Eredmény

Téma címkék:
2014.05.26. 18:48

Kedves Mindenki!

Túl vagyok a FibroScan vizsgálaton, valóban fájdalom mentes és rövid ideig tartó vizsgálat.  Az eredményem 7,8KPa ami az F2 szintet takarja ha jól emlékszem.Ezek után tovább küldi a Dr Nő az eredményeim , majd ha kiértékelték fel kerülök váró listára és majd értesítenek, de állítólag több hónapot kell várni erre. Igaz ez? Ti mennyit vártatok?Bár tudom függ az eredményektől is. Így aztán még van kis időm és próbálom magam nem stresszelni előre, bár ez még nagyon nehéz. Remélem mihamarabb sikerül rendet rakni a fejemben!Kívánok Nektek mielőbbi sikeres vírusmentes napokat, éveket, életet!

Üdv, Zsazsu

 

 

 

 

 

 

ungarjohanna
#18206 ungarjohanna hozzászólása: 2014.05.27. 11:15

Keves Zsazsu! At engedélyt hamar meg fogod kapni.Azt,hogy mennyire visel meg a kezelés senki nem tudja előre.Unatkozni nem fogsz az biztos,mert mindig jön valami más mellékhatás.CSak mindig írd le,hogy mi van veled itt mindenki megért és tudja,hogy miről írsz.

Üdv.Johanna

#18205 Distvan hozzászólása: 2014.05.27. 10:28

Szia ,  Én B vagyok. és csak szurnom kell magam.. A  szuri  ingyen van csak doboz dijat kell fizetni havi 300 ft. Ha jól tudom C nél kettős kezelés van ott gyoygszert is kell a szuri mellé szedni, de ha jol sejtem az is “ingyenes”   De valószínű ebben egy C  több tanácsot tud adni.  A B kezelsénél. mivel nincs plussz gyógyszer.. nagyon kevés a mellékhatás. szinte  nincs is.. C nél ez azért komolyabb , ha jól halotam..

klmaan
#18204 klmaan hozzászólása: 2014.05.27. 09:49

Kedves Zsazsu!

Szeretnék egy nagyon praktikus tanácsot adni a honlap használatával. Neked már van itt egy oldalad a honlapon, s egészen jó cimmel: “Kétségek közt”. Ezt az eredményt is oda kellene írnod, mert akkor minden olvasó azonnal belepillantva a TÖRTÉNETEDbe látja az életedet, s nem kérdezi meg, mint most István, hogy milyen virusod van? Nagyon egyszerűen kitörölheted, a saját oldaladon meg beírod, mint “hozzászólás”.

Kérdésedre Isván válaszolt. Mindenkinél más az engedély gyorsasága, de a 2-nél egyszerűbb, szerintem. Előre kár izgulni, mert ahány ember, annyi reakció. A 2-t a többség aránylag jól viseli, és sokan munka mellett csinálják végig.

Minden jót, és békés várakozást kivánok Neked! Magánban is szivesen válaszolok, segítek.

Üdv szeretettel: Klári (dolgozznet@gmail.com)

Zsazsu
#18203 Zsazsu hozzászólása: 2014.05.27. 09:36

Szia Distván!

Én Hepa C vagyok és ez közel 5 éve derült ki de csak márciusban látták úgy hogy szükséges a kezelés. Bár nem értem mert mikor kiderült több mint 4 milka volt a vírusom most márciusban 1 380 000 . Köszönöm a nyugtatást, talán tegnap óta kicsit nyugodtabb vagyok bár azt nem tudom ki verni a fejemből mi is vár majd rám. Még az volna a kérdésem azt tudom hogy nagyon drága az oltó anyag és ebből nekünk mennyit kell érte fizetni? További vírus pusztító napokat kívánok!

#18202 Distvan hozzászólása: 2014.05.27. 09:04

Szia. Zsazsu. B vagy C vagy ?  Igaz afibroscan érték alapján te B lehetsz.Azt hogy  kezelést mikor  itéli meg neked a bizotság. elég komoly protokol előzi meg. Több dologtol függ. Hány éve vagy papirokkal igazolhatoan beteg, És  hogy a májenzimek mennyire magas értéket mutatnak. és hogy ezek menniy ideje  emelkedettek. és ami még igen mérvadó sőt talán az eggyik legfontosabb paraméter, hogy mennyi a viruszámod..

De alapvetően adott esetben már alacsony vírusszámmal (2000-3000) is elinditják a kezelést ha pl régota fennál a betegséged (5-10 éve)  illetve a határértéket felülröl legalább 1 ve surolod..  tudod GTO stb…

Azért kell sok “kritériumnak” megfellelni. mert igen drága a szuri  1 havi adag  4 db  233434 ft  és ebböl kell 12 havi adag..

eygébként a fibroscan értéked  viszonylag még alacsony.ha ez kicsit megnyugtat :)

Remélem tudtam segíten.

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

 

Várószoba.hu
Email: varoszoba.hu@gmail.com

Médiapartner: Akadémiai Kiadó Zrt.

 

Krónikus betegek támogató, közösségi oldala.

precognox

Close
Close