segítség

2014.03.29. 20:19

segítsetek légyszives !!!!! 14 éves vagyok 162cm és 46-47kg (tudom borzasztóan sok).Tavaj március elején erőtvettem magamon hogy lefogyjak mert egy lány a suliban vékonyabb lett nállam ezért én leakartam győzni hogy ismét én legyek a legvékonyabb… neki mondták is hogy fogynia kell ,( nekem nem).  De én lefogytam 44kg ról 39-40 kg-ra. kb 1-2cm-el lehet kisebb voltam.Jött a nyár és felhíztam 41-42-re majd tovább híztam 45-46-ra, kisebb jojózással pl:decemberben lefogytam 41-re ,de jött a téliszünet és csokit sütivel kólával..ettem kipukkadásig.Jól meghíztam de tényleg 48kg biztos voltam de lehet hogy több is!!van nap hogy nem igazán eszek, de valamikor pedig megeszem az egész hűtő tartalmát sőtt akár egy boltot is…HA ilyen zabálós napom van akkor mindig próbálkozok a hánytatással de eddig még soha nem sikerült!! KÉREM SZÉPEN NE ITÉLJEN EL SENKI ÉS TÉNYLEG (BÁR SZERINTEM EZT CSAK A SORSTÁRSAK ÉRTIK MEG)ADJATOK BIZTOS ÖTLETEKET MIVEL TUDOK HÁNYNI MOST KIVÉTELES ALKALOM VAN MERT HÉTFŐIG VAGY 2KG-OT LEKELLENE ADOM !!!!!!!!!!!! NAGYON FONTOS LENNE KÜLÖMBEN SZÓLNAK HOGY KÖVÉR VAGYOK ÉS AKKOR………MARADJUNK ANNYIBAN NAGYON ELITÉL TÖBB OLYAN SZEMÉLY AKI A JÖVŐMET SZABÁLYOZZA….Előre is köszönöm annak aki segít nekem!!!

#19379 orrominac hozzászólása: 2014.10.27. 19:57

én is 14 vagyok.(lány) én alacsonyabb vagyok, mint te (155 körül, és nem is nem is nagyon fogok már nőni) azonban 43-45 kiló között ugrálok. Inkább edzek otthon meg sportolok, de a hányást soha nem vállalnám be. Nem is egészséges, nem is túl kellemes. Igen, van rajtam felesleg, de inkább leedzem, mintsem hogy éheztessem magam. Egyszerűen ne egyél meg mindent, amit akarsz, vagy amit eléd tesznek, ill. este ne nagyon egyél édeset vagy szén-hidrátot.
Egyébként is, mit érdekel, hogy mit gondolnak mások? oké, nekem is számít valamennyire mások véleménye, de én inkább azért szeretnék lefogyni, hogy MAGAMNAK feleljek meg. És tisztában vagyok azzal, hogy mik a korlátaim. Én soha a büdös életben nem leszek a “legvékonyabb csaj” az osztályban. Egyszerűen nem olyan az alkatom.
Egyáltalán, honnan tudod, ki a legvékonyabb? A suliban a súlyotokról beszélgettek, vagy mi?
És ki az, aki a “jövődet szabályozza” és mégis miért ítélne el, mert normális a testsúlyod? Valami modellnek készülsz???!! Egyébként nem értem.
iu: én zöld teát kezdtem el inni. Ha valami ízt szeretnék a számba, akkor csinálok egyet, és eliszogatom.

#17656 Schwantzkopf hozzászólása: 2014.04.03. 07:01

Láttam cuki czinkéket, tommiről beséls. Nekem  a kisebb teccett hátulról. Kis barna, hosszú hajjal egyenes, mint jómagam soha, sehogyan, hetyke helyre nőféle. Mekk, megpróbálom azta sminkfélét, kituggya, bohóc volt a idéám meg a helyre kis ex-pszichiáterem, L.M.

EN-ek
#17655 EN-ek hozzászólása: 2014.04.01. 15:23

Na yah. Te naggyábú yo v ú ah v, túlsok n is kéne reád!  (setleg vmi yokiss dőgös czuccok + 2kiló fesstéka pofidra AHAtás kedvéért  - eek tsodára képesekám! )

Nekem ugye sok100 csaja volt (n számolta) és pl. volt benne ami tizen kisskorába naon baba volt, később (40 korára) csúnyán Lhízott. aztán ojan is ami már kisskorában IS N leh erőre +jósolni eztet. DE tény h  nagyon kevés a ojan, ami még 60-70é korában is gombázó ill. kivánatos! (azé van ijen is;) a 14 azmég szellemileg picibaba – s bár nagyon arik (IS) tunnak lenni HAkarnak, agyuk sajn igen csekéj… (soknak még később se nől +  nagyon ) ne is ragozzuk agyon…

