Barátunk, a pszichiáter

2014.03.23. 08:56

Tavasz, ÉN-ek!

A depresszió csoportba már nem is jelentkeztem, nem biztos, hogy sima, az ottanak unalmasak, a bipolár legalább valami, talán az, a dokim se tudja. Nem mintha különösebben foglalkoztatna. A dokim aszongya, szedjem a Coaxilt, mert az olyan fenejó a kognitív machinériáknak, gonodolom, hazudik, hogy eladja, nem mintha szedném. Összeszedtem a gyógyszereket, az Ypsilát is, Frontint meg mindent. A kuka gyomra eméssze. Lefeküdtem a földre, aludtam másfél órat, évek óta álmodtam. Másnap délutánig nem volt semmi, akkor jött újra a meg akarnak ölni érzés meg a fekete az antennákkal. Meg akartam gyilkolni magam, mert hrtelen álltam át. Jöttem rá, hogy a túl sok, mint az elégtelen. Egy haver hívta fiúkámat, aki hozott gyógyszert. Most szeméten élek. Max kéféle  szemetet nyelek le. A másik maradt a Frontin.

Ami a dokit illeti, rossz pszichiáter lennék vagy kedves Mengele bácsi, osztanám a mérget napjában. Most át kell szerkeszteni a dokinak a búcsúlevelet. Amúgy se akartam megválni a némbertől, egyféle anyakép abuzus szaggatta vacak kis lelkemnek. A szuri még marad, bár megint nincs vény, a legutolsót összetapostam, hogy ne tudják beadni. Felére csökkent az Ypsila mennyisége, maradt egy max. dózisú, erre egy haványkát büszke vagyok. Baromi nehéz tabletta nélkül, nulla óra alvás, éberrémálmok. Most is volt egy, az elsőnél, vettem ki, kötelező elbőgni magunkat, olyan pocsék, hát még ha jön utána egy tucat.

A salak legyék Veletek,

e.

#17567 Schwantzkopf hozzászólása: 2014.04.10. 05:37

Ami aztat illesse, tippeltem a három vagy hány percet, mivel nem vót annyi, a hülye kis feladat tényleg baromi egyszerű volt, fiúkám mégse látta át, micsoda salak.

EN-ek
#17566 EN-ek hozzászólása: 2014.04.09. 19:30

Serénytelenség nélkül mond6om, h a fosbukodon azta fejtvényt kerek 1s alatt köptem a ÉN brilliáns agyammal!  AHAverodnak ehhe 4s kellett  (neked + 3 perec… DE ne csüggedezz! sztem te még í is bővena emuk/luttyók [bodrik] stb. nagy átlaga felett vagy Lvileg, sóval örvendezz! )

#17565 Schwantzkopf hozzászólása: 2014.03.27. 08:29

Elmászott a bogár a függönyről, ez némi aggódásra ad okot, ki akartam rakatni, a tesók is csipát, csápot bontottak végre. Aminek őrülök, hogy csicseregnek a kecskék, szabad a bejárás az ezíliumba, a ki már nem, de jó az a kite-ideg-lelés, nem szedek bogyót, csak este; ha menne azalvadás cirka hat perc alatt, ase lenne bennem. Olyan hideg van, töpörödöm, felszívom magam a lehetséges kicsire, ám ami aztat illesse, még a lány se látogatott meg ezidáig a retyó felé menet.

#17564 Schwantzkopf hozzászólása: 2014.03.26. 22:33

Egyet nem értésben jóccakját, émmég levakk, majd veregetem… azután könnyen szunnyad. El kell fárasztani magamat.

EN-ek
#17563 EN-ek hozzászólása: 2014.03.26. 22:30

ok. de ÉN most Lbúcsúzkodok mára! (sokk a dogg, s kevés a zidő…):

#17562 Schwantzkopf hozzászólása: 2014.03.26. 22:25

Elég erősen unatkozom, nemtommticsinákjak vele, még nem szemetelt port a manó se, a pilláim könnyen lecsukódjanak, öl a semmittevész lét, majd valamit kitalálok.

#17561 Schwantzkopf hozzászólása: 2014.03.26. 22:21

én csíréztatom a magamét, majd megmártóztatom örömökben, szeressem a fehéret, vanília, ‘setlg egy forró fekete, nem jut eszembe most egy se.

EN-ek
#17560 EN-ek hozzászólása: 2014.03.26. 22:16

hihhi 

yah. 1 kis cukros mézes kakaÓs + tejjes!  RÁdásul picit éretlen is volt… ezért a másikat +hagytam még 1-2 napig, hadd nőjön!

#17559 Schwantzkopf hozzászólása: 2014.03.26. 22:05

Nekem nem árt meg a banán, csak b@szás után. Már megint káromoltam? Mivel szépen elszellent az idő, nem rakok má’ be filmet, még összevesznék magammal, mit lessen egyik, másik semem se nem. Maradok a zenénél… fáj a vállam.

