Ma kezdem!

Téma címkék:
2014.05.30. 07:51

Kedves Sorstársak! Ma reggel kezdtem meg a kezelést!
Most csak 2 rebetol (ami napi 4 lesz) és 3 incivo (telaprevir) ami napi 6 lesz!
Este már a pegintron 100 mikrogrammos injekció is hozzájön!
Reménykedem!

Üdvözlettel!

 

#18237 GYULA66 hozzászólása: 2014.05.30. 18:33

SZORITOK NEKED ÉN IS !!!!! Én csak 2 es kezelést kapom dedig elég jol viselem szinte semmi mellékhatás. EZT KIVÁNOM NEKED IS ÉS H OGY MIHAMARÉB VIRUSMENTES LGYÉL!!!!! ÜDV Gyula

 

 

ungarjohanna
#18236 ungarjohanna hozzászólása: 2014.05.30. 17:48

Szia Zazsu!

2.86o.ooo vírusszámmal indultam és a 12.héten 862 db vírusom volt,de a vérképem katasztrófális.A protokoll szerint pontosan meg van határozva,hogy milyen eredményt kell elérni bizonyos időre,ha ez nincs meg leállítják a kezelést,mert a gyógyszer nagyon drága és már nem tud ugy hatni ahogy kéne az általános szervi állapot miatt. Nekem legalábbis ezt mondták. A 3-as kezelésre meg kérte a kez.orv. az engedélyt,de  abba nem akarok bele menni,inkább kivárom az INF nélküli gyógyszert,van aki jól bírja ezt a kezelést,de nekem bőven elég volt 12 hét a 2-es ből.A 3-as mindenki szerint sokkal durvább. Azért vagyok kíváncsi Lez53 hogy viseli nagyon szorítok neki.

Üdvözöllek Johanna

nora51
#18235 nora51 hozzászólása: 2014.05.30. 14:14

Kedves lez53, azt tudod-e, hogy nem sokan vagyunk “telások”, vagyis telaprevirt (Incivo) szedők, hisz a nagy többség bocit kap, vagyis boceprevirt.(Victrelis). Hogy mitől függ az, hogy ki melyiket kapja, igazán nem tudom, ez sok minden előzménytől függ. A tela borzalmasan hatásos és drasztikus szer. Az a jó benne, hogy csak 12 hétig tart a szedése, aztán vége, és marad “csak” a szuri meg a riba. Nagy valószínűséggel 4 hét múlva már nem lesz kimutatható vírusod…

Rettentően együttérzek veled! Ne szedj be gondolomformán semmilyen gyógyszert a mellékhatások ellen! Még gyógynövényt, táplálékkiegészítőt se. Ugyanis ezek csökkenthetik vagy erősíthetik a kezelésed hatását, és ez nagy baj lenne. Mindig a hepatológusoddal kell egyeztetned! Ő egy könyvből nézi meg, hogy mit lehet és mit nem. Ha házidokihoz vagy más szakorvoshoz mész valami mellékhatás miatt, mindig vidd magaddal az Incivo lepedőnyi tájékoztató papírját!  Azon rajta van az s, hogy milyen panaszra mit tilos felírni! Más orvosok honnan is tudhatnák, mi összeegyeztethető és mi nem a hármaskezeléssel… Képzeld, még orbáncfű teát is tilos inni depresszió ellen, hármaskezelés esetén.

Láz ellen Makara dr úr az Indometacinum kúpot ajánlotta itt egy társunknak ,mert az nem terheli a májat. Abból erősebb is van meg gyengébb is, hát nem baj, ha az erősebbet íratod fel!

Nagyon szorítok neked! Tudod, Engram, aki velem együtt volt telás, 48 hét után is negatív lett. Ez tartsa benned a lelket!

Ha bármi kérdésed van írd meg bátran!

Minden jót Neked! Ne csak jó eredményeket, hanem jó közérzetet is hozzá!

Szeretettel: nora51

Zsazsu
#18234 Zsazsu hozzászólása: 2014.05.30. 12:54

Kedves Johanna!

Azt tudom hogy nem mentek el a vírusok hisz amiatt küzdünk de ha egyszer már valaki negatív lett jó ideig vagy is vírus mentes , de egy bizonyos idő elteltével ismét pozitívvá válik. A napokban pont egy ilyen emberel találkoztam a FibroScan vizsgálaton. Szóval én ere értelmeztem a fentiekben leírtakat! S ha kérdezhetem miért kellett abba hagynod a kezelést és most hogyan tovább?

 

ungarjohanna
#18233 ungarjohanna hozzászólása: 2014.05.30. 12:44

Sziasztok sorstársak!

Drága Zazsu, a virusok nem visszatérők még el sem mentek. Lez53 veled vagyunk kitartás és írjál,hogy viseled.Ha valaki privát levelezést akar folytatni egyszerüen írja meg az email címét ide a VSZ-be. Kedden lesz  2.hete,hogy abba kellett hagynom a 2-es kezelést,kezd vissza térni a régi énem. A légszomj és a fáradtság azért még meg van,de már jobban bírom a terhelést.

Üdv Johanna

lez53
#18232 lez53 hozzászólása: 2014.05.30. 11:47

Kedves miértis!

Hogy lehet megadni a privátomat?

bolondos60
#18231 bolondos60 hozzászólása: 2014.05.30. 10:03

Kedves lez53!

Minden ember más és mindenki másképp reagál. Az is lehet, hogy Téged nem fog zavarni. Én láttam sok betegnek az injekció helye begyulladt, piros kerek plecsni lett a helyén. Nekem soha nyoma sem volt, sőt néha elfelejtettem melyik combomba adtam az előző héten. Drukkolunk, hogy sikerüljön és kevés mellékhatással vészeld át.

Üdv: bolondos60

Zsazsu
#18230 Zsazsu hozzászólása: 2014.05.30. 10:01

Szia lez53!

Sok erőt és kitartást s ami a legfőbb mielőbbi vírusmentességet kívánok Neked s persze minden Sorstársnak is egyben! De jól látom Te már kezelted magad? Ha így van akár azt is írhattad volna sajnos, hogy ISMÉT el kezdted a kezelést. Ezek a vírusok sosem adják fel??Vissza térőek??? Pedig a mondás úgy tartja ahol nem fogadnad szívesen oda ne menj vissza! Kár hogy ezt a vírusok nem ismerik, pedig meg szívlelhetnék igazán!!Szurkolok Neked, én még csak figyelgetek , mert még most kerülök váró listára. Minden jót! Üdv, Zsazsu

#18229 miertis hozzászólása: 2014.05.30. 09:42

Ó, Te szegény sorstárs!

Nagyon figyelj a kiütésekre, ui. engem már a második nap elöntött a kiütés az egész testfelületemen. Égett és viszketett mindenütt. Azonnal abba kellett hagynom és még a következő héten elkezdtem a boceprevirt.

Ha megadod a privátodat, akkor tudok neked egy olyan javaslatot adni, ami sokat segíthet a küzdésben.

Üdv:Miértis

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

 

Várószoba.hu
Email: varoszoba.hu@gmail.com

Médiapartner: Akadémiai Kiadó Zrt.

 

Krónikus betegek támogató, közösségi oldala.

precognox

Close
Close