#17654 Schwantzkopf hozzászólása: 2014.04.01. 09:02

Én úgy nyomok 42-t, hogy még csak nem is tehetek róla. Ha megkreálhatnám magam, ötven alá nem adnám, dehát mija faszt csináljak. Egyesek könnyen zabálnak, ezek szerint a lányka hajlamos a dogadásra – egyik, minek erőllködik, azontúl meg 14 évesen a test egy gyurma a kis krampó kezébe’. Ammég nem keltészta, akkor minek a rinya. Már csak aztat ne tuggya, h újkeletű hasizma nem fog-e további konkcurenciát csinálni a csajnak.

#17653 Sistercrazy hozzászólása: 2014.03.31. 18:39

Nem akarok beleszólni, csak megállapítanám, hogyha most nem térsz észhez, akkor nem lesz jó vége. Tudom, miről beszélek. Ha azt akarod, hogy csöveket dugjanak le a torkodon, infúzóval tartsanak életben és kb. mindent újra kelljen tanulnod, akkor csak így tovább.

Szerintem elég szomorú, hogy abból akarsz önbizalmat meríteni, hogy véknyabb vagy – e, mint mittudomén ki az a lány. S hidd el, az élet élvezete és az értéked marhára nem azon múlik, hogy mit mutat a mérleg.

Ha pedig nem koplalnál, mint egy eszement, akkor nem lennének falási rohamaid sem. Persze tudom, hogy ez neked most mind falrahányt borsó, úgyhogy ha ki akarod lyukasztani a nyelőcsődet, meg el akarod szuvasítani a fogaidat, plusz gondolom már nem is menstruálsz, szóval, ha meddő akarsz lenni, akkor úgy is megtalálod a módját, hogy csini formában tartsd magad. Hányással vagy anélkül!

Sistercrazy

EN-ek
#17652 EN-ek hozzászólása: 2014.03.31. 14:44

Akk 1/2re értettél, v még mind’ n smersz eleget, se engemet…  

N legyen tehén, dea F*pickáló se nyerő, a kehes-girhess se tecceleg, mej 1merő csontkorrekció! a lényeg a forma! –> Sóval legyen cukke, cunczi und punczi, és yol ájjon rajtaa gatya, mind1 mijen fajta; csöwi farmR v fekete bőrnaccer!  (aminál nyilvánvalóan NINCS yobb!) + ijesmi…

Na mosmá kiss-é +viselt a LÉT, hát Lehunnya 2 szemét – 1 órája… 1etek (keveset) s yók N legyetek! 

#17650 Schwantzkopf hozzászólása: 2014.03.31. 07:57

Csatalkozom, ha nem csalatkozom. Baromi értelmes dolog ruhafogasnak,  fogpszkálónak lenni, tán vedd előa agyad, oszt gondold meg, kell-e neked a csontriktulás, kulás, s egyéb szar. Buzeráld szét a szervezeted hányással, értelmes megoldás. Marasd fel a torkod. Bár én leköröztelek, mert 163-165 körül növök, s nnomok 42 kilót keményen, s meg se dógoztam érte. A idijóta mekk legyék irigy, akkor tapastal, mily gizda, amikor töri segged a lépcső, amin ülsz meg a doki nem tudja beadni a valagadba a szurit. Többet ésszel, mint ész nélkül; inkább izmozz. Én aztat kezdtem, s van má’ hasizmom, s pasizom. Hamrinczkinanylcz kilósan nem kellenék a kutyának se’.

EN-ek
#17649 EN-ek hozzászólása: 2014.03.30. 13:30

Bizzony! hányszor (soXor) montta má h SENKI se zabál6 ősze-vissza büntetlenül:

csokitot – sütit – tojtát – napolit – bájglit – KAKAós micsodát – mignnyont – kRémest – tsokeesmuffot – SESEmmit magamon kívül!! s a ki ezt +szegi, HAsonlatos lesz vala 1 tőtött rántottcsirkéhez, ÉS +is érdemelli!  Sóval ömmérséklet! – HA szépek és kivánatosak akarunk nekem lenni… 

Ink futkossá v ússzá HA tucc!

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

 

Várószoba.hu
Email: varoszoba.hu@gmail.com

Médiapartner: Akadémiai Kiadó Zrt.

 

Krónikus betegek támogató, közösségi oldala.

precognox

Close
Close