Bulímia? Talán.

Téma címkék:
2013.12.02. 22:02

Sziasztok!
18 éves vagyok és segítségre lenne szükségem, valakire, aki megért…
8 éves korom óta kapom a bántásokat, hogy kövér vagyok, elég sokan bántottak és sajnos senki nem állt mellettem, senkire nem számíthattam. Tavaly ilyenkor voltam a 165 centimhez majdnem 67 kg. Ez volt a csúcs, előtte vékonyabb voltam, de akkor még nem igazán mértem magam. Jelenleg vagyok 58-59 kg. Mivel a lelki bajaimon csak az evés tud segíteni, így rossz kedvemben “muszáj” mindent felfalnom, amit nem engedhetek meg magamnak tehát amikor tudom hánytatom magam. A mai napig kapom hogy dagi vagyok, orvos is megmondta, hogy fogynom kell még. Szeretnék tovább fogyni, de nem szeretném, hogy az egészségem menjen rá.

#15868 gyomorfekely2 hozzászólása: 2013.12.04. 14:14

évek hosszú sora, s nem vót semminemű numera, mert nem akartam.

EN-ek
#15867 EN-ek hozzászólása: 2013.12.04. 13:27

Ejj má’ tulipános pitypangom… tecsakk N akard Lhappolni előlem a őszes előforduló nőnemű csajtot, (mer a fontos doog!) mégHA bár a kedvencem vagyol is! Legyél kicsit belátó és tekintetes! sőt mérsékletes…

Ink pl. gyee és nézd má + a direkt neked FELrakott filmet, mer még majd jön másis!

- – -

ea FerenciJudit yaol L vana spammolásával 1ütt (bizt. jutalékba dógozik legalábbis szeretne) a mútkó megaza kínai kamu-hitelintézetes rongálta itta zétert… eek téll ASZISZIK h majd ITT fognak +gazdagodni wazze!

#15866 gyomorfekely2 hozzászólása: 2013.12.04. 11:32

brunya-buburnya, nekem má kettő volt, e asse tuggya, mijaz csók, lemaratt élete elsőjéről egy gyönyörű lányzóval, kinek minden bezonnyal a felfordult a gyomortartalma látvány ruzsnya pofáját. Besztos sugárba’ hánytam vón, hehehe-ehhem. Majdan aranyhajat is meg akarja keresni, megnézi a fosukját, oszt keríti, hol lakik, mint engem, csak tunnám, hogy, szerencsétlen. Nekem hamarabb lesz új barinőm. És nem birkákat kúrogattyok majdan akkolban, m egy-s-sek. S-SENKI-nihil-niemand.

EN-ek
#15865 EN-ek hozzászólása: 2013.12.04. 10:49

Hihhi! yaja… buburnyák fijam ronda minta rossz eb (őmongya) de legább hüje is! csajja kb. akkor lesz, amikor ÉN leszek a USA köv.  elnöke! (és mivel köztudottan N pájázok pol. babérokra…)

Ettől függetlenül engem má n zavar a sok FAsságaival 1ütt + h fojton itt ronccsaa zoxigént, mert legább kicsit FELdobjaa itt 1ébként uralkodó posvány hangulatot! a sok bamba nép jobbára csak kukul… (bármár soxor fáj a hasa sőta sziwe is, ti. a sokk röhögéstől!! )

#15864 gyomorfekely2 hozzászólása: 2013.12.04. 10:30

vigyázz, majd azzal jön idővel, hogy csak úgymond, szava járása szerint “pofázol”, ha tanácsot adsz, nézd a korábbi bejegyezéseit, innen onnan, kivillantja a foga fehérjét erősen. Jó tanácsot befogadó embereknek.

#15863 aranyhaj27 hozzászólása: 2013.12.04. 09:36

CSÚNYA…áááá kiakadok…hogy mondhat ilyet magára akárki is basszus…..Egy kevésbé szép érdekes arcu ember is lehet SZÉP ha nem igénytelen…jó frizura,jó kis cuccok(nem feltétlen drága),és csak azért írom már megint a ruhát mert ha jól vagy felőltözve….amiben jól is érzed magad…akkor az már eleve ad egy kis önbizalmat,meg ha jó a hajad,ízlésesen ki vagy festve….igényesség….és már máshogy érzed majd magat….szóval magad miatt ne más miatt!!!!!!! :D

#15862 aranyhaj27 hozzászólása: 2013.12.04. 09:31

Szia!Én 175 cm vagyok és 52 kg…szóval igen…én se vagyok egy átlagos alkat!Ha annyi pénzem lenne ahányszor megjegyzést tettek a kinézetemre…nah de mind1…próbáld meg elengedni  a füled mellett a rosszindulatu megjegyzéseket.Senki se tökéletes….de van aki tökéletlen…psze gondolom azok akik megszólnak se 100% ig bombanők,bombafiúk….Te vagy te..nem velük a rosszindulatu emberekkel kell együttélned…hanem magaddal!!!!A lényeg ha nem vagy egy supermodell alkat ne is akarj supermodell lenni.Inlább molett modell…Én mindíg azt mondom fő a magabiztosság,önbizalom.Hidd el magadról hogy te igy vagy szép és tökéletes…Én rengeteg gyönyörű teltebb lányt láttam már akire ámúlkodva néztem milyen szép…Légy mindíg ápolt,öltözz szépen,ízlésesen.Kezdj el valamit sportolni amitől megy is le pár kiló feszesebb leszel.És ami a legfontosabb nőni fog az önbizalmad!És hagyd ezt a divatbetegséget..bulémia…tornázz egyet Norbival vagy Rékával…hajrá!!!Ha fiú lennél akkor pedig azt javaslom tessék elmenni konditerembe!!!!Vagy elkezdeni egy jó kis kűzdősportot!!!!

#15861 butburija hozzászólása: 2013.12.03. 09:11

nem tudom, hogy most te lány vagy fiú vagy, de szeritem lány igy hát megkérdezem.

 

Lennél a barátnőm? Budapesten lakom, 21 éves vagyok és sajnos csúnya, de ha elfogadsz engem én is elfogadlak  téged úgy ahogy vagy.

És mindent megteszek annak érdekében, hogy a kedvedben járjak. Kb én is akkora vagyok mint te…..vagy tán 10 centivel magasabb……..és mint irtam csúnya vagyok.

Na, mit szólsz?

ha van kedved ismerkedni irj a jana1992@citromail.hu-cimre, Robi a nevem.

 

de ha fiú vagy akkor természetesen nem él az ajánlat.

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

 

Várószoba.hu
Email: varoszoba.hu@gmail.com

Médiapartner: Akadémiai Kiadó Zrt.

 

Krónikus betegek támogató, közösségi oldala.

precognox

Close
Close