candida

Téma címkék:
2013.11.29. 08:49

Olyanok jelentkezeset varom akinek Candidaja van es ehsegerzettel kuzd.
Koszonom
Timi

klmaan
#15777 klmaan hozzászólása: 2013.12.01. 13:08

Szia Takatime!

Hugomnak sincs és nekem sem volt étvágynövekedés, inkább csökkenés, mivel mindkettőnknél kezelés miatti szervezet legyengülés miatt jött ki. Itt írta valaki, hogy hüvely, meg canesten. Nekünk a szájban is elhatalmasodott. A Hugomnál jobban, s ez itt a nagyon kellemetlen, mert fájdalmas, így már eleve nincs az embernek étvágya, meg kedve enni. Attól még  Nálad járhat étvágynövekedéssel, ha nálunk ez nem volt. A nagy étvágytalanságnál azért egy fokkal jobb, ha van étvágyad, nem?

Üdv szeretettel: Klári

#15776 takatime hozzászólása: 2013.12.01. 06:26

Nekem hatalmas  etvagyam vam a candida miatt…nektek is?

#15775 Gigi30 hozzászólása: 2013.11.30. 19:49

A megfelelő még rá a Vitangyn C.Nekem az orvosom a Tarivid Richtert adta, és hüvelytablettát. Aloe Verából a Red berryt használtam. Napi háromszor ittam, kb 1 dl-t.Jót tesz a gyomornak, mert az antibiotikum kicsinája a szervezetet.Mégha hatásos is a gyógyszer.

Mondják még, és én használtam a Canestent. Az is bevállt, de a gyógyszer most hatásosabb volt.Remélem,hogy azért tudtam segíteni.

Mielőbbi gyógyulást a húgodnak!

klmaan
#15774 klmaan hozzászólása: 2013.11.30. 07:06

Üdv!

Azt tudom én is, hogy a Candidát csak diétával lehet gyógyítani. Semmi szénhidrát, hús, gyümölcs, tej!! Most nálunk is téma, mert Hugom rákos, és nagyon étvágytalan. Ez a baj  a legyengült immunrendszer következménye. Szinte csak a tápszeren meg puddingon él, de ez meg ott tartja a Candidát. Bizik a gyógyszerben, de  kutakodva a neten,  olvasom, hogy az önmagában kevés.Valahol olvastam, hogy kevés étkezéssel is hizni lehet Candida idején. Gondolom, éhes a Candida. Használt valaki már sikerrel ezüstkolloidot? S ha igen, akkor mennyit, milyent? Esetleg mást a gyógyszer mellé? Az Aloe Verát miként  használod, és melyiket? Azt írod, hogy antibiotikumot eszel. Erre nem gombaölő gyógyszer való? Több fajta is van. Én mást ettem, mint most a Hugom. Nekem akkor sikerült a gyógyulás, de diéta is volt rendesen. Várok én is jó ötleteket.

Üdv mindenkinek. Klári

#15773 Gigi30 hozzászólása: 2013.11.29. 19:12

Én is küzdöttem ezzel, de kaptam rá gyógyszert. Antibiotikumot..Majd kimarja az ember gyomrát, és erre ittam Aloe Verát, akkor már jó volt.

Candidával diétázni kell, mert néztem a neten. Viszont, vissza kell szorítani a cukorfogyasztást is, mert az is a betegség melegágya..

http://www.femina.hu/egeszseg/candida

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

 

Várószoba.hu
Email: varoszoba.hu@gmail.com

Médiapartner: Akadémiai Kiadó Zrt.

 

Krónikus betegek támogató, közösségi oldala.

precognox

Close
Close