pánik, szorongás

Téma címkék:
2014.01.02. 18:22

Sziasztok!

Szeretném megirni, a történetemet, hátha segít valakinek. 46 éves vagyok 4 éve jelentkeztek először a jól ismert pánikos tünetek, szívdobogás, fulladás, utazási pánik, rettegés az egyedülléttöl, ailg bírtam vezetni mert rettegtem, hogy egy piros lámpánál rosszul leszek.A vérnyomásom az egekbe szökött, állandóan fájt a fejem, a vérnyomáscsökkentőktől, még rosszabbul lettem, szaporodtak az éjszakai rosszullétek, ilyenkor rettegve hívtam fel egy gyógyító ismerösömet, aki távban is tud kezelni, kb 2 perc alatt rakott helyre úgy, hogy a pulzusom teljesen normális lett, nélküle már többször elvitt volna a mentő.Nekem ez rengetegett jelentett, hogy bármikor telefonálhattam és szinte percek alatt hatott a kezelés, ilyenkor a csakráimat is rendberaktuk, utána olyan mintha kicseréltek volna. Sajnos ha stressz ér, van belőle bőven, még visszajönnek a tünetek, de az éjszakai rosszulétek tejjesen megszüntek.

Még nem vagyok 100%-ig gyógyult, de nem szabad feladni,minden ember más, nem biztos, hogy ugyanaz a kezelés mindenkinél beválik, kisérletezni kell kinek mi a legjobb.

 

Gyógyulást kívánok mindenkinek!

 

e-mail:eva@auracentrum.hu

 

#16538 aranyhaj27 hozzászólása: 2014.01.15. 09:23

Szia!Igen hasonló cipőben járok én is!Tudni kell vele együtt élni,kezelni a helyzetet.Nekem 2 éve jött elő egy komoly trauma ért.Fél évig szenvedtem aztán erőt vettem magamon és eldöntöttem hogy tovább kell lépjek.Magasvérnyomás+szívdobogásérzés+álmatlanság…..volt minden.Hála Istenkének mostmár mondhatom hogy jól vagyok,de ez sosem fog örökre megszünni…vannak jobb és vannak rosszabb napok.Én ha feszűlt vagyok meditálni szoktam,az annyira ellazít+forró golgotavirág tea..és máris  jobban vagyok…:) Sok sikert+kitartást!!

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

 

Várószoba.hu
Email: varoszoba.hu@gmail.com

Médiapartner: Akadémiai Kiadó Zrt.

 

Krónikus betegek támogató, közösségi oldala.

precognox

Close
Close