állitólag pánikbeteg

Téma címkék:
2014.03.14. 16:11

sziasztok.

Katának hivnak.

2011áprilisában nyitottam 1kávézót, amit én vezettem, de mivel béreltem a helyet, nem jutott alkalmazottra pénz.

ezért dolgoztam 6hónapig egyedül mindennap, reggel 6tól amig volt vendég az lehetett 23óra,de akár hajnal 4is. Tovább nem birtam,hétvégére felvettem egy lányt szombat vasárnapra.

2012 novemberében beidult a szivem,elmentem kardiológiára,ahol megálapitották hogy szivritmuszavarom van. Írtak fel gyógyszert, elkedtem szedni. A helyzet nem változott,sőt jött hozzá szédülés is.Eelmentem a debreceni kórházba a kardiológiára,ideadtak 1készüléket ami nálam volt 2hétig mindennap 2szer csinálnom kellett magamnak ekg-t, visszavittem a készüléket és azt mondta a debreceni doki, hogy nincs szivritmus zavarom. Azt mondta szedjek magneb6-ot, meg frontint,ezzel sem szüntek a panaszok. A vállalkozásomat már visszaadtam 2014 január elsejével, mert készülnék külföldre. de mindennap szédűlök néha zsibbad a szám, az arcom, és kimegy az erő a lábamból. Nincs semmi rossz gondolatom mint a pánikbetegeknek,és nemfélek a tömegtől,csak rosszul vagyok és n emkapok levegőt ha meleg van, például 1konyhán. Mert néha dolgozom 1pizzériában, és nembirom a meleget, és szédűlök. ha tudsz irj erre valamit. köszi.

EN-ek
#17401 EN-ek hozzászólása: 2014.03.16. 17:40

Eggen… ea tip. psycchés (idegbaj) alapú szíwritmus zavar, ismerjük…  (n is csoda)

Ami a disszidálást illeti: HA! van 1 csomó (láng)eszed + lang knowledge, s pénzed n kevésbé – akkor esetleg fontolóra veheted h te is KImehecc vhova! ellenkező esetben nagyon N ajánlom! pl. már a angolok IS keményen BEkeményitettek, végetvetendő a “segéj-túrizmusnak!” ált. pároslábbal rugdossák KI a tsoró balkániakat, s n ők a 1-lenek!  (ÉN is azt tenném a hejükbe;) Aztán aza 37 év se kevés, legalábbis 1 ujj élethez talán 1 kicsit sokk… (é sakk or még hol marad a HAzaszeretet??! )

Sóval mki azt csinál amit ő akar, DE az okos előtte +fontojja alaposan!

A legjobbakat!

#17400 viki1 hozzászólása: 2014.03.16. 14:49

A pánikbetegségnek is vannak fázisai, nekem is gyengébb tünetekkel kezdődött, azóta elértem, hogy 22 évesen képtelen vagyok magamba elmenni bevásárolni… Kilátástalannak tűnik most nekem minden. Én is szédülök, de ha eszem jobban érzem magam, viszont minden laboreredmény jó lett. gyógyszert nem akarok szedni, de így nehéz a gyógyulás

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

 

Várószoba.hu
Email: varoszoba.hu@gmail.com

Médiapartner: Akadémiai Kiadó Zrt.

 

Krónikus betegek támogató, közösségi oldala.

precognox

Close
Close