Én már döntöttem

2014.06.02. 20:06

Talán már több éve is annak, figyellek Titeket és a történéseket, “kalandokat” a Thalassában. Nagyon sok esetben

tudnék okos tanácsokat, ötleteket adni, én hogyan gyógyultam ki egyes psichiátriai betegségekből pánik, és tsai,

egyik jobb mint a másik ! Ráadásul nekem egy vadonatúj diagn. kellene felállítani, mert nemigaán találok a jelenlegiekben rám illőt, nagyon érdekes eset vagyok. Általában gyógyserek produkálják nálam a tüneteket, de  alaposan, úgy ahogy a “nagykönyvben” mellékletben le van írva, több esetben is, ha nem arra kapod a tablettákat, ami a betegséged, majd símán produkálja a össes tünetet, velem is megtörtént minden esetben. A Thalassa kilőve, ahogy olvasom sorstársaim eseteit, történeteit, “elhibernálnak”, megfostanak  majdnem a külvilággal tartható kapcsolataidtól,látogatás alig,  telefon, internet, nulla. Mit csináls, ha nem jó neked, nem a megfelelő terápiát kapod és még romlik is állapotod ? Nem les fordulnod senkihe, tuti nem juts ki, ráadásul a borostyánnal bevont  épület bennem eléggé temető hangulatot gerjest, ahonnan ha a “nagyok” úgy akarják, soha nem juts ki, “csókosok” minden ilyen helyen vannak, rád fognak bármit, ami meg sem történik. Nagyon legyetek óvatosak, alaposan gondoljátok át, olvassatok  rengeteg kommentet, fórumot minden felvethető témában, ami ott előfordulhat, majd döntsetek, s a hatodik éréketekre is figyeljetek, mit súg. Én hálát adok a mindenhatónak, nem vállaltam be, még arra járni sem akarok a környékén sem !  Annyit röviden tanácsolnék, addig nem oldodódik meg a betegséged, míg ugyan abba a miliőbe, környeetbe vagy kénytelen élni, ahonnan eljöttél gyógyulni. Ha módodban áll és van lehetőséged, próbáld a váltotatást megoldani, minden baj gyökere.Gondolok itt családra, munkahelyre, stb! Sok sikert kívánok, sok erőt, kitartást, gyógyuljatok meg, sajnos nem lehet ebben tanácsot adni, tilos, mindenki maga tudja a problémáját, maga dönt a tablettákat illetően is, bevegyem, vagy ne vegyem ? Van erre megfelelő irány, fordulj egy jó betegjogi képviselő, sokat segíthet, a jogaidat illetően, élj vele ! a nem vagy ÖN és KÖVESÉLYES, nincs fogás rajtad, símán ide illik a a slogen: ” Ön dönt, isik, vagy veet?!” Jó éjt mindenkinek ! (Hiányosak a betűim, nem üti le a klaviatura, bocsika!)

#18281 Dodi1 hozzászólása: 2014.06.03. 21:08

Jó estét Mindannyiotoknak, elsősorban “Én-eknek” ! Próbálom úgy alakítani a mondanivalómat, a hiányos betűk elkerülhetőek legyenek, valóban problémás, előfordulhat, másként gondolják mint amit én akartam vele mondani. Figyelj “Én-ek”, én már néha at sem tudom, fiu vagyok vagy lány?! Minden mondatot, bárki mondja, bármilyen oknál fogva, önkéntelenül többféleképpen gondolok, félelmetes, lehet, autista lettem, olvastam, felnőtt korban is “ellehet kapni”, félelmetes egy betegség, mert   rtelem serint én arra gondolok a mondatból, amit én éppen akarnék, hogy történjen, horror ! Gondold el, mindíg attól félek, másoknak ne csináljak ebből kellemetlenséget, mert másként van a valóságban és másként gondolom én, nagy keverések adódhatnak ebből, el is mesélem a orvosomnak, kiváncsi vok hogy fog beesni a astal alá. A fsért nem egyértelmű  élet,  nem vagyok én Calambó meg gondolatolvasó, meg útálom is a komplikált dolgokat, van nekem éppen elég bajom, nem baromságokon, leakarom egyserűsíteni,  nem kellenek árnyalatok, fekete vagy fehér ott semmit nem lehet félreérteni. Ilyen dolgokho én már öreg vagyok. Talán sikerül, én nagyon rajta vok. A klavia(tor)túráról csak annyit, úgy döntöttem, új gépet inkább, sokkba kerül a javíttatás, , lehet elég lenne nekem egy Ipad,  még nem tudom, mit tud egy IPad? Olcsóbbak. Útálom a dikt.túrát mindenféle tekintetben. Egyébként Téged sem mindíg értelek egyértelműen, nem agyalok, sokk lenne már nekem ! Sőt már magam mellé kellene tenni egy helyesírási sótárt is, mellényúltam pársor, rossul gondoltam, csak a leégés van belőle, nem tanulok a saját hibámból, újra és újra elkövetem. Irogatnék annak aki igényli, mert egyedül van, nem találja fel magát, de tanácsot, ötletet ne várjatok tőlem, mert a legkönnyebb tenne, de inkább “vedd fel a cipőjét” majd utána kiderül, Te hogyan jönnél ki a dologból, nehédió ! Egyenlőre nincs emailom,  majd újgépen, telepítettet akarok, nem adom ki a keemből, hátsó gondolat nélkül, emeg csak nem a skriofénia ? Van még pár lehetőség mit rámfognak-nának, de eentúl a rendsergada én lesek, BOSS ! Néhányan a kommentelők különösen kedvesek vagytok a sívemnek, kiváncsi lennék Rátok Életnagyságban is, hallgatni a super dumákat, hülyére nevetem miattatok magam, köben lehet sírni kéne magammal együtt rajtatok is ! Nem tudom, hol van a igaság, bvalósínűleg  ODAÁT ! ITT Tudom sokk voltam ismét, bocsika, jó éjt Mindenkinek !

EN-ek
#18280 EN-ek hozzászólása: 2014.06.02. 20:50

Klavia(tor)túra?! Ez n diktatúra! –> Zagyva agy vagy!  Bizony mondom néked, KIjuts HA akars, má mé n-e?? Sóval nyugi, ski se fost mekk…sele ottan Balassa Ház 1 yo plasztik segészet! (borostyános bigyós ős-házakt pláne szeressük! oian romantiKUSS…:)
Akk hát cseréld KI a -tyűzetet! zavar HA a bill. bezavar!

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

 

Várószoba.hu
Email: varoszoba.hu@gmail.com

Médiapartner: Akadémiai Kiadó Zrt.

 

Krónikus betegek támogató, közösségi oldala.

precognox

Close
Close