Üdv. Mindenkinek

2013.12.10. 14:18

40 éves vagyok. Sajnos, Nekem már idestova 17 éve tart a BPPV…:(  Első alkalommal csak azt éreztem, hogy a fejem egy nagy nehéz szikla lett. És húzott át a szobán, amíg végre a földre nem tudtam vetni magam, hogy ne legyen belőle baleset. Nem értettem az egészet. Másnap férjem a hajamnál fogva húzott ki a fürdőkádból, mert épp hajat akartam mosni. Lemerültem, de fel már nem tudtam jönni. A hátra hajlástól beszédültem. Huhhh…megrázó pillanatok voltak!!!  Azóta is minden évbe 1x-2x előjön ez a szédülés. Mindíg más időtartammal. 2-3naptól egészen az 1 hónapos időtartamig mindenben volt már részem e hosszú évek alatt. Megtanultam kezelni a dolgot. Az első nap mindíg a ráhangolódásé. A többi napot jobban viselem. De nekem a napbármely szakában előfordul. Éjjel-nappal. Néha elég, ha csak a szememmel oldalra nézek. Természetesen voltam kivizsgálláson is. Agyhullámokat is néztek…stb…  A végén kijelentették: sajnáljuk, bizony vannak olyan betegségek, melyekre az orvosoknak sincs megoldásuk…:(  Ez kb. 5 ve volt. Én ilyenkor ÖN és KÖZVESZÉLYESnek mondom magam. Hisz ha hirtelen elkap, nem mindíg sikerül kontrollálni magam. És hát várandósan még keményebb volt. Hiszen akkor a testi épségem még fontosabbá vált, hisz szívem alatt hordtam a gyermekemet. És amikor pici baba volt. És a kezemben volt, megszédültem…..horror belegondolni, mi is történhetett volna….szerencsére férjem az esetek jelentős részénél jelen van. És tudja, mit kell tennie. Tegnap brutális erővel forogtam az éjjel. A gyomrom felfordult. 4 órán át küzdöttem a forgással és hányingerrel. Férjem a talpamat masszírozta, így tudtam csak elaludni. De tehetetlen vagyok, gyenge, kiszolgáltatottnak érzem magam ilyenkor. Ma megyek újra orvoshoz, mert tarthatatlan ez az állapot!!!

A doktornő (…Ágnes) elérhetősége engem is érdekelne.

 

#15902 magdi55 hozzászólása: 2013.12.11. 18:26

Nekem évek óta nincs már,köszönhetem egy doktornőnek,aki biorezonanciával kimérte a labirintus és belső fül betegséget.Akupunktúrázik is.  /Előtte persze voltam Szirmai drnőnél.Évente megyek kontrollra,ő is jónak találta az akupunktúrát./   Küldtem már innen” is beteget-meg is gyógyult-:) az én doktornőm segítségével.Ha valakit érdekel,küldök tel.számot.A Hattyú utcában rendel /Moszkva tér közelében. Persze a torna nagyon fontos!!!

mkantor@t-online.hu

 

#15901 jdobsa hozzászólása: 2013.12.11. 15:20

U.P.  ja es meg annyit vettem egy svajci  orvosi lasert.nagyothallo boltokban lehet kapni.

-500€ becsben is -,berelni is lehet 30 ezer havonta es 2 honapot javasol.

tinnitool a neve.

KI-ki dontse el megeri-e,nekem bevalt.-

mivel fenytherapia,masra is jo

udv d.j.

#15900 jdobsa hozzászólása: 2013.12.11. 09:58

Reszvetem ,en 4 eve lettem klubtag.A sors fintora hogy e.ú.-ben dolgozok .Foglalkozott velem szúlesz-fulész-szemesz-neurologus-pathologus mindez kollegalis alapon.-de semmi eredmeny.Szakmailag ez viszonylag uj betegseg.Gyogymod egyenlore nincs.

Mikroszkopikus reszecskekrol van szo.

A főorvos /vagy prof/ asszony a szigony u. f.o.g.klinikan praktizal.bar en nem voltam nala de a fejtornat ajanlottak/asszem Szirmai dr./-es Eplay maneuver a torna neve.

Nekem a gyogymasszor jott be /talp-hat-nyak/ heti 1 szer. meg az uszas foleg háton.

Bar nalam most beke van ,azert  1x 2 x elkap evente.En is lemegyek a foldre es nezem a korulottem allok szornyulkodeset,mivel segiteni nem tudnak..

Neha erzem hogy jon a szedules a tarkomat 2 kezzel probalom huzni.,es a fejet forgatni.Ugyanez hanyattfekve tőrőlkőzővel is megoldhato.ezt a gyogytornasz is csinalja.

En ugy vagyok vele hogy egyutt kell vele elni ,belehalni nem lehet /kiveve autoban vezetes kozben/Lenyeg hogy ne hagyd hogy elhatalmasodjon rajtad.

Nalam eddig sikerult.Pedig 66 vagyok es dolgozom.Szedem a szokasos aspirin-notropil-beta…stb.legtobb doki azt mondja akár ki se váltsd.

Mivel minden korsag mas en is elolvasok mindent -probalom a javamra forditani.

Remelem segitettem az esetemmel.—-Javulast kivanok d.j.

 

 

#15899 magdi55 hozzászólása: 2013.12.11. 09:15

A Doktornő elérhetősége több régi levélben szerepel,de az “orvosok a hálón” lehet kérdezni és válaszol.Üdv:Magdi

 

 

 

#15898 kispircsi hozzászólása: 2013.12.11. 09:05

Én csak 8 éve kinlodok vele. Mostanában agerincnyujto pdra fekszem kb. 1 hete és úgy érzem használ. Árpi. A doktornő cime nincs meg de a tornája megvan.

 

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

 

Várószoba.hu
Email: varoszoba.hu@gmail.com

Médiapartner: Akadémiai Kiadó Zrt.

 

Krónikus betegek támogató, közösségi oldala.

precognox

Close
Close