Gyógyszer vagy nem gyógyszer

Téma címkék:
2013.11.21. 23:09

23 éves vagyok és már 2x fél évet “aktív pánikbetegként” töltöttem el, egyszer 17 éves koromban, aztán 20 éves koromban. Most harmadjára vagyok ebben a cipőben, de most 9 hónapja tart már. Vannak előrelépések, de alapvetően még sok dolog van a teljes javulásig. A 2. pánikbetegségemnél helex sr (0,5? talán) gyógyszert szedtem kb. fél évig és úgy jöttem ki belőle. Most inkább természetesebb úton próbálom megoldani, de talán nem elég szigorú gyakorisággal végzem ezeket (jóga, meditáció…).

Mivel türelmetlen vagyok sokszor eszembe jut, hogy mi lenne ha valamilyen gyengébb gyógyszerrel besegítenék magamnak. Itt is olvastam véleményeket, hogy gyószer pro vagy kontra, de érdekelne a véleményetek, hogy nektek személy szerint a gyógyszer segített vagy hátráltatott?

Előre is köszönöm a hozzászólásokat

#15672 elektor hozzászólása: 2013.11.25. 09:49

A gyógyszer akkor és úgy segíthet ha tudatosúl benned hogy mindig nálad van és végszükségben van mire támaszkodnod. Nem kell bevenned csak tudd hogy ha nagyon elveszettnek érzed magad van mihez nyúlnod.Azt hord magadnál amelyikben bízol midegy hogy gyenge vagy erős. A psziché nem fog mérlegelni mert te a gondolataid által teremted és éled át a kínos szituációkat és ha rákényszerűlsz hogy bevedd akkor a gyenge is hatásos mivel kióltja az agyad által kreált testi tüneteket. A pszichés tünetek tevődnek át testi tünetekre. Úgy próbáld ezt elképzelni hogy a lelki megteremti a rossz élethelyzetet és a test ezt belakja mert a test mindíg a pszichét követi.

#15671 Dream-1 hozzászólása: 2013.11.22. 08:41

A pánik betegség gyógyszeresen nem gyógyítható..én kétdiplomás mérnök, természetgyógyász vok..sztem ilyen esetekben a hipnózis egy nagyon jó módszer, én ezt szoktam alkalmazni..ha érdekel, megtalálsz a dremak@vipmail.hu levelezőn, v a dremak2 nik név alatt a Skype-n..szia..

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

 

Várószoba.hu
Email: varoszoba.hu@gmail.com

Médiapartner: Akadémiai Kiadó Zrt.

 

Krónikus betegek támogató, közösségi oldala.

precognox

Close
Close