szédülés

Téma címkék:
2013.12.30. 07:57

Köszöntöm Sorstársaimat!

Az én “szédületes történetem” is régen,2005-ben kezdődött.(Forgó szédülés,az eszméletvesztés határáig fokozodó rosszullét,hányás – mentő,kórház,neurológia.) A sok-sok alapos vizsgálat sem hozott kimutatható eredményt,ill. jóindulatú szédülésroham lett a diagnózis.(BPPV=benignus pozicionális paroxizmális vertgo)

A rosszullétek évente többször visszatérnek,szerencsére kevésbé drasztikusan,de több napig eltartó módon,teljes munkaképtelenné és ágyhozkötötté téve.A nagy időjárási frontok,a szél provokáló faktornak bizonyul.Az idei karácsony nekem is ezt az “ajándékot” hozta.Mély megértéssel gondolok Mindenkire,akik hasonló problémával küzdenek!Bízom a természetes gyógymódokban,egészségtudatosan élek, és elfogadni,megérteni szeretném,hogy a test,amelyben élek,mit szertne kifejezni ezen a “felforgató” módon?!

Kitartást és javulást kívánva: Judit

#16441 szutra hozzászólása: 2013.12.31. 12:50

Kedves Judit, én arra a következtetésre jutottam, hogy a a test, amiben élek, azt szeretné kifejezni, hogy nem a megfelelő tápanyagokkal látom el. Írtam most egy történetet “Van megoldás a BPPV-re” címmel. Amit abban leírok, az hozott számomra – remélem, már végleges – megoldást.

Sikeres gyógyulást neked, és mindannyiunknak:

Szútra

#16440 magdi55 hozzászólása: 2013.12.30. 23:31

Nekem stabil gyógyulást,a biorezonanciás kezelés,akupunktúrával együtt hozott.

Mellette rendszeres torna,mozgás,vitaminok..A frontok eleinte rosszabbodást hoztak,akkor pici adag Frontint vettem be.Még a Betagent szedem és félévente megyek kontrollra-jól vagyok 3 éve :) A labirintus torna fontos!! Heti 3x legalább! Akkor is,ha jól vagyunk. Érzékeny az egyensúlyközpontunk.Ez van. Ha az egyensúlyunk kibillen”, tenni kell érte :)

 

Szépet,jót Mindenkinek! Boldog Újévet!

mkantor@t-online.hu

 

 

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

 

Várószoba.hu
Email: varoszoba.hu@gmail.com

Médiapartner: Akadémiai Kiadó Zrt.

 

Krónikus betegek támogató, közösségi oldala.

precognox

Close
Close