EN-ek
#17558 EN-ek hozzászólása: 2014.03.26. 21:54

biztosan YO dog az, h fojt cserélgeteda nikkt, mint józsi bá’ az szarosgattyát?  HA n lövöd LE, akk is RÁjövök tüstént h te v te, ah ÉN vok ÉN!  a stílus kötelez… uborka SE terem banánfán! 
Ami pd engem illet, még +les 1 yo kis (gagyinak tűnő) hojjoj filmet, majd kisvártatva ágyban mászik. (ill. majd csak 1 kicsivel később, mer kicsit +ártott a banán…:)

#17557 Schwantzkopf hozzászólása: 2014.03.26. 21:37

És nem jelölgettem a Depp-i csoportot, bár Johnny Deppet bírom, ja, meg Hugh Jackmant. Ez utóbbi kimondott, köpött jól fésült alkat, van benne fantázia. A képemen ő van. Megtaláltam tegnap álmaim első nője képét, aki miatt dobtam a csajomat. De hát olyas karosszéria, ami Stellának van…

#17556 Schwantzkopf hozzászólása: 2014.03.26. 21:30

Szevasz, ÉN-ek! Rekedtre üvöltöztem magam, míg megcsináltam Schwantzmannt, szaggat a net, amúgy ma a regénnyel majomkodtam, 65 gépelt oldalam van eleddig, baromi egy agyvelőszaggató babramunka az írás. A sz@rból aranyat teóriát vallom, vagyis semmiből valamit. Pontosan ezért nem ment volna egy szakdoga, mert ott hivatkozni kell, nem tetszik, sokkal inkább az önálló gondolatok. Marhajó rímgyakások, kis ritmika itt-ott, hasonlatok, megszemélyesítés, új szavak kreálása, ami azt illeti, ez egyszer hálás vagyok, amiért elmebetegre kreatúrháztak. Skizóként jól machinálok a szókinccsel, íróféleként remekül operálgatok a nyelvekkel, most épp franciázom. Eygszerű, mint macskát sz@rni… Ma aludtam kilencig, még álmodtam is, Shwantzim is lefagy, ja, az írás elég fárasztó metódus napjában, mondjuk a nihilből egy oldal, mint tavaly októberben nagyanyámnál, az agyam vacsorára szivacsos volt, nem mellesleg rendre rám telepedett a dühös köd, mama idegelt fel minden este, nem tocsogott. Az agyam. Nem tudom, hogy zenetanulásra fogom-e pazarolni az időt, mert azt ennyi erővel lehet nyelvre meg írásra, Schwantzmann sztoriját is meg kell írnom, egy grafikus unokatesó rajzolja majd. Ha kiadják, a Malacka mellett fogják árusítani. 18-as karikával. Bár émmase nőttem fel, pedig vénséges vakk, mint a 26-os sztráda. Pont az idővel van baj, abból kevés van, ahogy tapasztalom. 24 óra per nap, az édes, húgyos kevés. Eldurranok a baromságaimon, Schwantzit a helytelen mail cím miatt tudtam csak nehezen felléptetni ide. Show-zz oda a seggarcznak. Majd Schwantzmann megmutatja.

EN-ek
#17555 EN-ek hozzászólása: 2014.03.26. 13:41

Na KImászott végre! Lvégre mégse lustálkodhatók még ÉN se eg nap, HAmár ijh szép nyarat rendeltem magamnak! 

N ment anet?? nálam ihhen sose N mordul6 elő, menten csapnák is akk bal7t, h fene enné a egészet MEG!  (n a zé fizetek 1 kisebbvagyont év10dek óta, h n legyen mindig tökéles! ;) Asse tökmind1 am látod, h mit és hova dugdosa mber… hihi!  Zenetanulás yau dog, a KI +enged7ti magának ÉS marha sok ideje is vala – na az n ÉN vagyok!  Égen, neked volt má csomó yoszág, DE vhogy mind +pusztult kevés idő alatt… 

HAzafele avonaton RÁM tüszkölt 1 rosszmber, DE segáz: íme aacélos immunrencceréről LEpergett, így Lse kapta a influenciát!  zsír…

(term. N olccsa magát semmi ellen semmi méreggel, minta idióták!:)

