnálni, mert mivel nem alszok, de a fizikai dolgok látszanak rajzam, tehát egész nap hulla vagyok ezért beveszek 2-3 frontint néha, meg plusz 1-2 kibaszott erős altatót igy 1 kicsit legyugszok és legalább a fáradságo t nem nagyon érzem.

 

tehát ez a baj vellem, na meg + még pár dolog………..hamarosan zsinort vágok, meg fogom öln imagam….nincs senkim aludni sem tudok, se kutyám se macskám——-elfogom vágni a zsinort és kiszálok a játékból Game Over.

#15554 gyomorfekely2 hozzászólása: 2013.11.18. 12:15

én is döntögette rekódokat, a hullalét vitt csak álomba. Rohadt napok. Ma randim van a pisiáteremmel, remem, nem gorombít óságos-túlságosan le. Sejtem, ismer gané természetét.

#15553 butburija hozzászólása: 2013.11.18. 04:58

4. 5. nap körül szokott lenni a holtpont, ha azon túlvagyok onna már nem veszem fel azt, h nem tok aludni, csak a foolytonos ásitás meg a fáradság a baj. a fáradságot meg az ásitást nyugatókal semlegesitem amik lelassitnaka kb -3700-ra ….olyan vol olyankor mint aki be van lőve :D:D:D

EN-ek
#15552 EN-ek hozzászólása: 2013.11.18. 04:47

Zsírsav! Nekem anno decimális csak 5 nap volt a “rekordom”, azis igaz, h n isa Guinness-be készültem… (DE azalatt téll N alutt 1p-se!! sőt a végén még álm SE volt ohj nagyon!:)

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

 

Várószoba.hu
Email: varoszoba.hu@gmail.com

Médiapartner: Akadémiai Kiadó Zrt.

 

Krónikus betegek támogató, közösségi oldala.

Precognox

Close
Close