fülzúgás, szédülés

Téma címkék:
2014.02.03. 16:14

Sziasztok!!!

nekem 3 éve van fűlzúgásom, szédülésem s már sok mindent kiprobáltam de semmi eredménye nagyon zavaró h folyamatosan zúg meg kissebb nagyobb szédülések jönnek rám!!! A fűlzúgásra fülorgégész mondta h ilyen keringésjavitó infuziot kellene 3 napig adniuk s utana vagy jobb vagynem ugyhogy tanácstalan vagyok h elkezdjem e ezt a kezelést valakinek volt e már ilyen kezelése s segitett e???

Krisztián.

#20119 AbraLil hozzászólása: 2015.02.03. 16:48

Sziasztok!

Nekem is több éven át zúgott a fülem, szinte mindent kipróbáltam. Végül a hiperbár terápia segített, 4 hónapja semmilyen panaszom nincs!

#16950 novyboy hozzászólása: 2014.03.14. 05:28

Szia ha szédülsz mindenkép menj el orvoshoz. Fül orr gégészetre,mert engem hasonló tünetek miatt mütöttek meg.

#16949 mozsu hozzászólása: 2014.02.06. 13:35

Krisztián, nyugodtan próbáld meg az infúziós kezelést, egy ideig valamivel jobb lesz.El nem tud múlni a zúgás, nagyon sz@mét dolog, de ha utánanézel természetes gyógymódokkal is segíthetsz magadon.Ideig -óráig azaz átmenetileg lehet jobb, de meg kell vele barátkoznod, mert hű társaddá szegődött. 15 éve kísérget engem is, már sokszor  észre sem veszem, de rendületlenül rezonálok.  Próbáld kikapcsolni és szelídítgetni. Jobb ötletem nincs, vele kell élni. nagyobb baj ne legyen!

#16948 maria47 hozzászólása: 2014.02.05. 14:56

Szia!

Nekem először 5 éve kezdődött igaz én már nem vagyok annyira fiatal akkor kaptam infuziós kezelést, szedtem a nootropilt, a betasercet elég jól el voltam, nem szédültem nem zúgott a fülem, akkor kórházba feküdtem. Utána következő években bejártam 5 inf. kaptam minden évben. Most karácsony előtt újra jött szédülés vérnyomást felverte az egekbe kaptam 10 infuziót befeküdve 5 nootropilos 5 cavinton, szédülni nem szédülök, hát a fülem az időnként még zúg, nem tudom mi befolyásolja vagy nem. A zárójelentésbe jav. a dr.nő félévenként szükség esetén kaphatok újra. Szval ez a fülzúgás egy ördögi kör, nyugdíjasként dolgoztam telefonos cébnél még mobil telóról is telefonáltattak napi 6 óra lehet az betett a fülemnek a bal fülem zúg mintha vízesés lenne benne.

De a frontin 0,25 mg-os gyógyszer csak ha felet veszek is be belőle vhogy segít ez nem nyugtató és gyenge is. Este ha lekapcsolom a tv-t és csönd akkor pláne zavar a fülzúgás akkor szoktam leginkább bevenni ebből.

Hátha vmit segítettem.Üdv.Marika

 

#16947 Krixta hozzászólása: 2014.02.05. 11:58

Szia!!

Ahogy tanácsolták érdemes megpróbálni..nekem sajnos nem segített..én Nootropilt kaptam de nem lett jobb..megkaptam ezt gyógyszerben de miuán gyomorfekélyem lett (részben ettől részben mástól) abbahagytam..sok sikert neked!! Én végigjártam minden vizsgálatot sajnos én így jártam..de amíg nem zárnak ki mindent addig menj a dolgok után!!Jobbulást!

#16946 csermaksanyi hozzászólása: 2014.02.05. 11:29

Feltétlenül érdemes megpróbálni. Elmész a háziorvosodhoz, és elmondod a fülész véleményét. Ő ad beutalót a neurológiára, ahol megvizsgálnak, és ez alapján vagy felírják a szert, vagy nem. Vagyis nem csak a te döntésed…

Nekem volt ilyen kezelésem, és hatásos volt. Akkor cavinton infúziót adtak. Ma már többféle is van, a doki dönti el, mi kell neked…mindenesetre neked kell kifizetned az injekciót, és valamelyik kórházban adják be ambulálnsan, vagy befeküdve..

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

 

Várószoba.hu
Email: varoszoba.hu@gmail.com

Médiapartner: Akadémiai Kiadó Zrt.

 

Krónikus betegek támogató, közösségi oldala.

precognox

Close
Close