#17554 schatology hozzászólása: 2014.03.25. 21:41

Hazajöttem, aszittem, nem lesz net, de bedugtam egy huzalt és lett. Brüszke vagyok magamra. Faterom fog tanítani kottázni. Ma beszélgettünk kicsit. A Karib-tenger kalózai 3-at néztem, amikor lett net. Ma gondoláztam, bogyót mellőzve alvadok, de ha felzabálja egy kis egér a nagylábujjam, concognak, a bátyám kergetett egyet, akkor meg fogok ijedni, de mivel volt már Mufim meg Jeremiás cicám meg három hörcsögöm, első a Morisz nevet viselte, meg két chilei mókusom, nem is olyan félelmetes az egér, mert ha mondjuk nyuszik, vadasok, szaladgálnának a házban, meg is ijednék tán. Apám macskakaját tesz ki a garázsba, macsekot akar ide édesgetni, a családban három kocsi áll most a hátsó udvarban, egy macska mindig áldozatul esik, segénykéim. Zoli öcsi, az iker, a saját Mirtill cicáját gázolta el, majd siratta meg. Még jó, hogy kutyánk nincs. Jóccakját! Csajok nem voltak, de megtaláltam a jó seggű Stella, egykori nagy szerelmem fényképeit. Ne mondjam, micsinálnék vele, a nővel, mert máris rajtam a kangörcs. Amit nem akartam.

EN-ek
#17553 EN-ek hozzászólása: 2014.03.25. 18:01

HEJJ te, pitypangos bizgentyűm! 

“Mindenütt yo, de LEGjobb sehol!” – ah az régi mondás tarccsa…

Na végre HAzamászott! Bent járt a Citybe, s 1 rakás zsét költött is!!!!!  ajj jajj! n is gombolta, h 1 ujj qkker ennyibe VAN, ámbár sejt tetem vmi HAsonlót! Sóval 150 lepedőt simán Lvert, és még n isa legdrágábbat ette!!  – bár majdnem  (s HA már jön-meggy a mber, 1pár kisssunát is +kergetett a yobb fajtából útközbe!  a sose rossz;)

Nálad wtf is??

#17552 schatology hozzászólása: 2014.03.23. 16:36

Azaz, Kate Winslet, a a hetyke mosólányka, bemegy hozzá, a márkit bezárták kis magánkriptájába. A márki mondja, adja oda helyre kis lányságát, attán stoppolja össze magát, akkor kap a képére. A kicsi luvnya a kolostorból jön Szűz Máriával. Nem a márki húzza meg, hanem a vonósokk. Egy vén f@sz.

EN-ek
#17551 EN-ek hozzászólása: 2014.03.23. 16:21

NE legyél oktalan, s ij boldogtalan! LÉGY 1 kiss türelemmel még: a Virágnak úgyis vége van má’ RÉG! 

Yajj ztata Szadis márkit ÉN is látta, csak má nemléxik rája! YO film vaLÓban…  (n az, mik fojton BEmeggy hozé 1 csaja bulizni, + vmi taknyos puna IS kikezd vele, DE ea nagyon hüje N qrja xanaszét??;)

#17550 schatology hozzászólása: 2014.03.23. 16:02

Hát a fosbuk mégis csak jó vammire, megkerestem David Helfgottot, csak meg akartam tudni ezt-azt, erre megtaláltam a személyes bigyóját. Írtam neki angolul. Meg megnéztem a Ragyogj című filmet. Mert, úgy tartom, egy filmet meg kell nézni ezer és egyszer, ha valóban érdemes rá. Ő is skizó és ami jó, zongorázik, nem is rosszul. Geoffrey Rush játssza a filmes ént. Szegény palira ráerőltetik a diliházat, mint a Sade Márki játékaiban, egyik kedves filmecske. Van pengém, üveg mögött, csak végszükségkor törhetem fel. Beccibú se lehetne csábítóbb látványra. Az a ribi a dilisek közt végzete, mert kibökte a saját semét, én is kibökném, amikor olyat látok, hogy szemek meg fekete, már akartam. Marhára ingerelnek. Ha sok vagy kevés a bogyó. Mivel odáig vagyok Farkasért, keresek egy olyat. Miccósz?

EN-ek
#17549 EN-ek hozzászólása: 2014.03.23. 14:32

Barátom a Medvesajt!

HEyES! a sokk dzsócszar csak +árt a EGÉSZségnek! 

NAGGYON őrvendezek, h némi bökdösésre bár, DE ugyebár mégiscsak +tértél +int, kömben minek is járnék ÉN ide 1általán??! neve kiss-é SZARkasztikuss lett, de 0.33s alatt KItaláltam h KI v! (EBből is lácc, mijen marha ókós vuk! ) e setleg a képt KIcserél7néd vammi kissé dögösebbre, ez oian LElombozódós s n éppen vígkedéjű…

A elébb Lfejtettem küldeni 1 kiss serény tavaszi direkt-neked aljándékot, DE most itt is yo lesz!  Továbbá FELcsináltam a MegaKirájj oldalamra még további nehány Atomzsír zenéket (vegyes műfajban:) csak nézgesd serényen, s előbbutóbb +látod őket! 

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

 

Várószoba.hu
Email: varoszoba.hu@gmail.com

Médiapartner: Akadémiai Kiadó Zrt.

 

Krónikus betegek támogató, közösségi oldala.

precognox

Close
Close