Állandó éhség

Téma címkék:
2013.12.15. 13:50

Sziasztok,

rengeteg gyomorsavam van és folyamatosan éhes vagyok…mi ennek az oka?1-2óránként ennem kell,különben szédülk és minden bajom van.Valakinek hasonló?Kaptam gyógyszert hatott pár hétig de most uja rengeteg a gyomorsavam…lehet helikobakter?ez az állandó éhség ez borzalmas…

#15939 takatime hozzászólása: 2013.12.16. 09:34

neke dmilyen tüneteid voltak?tényleg azt veszem észre hiába eszek meg 4 5 kenyeret nem lakok jól,állandóan éhes vgyok,de mondjuk 2 tányér leves után telitve vagyok.főleg az ilyen teljes kiörlésű tömény kenyerk után vayok szarul…most vettem gluténmentes lisztet pár napig ebből eszek meglátom mi lesz…sokszor van h megeszek 4.5 szelet kenyeret é séhes vagyok illetve gyenge..nekem sincs hasmensem,csak az állandó éhség meg gyomorsva.főleg a tömény élesztős kenyerek után.helikobakterre v candidára is gyanaszom,a vérvétel szerint valami fertőzésem van…magas WBC és neutrofil,alacsony limfocita.és csináltam ilyen köpet tesztet,ha beleköpsz vizben és ilyen nyulványok mennek le akk candida…nekem olyan nyulványok mennek le…de nem tudom mennyir emegbizható ez a teszt.a nyelvem lepedékes de az lehet a savtol is sztem,azt mondta a doki a reflux miatt lepedékes a nylevem.

#15938 magdi55 hozzászólása: 2013.12.16. 09:11

Ha kenyér után van gond,akkor a lisztérzékenység is szóba jön. Ez elvékonyítja a bél nyálkahártyát,átereszti,amit nem kéne,gyulladást okoz.Nem mindenkinél jár hasmenéssel.A rejtett” gl.érzékenység sok embernél van.Nekem a vérvétel,gyom.tükör nem mutatta ki,de a biorezonancia-ami sejtszinten vizsgál,már igen. Nyár óta nem eszen gabonát,csak rizst,kölest…és már sokkal jobb az eredményem.Járok kezelésre,akupunktúrára,homeo cseppeket eszem.Karácsonyra teljesen ok.leszek:)  Egy diétát talán megér,lásd ,hogy reagálsz..Olvass a gluténérzékenységről..hátha.A helikó durva gyom.fájással jár-van légzéstesz,ami kimutatja.De a laktóz is gond lehet..aki érzékeny gyomrú..

#15937 takatime hozzászólása: 2013.12.16. 08:00

szted gyomoridegtől lehet éhes valaki?

#15936 takatime hozzászólása: 2013.12.16. 07:36

nem esik le a vércukrom,szoktam mérni.savra szedek gyogyszert de pl kenyér után sok a savam…van h fél orával kaja után ennem kell….

#15935 magdi55 hozzászólása: 2013.12.15. 20:38

Leesik a vércukor pl. ingadozik.Jó lenne egy vércukor mérés.. Nekem is gyakrabban kell ennem..Gyomorsavra próbálj meg Salvust..én reflux miatt savképzés gátlót szedek ,így nincs annyi savam. Este Orbáncfű tea-mert ez lehet gyomoridegtől is.Nézd meg minden étel után van-e?..Függ e a glikémiás indextől /keresőben olvashatsz erről

Szépet,jót :)

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

 

Várószoba.hu
Email: varoszoba.hu@gmail.com

Médiapartner: Akadémiai Kiadó Zrt.

 

Krónikus betegek támogató, közösségi oldala.

precognox

Close
Close