Én történtem

2014.02.16. 12:41

38 éves lélek vagyok rögös utam ulyabb mélypontján 10 12 napja jenektkeznek folyamatosan a fulladás siró görcs ájulás közeli állapot és beszükülés amikor rohamom van. tegnap előtt éjszaka olyan rosz állapotban voltam hogy belső lázam volt fulladtam és folyamatos hányingerem volt.másnap bementem a dél pesti kórházba sürgösségire ahol tulajdonképp reggel 9 este 5 6 ig vizsgáltak rutin vizsgálatokkal majd 4 szem 0,5 frontin al meg egy recept el a kezemben kiraktak. este azzal hogy talán ha pszichologus nál lesz hely akkor fogad mert nincs se lakcim kértyám bejelentett pesi sem pedig tb m.Nem tudok mit kezdeni ezzel az egésszel. A legroszabb egyik élményem talán az volt amikor a villamoson lettem rosszul és egy lány velem szemben végig nézte hogy nem kapok levegőt és nem tett semmit sem.Olyan segitők akik még rajtam is bennem is látnak annyit hogy segitenének akkor keressenek meg irjanak wiber vagy skype elérhetőséget mert az még ingyen van. de a mail t is megkapom, tudom mennyire furcsák lehetnek a soraim de nagyon félek.Írjatok aki vagy akik a soraim mögött látni vélik mennyire fontos lenne ez nekem. Szép napot mindenkinek Marc

 

 

#17105 Sistercrazy hozzászólása: 2014.03.10. 19:19

Szia Marc!

Figyelj, kitartás. Ebből ki lehet gyógyulni.

Annak idején én is megjártam a sürgősségit és 10 napig voltam a belgyógyászaton és egyik éjszaka én is azt hittem, hogy kész, ennyi volt: a szívem zakatolt 1000-rel, mindenem reszketett, nem kaptam levegőt, csengett a fülem és elkezdett a látóterem beszűkülni. Nyomtam a csengőt, jött is az orvos és elmagyarázta, hogy ‘csak’ pánikrohamom van és akármilyen szörnyű is, semmi baj nem lesz. Igaza is lett: 10 perc után, mialatt beszélt hozzám, el is múlt.

Amikor kiengedtek én is kaptam Frontint, napi 3×0,25-öt, amiből csak akkor vettem be egyet, ha nagyon rosszul voltam. Közben megtanultam, hogy a tünetek valóban borzasztóak tudnak lenni, de valójában ártalmatlanok. Én, aki szinte már semmire nem voltam képes egyedül, lépésről lépésre újra tanultam mindent. Elmentem a boltba, elmentem a plázába, felszálltam a villamosra, buszra, vonatra, elmentem moziba. Először nagyon féltem és az első negyedóra félelemmel telt, aztán elmúlt.

Azt mondogattam magamnak: és ha valami történik? Legfeljebb hívnak egy orvost vagy elájulok. Nem én leszek az első a történelemben, akivel ez megesik. Igen félek, de tudom, hogy minden rendben lesz.

Jó lenne, ha tudnál valakivel beszélgetni, amikor nem vagy jól és az is fontos, hogy ne tulajdoníts nagy jelentőséget a tüneteknek. Az agyad tévesen riaszt, hiszen valójában nem vagy veszélyben. YouTube-on kipróbálhatod az autógén tréninget.

Nyugodtan írj, ha csak virtuálisan is, de szívesen segítek!

http://sistercrazy123.wordpress.com

#17104 freymarc hozzászólása: 2014.02.25. 18:04

mzsolt ha tudsz segiteni vagy bárki irjatok mail t nekem freymarc@citromail.hu egyre meredekebb minden

 

#17103 Georgina hozzászólása: 2014.02.17. 16:00

Szia!Ne aggodj minden rendben lesz és helyre jön…csak ilyen álapotban az ember nem tud tisztán gondolkodni.Az viszont tényleg igaz,hogy ezen mindenki csak saját maga tud segíteni :S Rá kell jönnöd mi az ami ezt okozza és azon változtatni…sajnos máshogy nem megy…. sok sikert és fel a fejjel :)

#17102 mzsolt hozzászólása: 2014.02.17. 12:25

Szia Marc!

Igen ,túlleszel rajta ,.

Egy a szabály egyedűl kell harcolnod magaddal szemben, mert erről van szó.

Magadon tudsz segiteni ,magad generálod a betegséget ami pszihoszomatikus.

Szívesen segitek amiben tudok

#17101 freymarc hozzászólása: 2014.02.16. 14:50

Remélem valaki irni is fog nekem mert ezzel egyedül nem birkozom meg sajnos szió mindenkinek

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

 

Várószoba.hu
Email: varoszoba.hu@gmail.com

Médiapartner: Akadémiai Kiadó Zrt.

 

Krónikus betegek támogató, közösségi oldala.

precognox

Close
Close