Az én történetem

Téma címkék:
2014.01.10. 16:13

Kedves Betegtársak!

Én 12 éve tudtam meg véletlenül a fertőzöttségemet egy a szemromlásommal kapcsolatos alapos kivizsgálás után. Magas májfunkciós értékek miatt beutaltak egy komolyabb szakrendelésre, ahol két egymást követő kontroll vizsgálat után 2002-ben közölték velem , hogy C vírusfertőzött vagyok. A bőröm fiatalkorom óta sápadt színű volt,

így nem tudom mióta lehettem vírushordozó! Az akkori háziorvosom azt mondta, kellő odafigyeléssel és diétával

80 évet is élhetek. Másik városba költöztem, ahol tudattam az orvossal a problémámat, de sajnos semmit nem tett, telt az idő és most 2013 nyarán beutalt egy infektológiai szakrendelésre, ahonnan továbbutaltak fibroscanre.

És az eredményeim alapján várólistára kerültem, ahol 2013 decemberben elkezdhettem  a kezelést, így már kicsivel több mint egy hónapja benne vagyok. Sajnos fizikai munkát végzek egy vállakozásnál, így elég nehezen tűröm a kezelést, pokoli fáradtságérzés, émelygés, étvágytalanság. Amit szedek az Copegus, és heti egy peginterferon injekció, amit kezdettől magam rendezek, nem tudom lesz-e még rosszabb, a véreredményben esett a fehérvérsejtszám és a vörösvérlemezszám. Próbálok pihenni amennyit csak tudok,de a munkám megvisel! Még nem tudok semmit, hogy van e siker a kezelésben, legközelebb hasi ultrahang lesz

és újabb egyhavi gyógyszer adag, 4 db injekció és 168 db. Copegus. Reménykedem, hogy sikerül!

 

klmaan
#16647 klmaan hozzászólása: 2014.01.11. 09:28

Köszönöm kedves szavaidat! Hosszabban akartam válaszolni, de okostel.ről nem egyszerű. Volt egy tel.hivásom, és eltűnt a levelem. Majd rendes gépről folytatom. Még annyit csak, hogy a VIMOR-ban is kaphatsz sok infót és ismeretséget majd.

Szép, nyugis napot Neked!

Üdv szeretettel. Klári-Klmáan (dolgozznet@gmail.com)

lez53
#16646 lez53 hozzászólása: 2014.01.11. 07:24

Köszönöm kedves Klári!

Óriási szerencsém van, hogy egy hűséges, odaadó, drága lélek kísér a küzdelemben, aki erőt , hitet ad a küzdelemben, aminek még csak az elején vagyok!

klmaan
#16645 klmaan hozzászólása: 2014.01.11. 00:22

Szeretettel köszöntelek Sorstárs a Közösségünkben!

Jó helyre kerültél, mert itt értve leszel. Nappal majd hosszabban válaszolok. Olvassál bele a történetekbe, hozzászólásokba, mert sok infóhoz juthatsz. Nincs olyan mellékhatás, amire ne lenne valakinek ötlete, hiszen találkozott valamelyikünk vele. Aztán majd folytatjuk!

Üdv szeretettel. Klári-Klmáan

Magánban is szivesen. dolgozznet@gmail.com)

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

 

Várószoba.hu
Email: varoszoba.hu@gmail.com

Médiapartner: Akadémiai Kiadó Zrt.

 

Krónikus betegek támogató, közösségi oldala.

precognox

Close
Close