Fentebb vagy lentebb vagyok már, nem tudom

Téma címkék:
2013.11.26. 10:50

Nemrég már megírtam a történetemet Gondolkodom, tehát nem vagyok címmel, itt az oldalon. 
Augusztusban még jó ötletnek tűnt és örültem is, hogy felvettek az egyetemre, de a napokban fogok kiiratkozni, mert egyszerűen nem érdekel. Nem járok be és nem tudom elviselni, főleg az albérletet. Minden vasárnap azon bőgök, hogy nem akarok visszajönni. Utálom. Végre anyám is megértette a dolgot és nagy nehezen beleegyezett, hogy visszaköltözzek a barátommal együtt. Csak minél előbb legyen december.
Újabban valamiféle-fajta pánikbetegség van kialakulóban, vagy csak sima kényszergondolatok, amiktől nagyon betudok parázni. Egy idő óta folyamatosan, de főleg akkor mikor egyedül vagyok vagy éjjel van, beugranak jelenetek, akkor szabályosan rettegek is ezektől a gondolatoktól. De ha nappal van, itthon van a barátom és eszembe jutnak ezek, akkor annyira nem para a dolog, csak akkor netán, ha elkezdek beszélni róla vagy kifejezem valahogy. ezt akkor vettem észre mikor alvás előtt a barátomnak elmondtam és erre hirtelen elfogott valami félelem és úgy éreztem, hogy mindjárt elájulok, az agyam csak pörgette ezeket a gondolatokat, nem tudtam másra gondolni. Másnap reggel egy ismerősömnek elkezdtem leírni a dolgot és megint elkapott a szédülés, és az a fura érzés. Ez ellen, pedig mostmár, hogy eltereljem a gondolataimat elkezdek számolni, de sokszor az sem használ.
Ha a barátom éjszakai műszakba dolgozik akkor villanynál alszok, vagy benyomok a gépen egy filmet és megpróbálok arra elaludni, de az is csak olya 3-4 óra tájt szokott bekövetkezni.
És megint nagyon savas vagyok, majd kilyukad a gyomrom, de hiába eszek, ugyanolyan éhség érzetem van. Illetve éjjel arra kelek, hogy piszkosul marja a torkomat a sav.
Éjszaka 11-12-1 körül fekszek le aludni, de akkor is egy órát fekszem minimum álmatlanul, mire végre eltudok aludni, ha meg elaludtam, akkor valami idióta rémálmom lesz. Mostanában sok olyat álmodok, amiben az álmomban felébredek. Fura.
Dehát élni jó.

#15711 takatime hozzászólása: 2014.01.15. 10:48

irsz nekem privit?

takatime@citromail.hu

#15710 Fatal_Error hozzászólása: 2014.01.15. 09:42

Takatime: Én elvileg a savtól… Nem szedek sav lekötőt, szóval nem tudom :S

#15709 jazmina hozzászólása: 2014.01.14. 19:12

Szia! Lenne kedved ismerkedni, levelezni? Sajnos én is érintett vagyok.

A címem:jazmina024@gmail.com

#15708 takatime hozzászólása: 2014.01.12. 17:35

te is fél oránkén toránként éhes vagy?én is..de ez mitől lehet?a savtol?én most szedek savlekötőt,a sav elmult az éhség megmaradt…

#15705 ferenc57 hozzászólása: 2013.11.29. 08:27

Csak ajánlani tudom mindenkinek.

Mentális problémával küzdök, a pánikroham nem tört rám, mióta szedem a terméket. (Napi eggyel kezdtem el, most kettőt szedek)  MINDENKINEK AJÁNLOM, AKI HATALMAS VÁLTOZÁST SZERETNE AZ ÉLETÉBEN, KÖZÉRZETÉBEN!!! Egy (39 éves), gyermektelen nő
Minden kérdésre válalaszolunk:  matkovics61@gmail.comSkype: ferenc553

#15704 OrokkeUton hozzászólása: 2013.11.26. 14:52

Az élet nem egyszerű.
De az egyetem abba hagyását nem javasolnám. Inkább halassz egy évet vagy bármi de ne add fel. Nem vagyok sem bölcs, de még csak okosanak sem mondanám maga, de azt tudom milyen félbe hagyni az iskolát. Anno felvettek az egyetemre de inkább a munkát választottam, gondoltam így is boldogulok majd.
Sajnos nem így lett. Tisztában vagyok vele hogy diplomásan sem könnyű munkát találni, de így legalább adsz egy esélyt a jövődnek. Tudom így nem könnyű élni azokkal a gondokkal amikkel te is, de anno amikor ilyen helyzetben voltam mint te akkor addig mentem dokiról dokira, család segítősőről család segítőre amíg nem találtam megoldást. 
Szóval összegezve: ha csak nincsenek befolyásos szüleuid akkor még ne add fel a sulit. Manapság vagy penge legyen az ajánló leveled suliból, vagy jó ismeretséged legyen.

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

 

Várószoba.hu
Email: varoszoba.hu@gmail.com

Médiapartner: Akadémiai Kiadó Zrt.

 

Krónikus betegek támogató, közösségi oldala.

precognox

Close
Close