A magányról és a gyűlöletről.

Téma címkék:
2013.12.26. 20:50

A magány és a gyűlölet.

Ez a két legerősebb és legviszatszitóbb érzés, dolog ami létezhet az univerzumba, de személyem szerint a magány fájdalmasabb és gyűlölettel teljesebb mint maga a gyűlölet. A magány nagyon mélyre tudja húzni az embert, olyan mélyre, hogy kimászni onnan már épp elmével sajnos nem tud. ezt magam, is tanusithatom. A magánynak vannak jó és rossz oldala, jó az amikor elmélyülsz és meglátod a  világban lévő szép dolgokat és elmereng rajtuk. Rossz az amikor ezek a merengések a világ dolgairól átmennek kényszer merengésekben kénsszer gondolkodádokba és 1 idő után ezek a gondolatok megfertőzik az embert és akarva akaratlanul is keresi a világban történő dolgok negativ és pozitiv kihatását az emberekre és saját magára. Ekkor jönnek a bajok, mondják, a baj becsomagolt és elindult és méghozzá hatványozottan ha magányról beszélünk. Pilanatok alatt ezek az elmélkedések megfertőzik a szellemet és lelket és nem marad más az emberből csak egy doboz, egy héj, egy külső páncél ami emészti magát. Ez tesi a magány, öl, butit és a nyomorba dönt, ekkor már nem képesek az emberek tenni, alkotni stb, csak ülnek és képzeletben mindent lejátszanak, majed ekkor majd akkor majd amakkor, de ezekből sosem lesz semmi, üres igérgetések, öresek mint ahogy az a bizonyos páncél is az. A magány elsorvaszt és megöl, elpusztit megfertőz, széttép és szétmarcangol 1 pillanat alatt, olyan gyorsan, hogy észre sem veszed. engem megölt és sajnos el is pusztitott, a magány fájdalmasabb mint bármely más betegség, fájdalmasabb a ráknál vagy egy szétlőtt térdtől vagy 1 hasba lőtt sebtől, nagyon fáj, fizikailag, szellemileg és lelkileg is elrohaszt, nem tudsz tenni, elvezsi az erődet és megöl kényére kedvére alakit lehet belőled tömeg gyilkos vagy egy semmi kis öngyilkos, csinálhat belőled pedofilt vagy sorozatgyilkost elképesztő 1 dolog a magány, úgymond az ember társas lény, tehát ha úgy vesszük a magány az ember legfőbb ellensége és legyőzni képtlenség, olyan mint a kokain vagy a heroin vagy az ópium, örökre megfertőz és ha elgyengülsz rögtön ott van mint 1 lappangó féreg és akcióba lép.

 

A gyűlölet. A gyűlölet természetes, mindenki gyűlöl és a gyűlölet eltörpül a magány fájdalmához képest igy hát 3-4 mondantnál nem is érdemel több magyarázatot.

EN-ek
#16393 EN-ek hozzászólása: 2013.12.27. 06:32

Hihhi! miva buksi fijjam teis idetótada nagy unalmadbaa russnya képedet halistenek?? (a mber mindig jobbat vár…) Biztosa őszes tcsajjom menten Lélvez az marhanagy ürömtől, ti. h +int +látott…

Naés h teltakari, kaptál-é 1 nagy LF v senem? HA HA!

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

 

Várószoba.hu
Email: varoszoba.hu@gmail.com

Médiapartner: Akadémiai Kiadó Zrt.

 

Krónikus betegek támogató, közösségi oldala.

precognox

Close
Close