pánikbetegség

Téma címkék:
2014.04.25. 14:58

Sziasztok!  Anafranil 10 mg gyógyszerről tud valaki használható infót. Köszönöm.

 

EN-ek
#17903 EN-ek hozzászólása: 2014.05.03. 12:15

Látom te nagggyon kiváncsi fajta v dilibigyó-ügyben pacimaci… 

Nos alapvetően 2 móggya van itten a dógoknak:

HA sík vki (alapeset), lekkényelmesebb HA +bízik a dokijában;

VAGY – némi paranoid HAjlamok fennforgása esetén (amibe te n szenvecc hiányt;) – mesenincs, és szépen KItanulod a (psyccho)farmakológiát… 

Anafranil yao régi czucc valóban (Haloperidol még vénebb!:) – ezeket manapság jobbára azon agyilag már kellően LEpusztult bolondoknak aggyák, a kikről már ú vélik h n méltók a “normálisabb” cumókra! 

(itt persze BEjön a képbe némi ktg.hatékonysági tényező is ofc, főleg a a.psycchók esetében;)

A másik, h minden paciNs tök másképp és egyénileg reagál uarra a szerre, ezért imho tök fesslegess efféle kérdezősködést tartani  Amit te +tehecc, AZ h Lolvasod a dobozba levő kisregényt! (ez viszont ajánlott is!)

“Ráadásul az akkori kezelő orvosom engem hívott fel mikor kihányta a gyógyszert hogy nálam is volt-e ilyen tünet?” <– e yo… itt enyhén BEszartam!  (1 yofej doki soserossz:)

#17902 regenvolt hozzászólása: 2014.05.03. 10:01

Kedves Papamaci!

Azt hiszem megtaláltam az Anafranilt is neked írták fel. Nos, ezt a gyógyszert én 1995-ben kaptam meg, a rivotrillal és a xanaxal együtt, aztán adták hozzá még a MedazepamQ-t, meg a Haloperidolt is, tehát így együtt szedtem a “koktélt”. Az akkori orvosom elmondta hogy ez a gyógyszer hízást okoz, én kb. 23 kg-ot híztam tőle egy év alatt, tehát számíts rá hogy hatalmas étvágyat csinál. Legalábbis nekem ez volt, és ki kellett cserélni a teljes ruhatáramat. Reggel, este 1-1 szemet szedtem belőle, és a kezelőorvosom is szedte, méghozzá impotenciára. Tehát ha férfi vagy elvileg arra jó hatással van, de ne haragudj ez ügyben mint nő igazán nem tudok tanácsot adni. Ráadásul az akkori kezelő orvosom engem hívott fel mikor kihányta a gyógyszert hogy nálam is volt-e ilyen tünet? Én két és fél évig éltem ezeken a “koktélokon”, persze még jött hozzá egyéb “finomság” mert a vérképem nagyon leromlott. Én azt javaslom hogy az anafranilt hagyd el, mert annak nagy a hormon tartalma, és régi gyógyszer, vannak ennél már jobb, kevesebb mellékhatással bíró szerek is. Most ennyi idő után kb. ezek jutottak az eszembe, viszont én igen nagy mennyiségben szedtem már ezeket a gyógyszereket, mert két és fél év után ott tarttam, hogy 18.5 db gyógyszer volt bennem egyetlen nap alatt- megszámoltam- ugyanis a szervezetem hozzá állt teljesen, és már semmi sem volt elég neki. Én ennyi éves tapasztalat után azt javaslom ne szedd be, vagy válts kezelőorvost, aki valószínűleg nem lehet túl fiatal mert ezt az orvosságot még anno a szocializmusban alkalmazták. Ha tudok még bármiben segíteni írj.

Üdv.:

Szilvia

#17901 katuska58 hozzászólása: 2014.04.30. 08:17

Kedves papamaci!
Az Anafranil-t a depresszió és hangulatzavarok kezelésére alkalmazzák. Az Anafranil-lal kezelhető egyéb kórállapotok közé tartoznak felnőtteknél a kényszeres zavarok, a pánikbetegség és fóbiák (alaptalan félelmek), az idült, fájdalmas állapotok és izomgyengeség (kataplexia), ami ismétlődő rohamokban jelentkező, kifejezett álmossággal társul (narkolepszia)Nekem személyszerint nincs semilyen tapasztalatom ezzel kapcsolatosan,de ennyit tudtam meg róla.További infót is kaphatsz,ha beírod a keresőbe a gyógyszer nevét.

Üdvözlettel:Katalin.

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

 

Várószoba.hu
Email: varoszoba.hu@gmail.com

Médiapartner: Akadémiai Kiadó Zrt.

 

Krónikus betegek támogató, közösségi oldala.

precognox

Close
Close