Ne pánikolj! :o)

Téma címkék:
2014.04.23. 13:33

Sziasztok!

Tapasztalt de már ABSZOLÚT GYÓGYULT ex-pánikosként :o) szívesen segítek a korábban átélt tapasztalataimmal mindazoknak, akik szeretnének kikecmeregni a pánik szorításából és újból élvezni szeretnék az életet! :-)

Higyjétek el, sokkal egyszerűbb, mint gondolnátok! :-)

Bár anno magam sem hittem el, hogy van kiút, és már olyan szinten voltam, hogy azt hittem, örökre “úgy” maradok… De nem így történt! :-) Visszakaptam önmagam, újra szabad vagyok, tiszta fejjel gondolkodom és most már furcsa visszagondolni “azokra” az időkre.

Szívesen segítek tehát mindenkinek, aki úgy gondolja, hogy a “szakmában eltöltött 4 kemény évem után” :-) tudnék neki tanácsot vagy csak egy-egy bátorító gondolatot adni! Kérdezzetek tehát bátran. Nincs titok, nincs kényes téma, mindenre őszintén válaszolok!

A gyógyuláshoz pedig nem kell semmi extra dolog, csupán kitartás és akarat, hogy változtatni szeretnél! ;-) Ha pedig ez már megvan, akkor jó úton jársz! :-)

Üdvözlettel: Moncsi

#17892 FMoncsi hozzászólása: 2014.05.05. 16:15

Sziasztok!

Mivel igen sokan érdeklődtetek a történetem felől, ezért részekre bontva el kezdem írni a sztorit. Persze nem azért, mert több oldalas kötetet akarok belőle kerekíteni :-), hanem csak azért, mert azt gondolom, hogy így talán átláthatóbb, és könnyebben követhető lesz a “cselekmény”. :-)

Mivel egyelőre nem tudom, hogy hogyan lehet egymásba fűzött üzeneteket írni, ezért lehet, hogy minden részecske, külön, új történetként fog felkerülni, viszont a címük minden esetben “Ne pánikolj” szöveggel fog kezdődni. Tehát így keressétek őket! :-)

Ettől függetlenül minden kérdésre szívesen válaszolok, ezért e-mailben (fulop1monika@t-online.hu) is elértek, de szerintem leghatékonyabban Skype-on tudnánk csevegni, hiszen nem mindenki szeretné megosztani a nagy nyilvánossággal a történetét, illetve a “személyes” beszélgetés sokkal közvetlenebb és valóban jobban tud működni, mint egy-egy történet elolvasása.

Tehát aki szeretné a Skype-os (személyre szabott :-)) megolást, azzal e-mailben egyeztessük a továbbiakat!

És ne feledjétek: a pozitív gondolat is ugyanott terem, mint a negatív, viszont az eredményük már nem ugyanaz! ;-)

Üdvözlettel: Moncsi

#17891 Elena hozzászólása: 2014.04.29. 15:41

Kedves Moncsi hogyan jutottál ki belőle? Szeretnék több mindent megtudni örülnék ha tudnál egy keveset segíteni nekem.Köszönöm előre is és örülök annak hogy te meggyógyultál,ez ad egy kis reményt számomra:)

#17890 FMoncsi hozzászólása: 2014.04.25. 15:21

Sziasztok!

Előre is nagyon köszönöm a megkereséseket és a megelőlegezett bizalmat! :-)

Természetesen minden kérdésre szívesen válaszolok, legyen az bármilyen jellegű is, mert számomra nincs tabu vagy kényes téma ez ügyben.

Viszont mivel én az a típus vagyok, aki képtelen a rövidke válaszadásokra, ezért már most szólok, hogy készüljetek fel a hosszabb levélkékre! :-)

Azonban egy picurka türelmet kérnék mindannyiótoktól, de ígérem holnap már olvashatjátok az első levelemet, amiben igyekszem minden kérdésetekre választ adni! :-)

Legyen szép napotok és ne feledjétek, bármennyire is elcsépeltnek tűnik, tényleg minden fejben dől el! :-) Hiszen a pánik is a fejben keletkezett, így hát a megoldása is ott van! :-)

Ha elhiszitek, hogy van kiút, akkor az már fél siker!

Üdvözlettel: Moncsi

#17889 papamaci hozzászólása: 2014.04.25. 14:55

Szia!  Én maot kaptam 1 új gyógyszert a neve Anafranil 10 mg , esetleg hallotál valami ozitívat a gyógyszerrről .

 

#17888 Lunacska hozzászólása: 2014.04.25. 11:03

Szia! Szeretném én is ha megosztanád a történeted. Ilyen dolgok érdekelnének pl. hogy hogy kezdődött? Milyen vizsgálatokon estél át? Milyen gyógyszereket szedtél, ill. étrendkiegészítőket is kapátl? Na és persze az hogy végülis mi segített?

Ha ezeket megirnád ide, szerintem sokunknak segítenél. :)

#17887 Timka hozzászólása: 2014.04.24. 14:45

Kedves FMoncsi!
Engem is érdekelne a történeteted, néhány “tanács és bátorító gondolat”. Hogy kezdődött nálad, miket éltél át, mikor és hogy jött a változás / változtatás, stb.
Email címet nem adok, azért van ez a felület, hogy kommunikálhassunk rajta. 
Köszö előre is, üdv: Timka

#17886 Zitacity hozzászólása: 2014.04.24. 14:05

Szia Moncsi!

 

Érdekelne a történeted és minden ahogyan sikerült a gyógyulásod.

Megadnám az e-mailcímemet, ahova írhatsz: zitacity@gmail.com

Nagyon gratulálok a gyógyulásodhoz! Nekem idén lesz 30 éve ez a vacak, már nagyon utálom.

Zita

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

 

Várószoba.hu
Email: varoszoba.hu@gmail.com

Médiapartner: Akadémiai Kiadó Zrt.

 

Krónikus betegek támogató, közösségi oldala.

precognox

Close
Close