Akupunktúrával, diétával, homeopátiával jól érzem magam

2014.03.17. 03:46

45 évesen derült csak ki, hogy lisztérzékeny vagyok (cöliákia, idült gastritis, helico bakt.). A pajzsmirigyem ekkorra tönkre ment, laktóz érzékeny lettem, nem sikerült másodszorra teherbe esnem, mindig fáradékony és vashiányos voltam. Szerencsére harmincévesen született lány gyermekem.

45 évesen szigorú gluténmentes diétát kezdtem, a pajzsmirigy alulműködésre a hormonpótlást elfogadtam. Ezt szedem. A helico bakt. ellen az eradikációt az orvosom nem javasolta, s én sem akartam.

51 évesen édesanyám betegsége és halála nyombélfekélyt, gastro-oseophagitist, erős refluxos tűneteket váltott ki. Fél évig szedtem a gyógyszereket, a nyombélfekély rendeződött és javult az állapotom. Mindenképpen el akartam hagyni a rendszeres gyógyszer szedést. Dr. Balázs Mária Anna kiváló akupunktúrás orvosnő segítségével egy fél év alatt el tudtam hagyni a gyógyszereket, s lelkileg-testileg rendbe jöttem.

Az én egyéniségemhez összeállított homeopátiás szereket (Napi 1x: Acidum Arsenicum C15, Natrium Jodatum C15, Hydrargyrum bichloratum D12, Dikalium dichromicum D6, Zincum Isovalerianicum D12, Heti 1x:Pulsatilla pratensis C30, Pyrogenium C200)  azonnal újra szedem, ha a gyomorégés este kellemetlen lenne. A gyomorégés néha előjön. Este a homeopátiás szereket szedem, ha előjön, napközben sima víz, Salvus víz, rizs keksz, édeskömény vagy orbáncfű tea.

Gluténmentes, tejtermék, cukor és tartósítószer mentesen étkezem, sok zöldséggel, a refluxhoz illő gyümölcs fogyasztással, pl. ananász, alma kompót,stb, gyógyteákkal.

Most a helicobakt. ellen a napi egy kiskanál feketekömény olajjal próbálkozom. Hátha…

 

 

#17458 amullern hozzászólása: 2014.03.23. 18:33

Két éve iszom a ganodermás kávét. Akit érdekel bővebben, szívesen írok róla: amullern@freemail.hu

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

 

Várószoba.hu
Email: varoszoba.hu@gmail.com

Médiapartner: Akadémiai Kiadó Zrt.

 

Krónikus betegek támogató, közösségi oldala.

precognox

Close
Close