szédülés

Téma címkék:
2013.12.30. 10:18

Már irtam ez ügyben,volt szédülésem kb. 2 éve,nagyon megijedtem,mire eljutottam a neurológustól a nootropil infuzióig,addigra elmult.Most karácsony után éreztem,hogy reggel felkelek és szédülök,gondoltam,biztos gyorsan keltem,majd elmulik.Este viszont ahogy lefeküdtem,nagyon szédültem,éjszaka,ha megfordultam,iszonyu érzés volt.Szóval 3 napig kinlódtam,majd elmentem a fülészetre.Ott megállapitották,hogy a fülemtől van,BPPV,kaptam gyógyszert arlevert,és cognitot,és elküldött a neurológushoz.Ott alaposan megvizsgáltak és végeztek egy hallpike nevü kiforgatást,majd ezek után aznap és éjszaka nem szabad forgatni a fejemet,már félek az éjszakától,de utána állitólag elmulik.Már nagyon várom,mi lesz holnap,majd megirom,hogy tényleg elmult e,hátha sorstársaimon igy is tudok segiteni.

 

#16444 kispircsi hozzászólása: 2014.01.01. 06:40

Köszönöm a válaszodat, igen bátor vagy ,vagy a kényszer, további minden jót :Árpád

#16443 ilona29 hozzászólása: 2013.12.31. 11:13

A neurológián még aznap fogadtak,mert a fülész adott beutalót. Nekem ugy csinálták,hogy felültettek az ágyra,majd jobbra és balra is hirtelen eldöntöttek,közben kellett néznem az orvos ujjait a szememmel.Utána összerázta a fejemet,majd fel kellett ülnöm az ágyra és hirtelen hátradöntött ugy hogy logott a fejem és akkor is az ujját kellett néznem,na itt kezdtem nagyon szédülni,tehát kiprovokálta a szédülést.Majd ez után közölte,hogy csináljak ugy,mintha kardot nyeltem volna,ne forgassam a fejem,és éjszaka is ülve aludjak.Na ez az ami már nem ment.Reggel még mindig szédültem,de most már bátor vagyok,hirtelen forgatom a fejem jobbra,balra,és kicsit jobb.Jobbulást kivánok és BUÉK.

#16442 kispircsi hozzászólása: 2013.12.31. 07:18

Azt szertném megkérdezni, hogy a neurologián minden további nélkül fogadtak?Nagyon rossz volt? Én 07-én vagyok behiva a neurologia járóbeteg rendelésre.Hát nem tudom, hogy Szombathelyen mennyire lelkiismeretesek?

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

 

Várószoba.hu
Email: varoszoba.hu@gmail.com

Médiapartner: Akadémiai Kiadó Zrt.

 

Krónikus betegek támogató, közösségi oldala.

precognox

Close
Close