Pánikbetegség

Téma címkék:
2014.06.22. 14:46

Sziasztok! Már régen kezdődött nálam ez a pánikolás. 23 éves vagyok. Nagyon nehéz, úgy kelni, hogy túléljem a napot és úgy feküdni, hogy túl éljem az estét! Azért is kerestem ilyen oldalt, ahol olyan emberekkel tudok beszélni akik átélik amit én is. Nehéz légzés, remegés, zsibbadás..stb. Mostanában az “új” dolog, hogy úgy érzem, mintha szorítanák a nyakam, ettől bepánikolok és kezdődik a roham. Reggel Frontin, este Frontin…0,25mg. Szeretném elhagyni a gyógyszert. Voltam pszichiáternél, addig jutottunk, hogy vizsgálják a pajzsmirigyem. Két hét múlva lesz meg az eredmény. Addig van a várakozás. Holnap felhívok egy természetgyógyászt, egyik ismerősömnek segített. Ő már ott tartott, hogy nem mert kimenni az utcára..lassan már én is ott járok, hogy dolgozni nem tudok elmenni.Van egy csodálatos párom, akit mindennél jobban szeretek, és tudom, hogy nem tesz jót a kapcsolatunknak, állandóan azt látja, hogy sírok, merengek, és gyógyszert “eszem”. Nagyon szeretnék meggyógyulni, mint mindenki. Szívesen meghallgatok bárkit, hogy segíthessek, és hogy nekem segíthessenek!

#18700 czifke hozzászólása: 2014.08.12. 14:05

Szia! Nagyon szeretnék beszélni veled. Kérlek keress meg itt: czifke@gmail.com

levani91
#18458 levani91 hozzászólása: 2014.06.30. 10:41

Pedig sajnos egyedül nagyon nehéz ezt leküzdeni. Nekem az segít pár napja, hogy nézegettem a sorstársaim történetit, így tudom, hogy nem vagyok egyedül. Szomorú, hogy ilyen fiatalon ezt éljük át! Milyen gyógyszert szedtél ? Most van barátod ? Lehet jót tenne ha randizgatnál, picit tudnál lazulni :) El felejtenéd mi volt a volt pároddal! Mert ezek szerint Neked ott a gond! Én most frontint szedek meg citalopramot, de este ugyan úgy rosszul vagyok, mondjuk még nem telt el a két hét, elvileg akkor már el kell múljon. Az sem lenne rossz ha felkeresnél egy pszichológust, nem mindegyik olyan mint amiket írnak róluk. Most én is elkezdtem járni, majd kiderül mi lesz, de legalább nem bánom meg, hogy nem próbáltam meg. Én is sokszor úgy érzem ebbe bele betegszem, de valahogy akkor is ki kell mászni!!! Sok sikert! Ha gondolod írhatsz e-mailre : levani@citromail.hu vagy levani9188@gmail.com :)

#18413 Marika26 hozzászólása: 2014.06.24. 14:17

Szia sajnos én is ebben a betegségben szenvedek a poklot éltem át amikor először keződött. A gyógyszertől amit szedtem sokkal jobban lettem 2 éven keresztül tünetmentes voltam de sajnos 2 hete megint előjött ez a betegség zsibbad a fejem egész nap a torkom olyan mintha elszorulna és ez nem múlik ell. Most vagyok 26 éves de így nem tudok élni ilyen betegséggel minden napom csak a rosszullétekről szól már megint. Úgy érzem ebbe bele fogok betegedni ha nem kezdem el szedni újra a gyógyszert ami egyszer már hatott. Csak az a baj,h nagyon félek megint hozzászoktatni a szervezetem. Nekem ez a betegség azért jött elő mert a volt barátom kikészítette az idegeimet neki köszönhetek mindent és azt a napot átkozom amikor megismertem.

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

 

Várószoba.hu
Email: varoszoba.hu@gmail.com

Médiapartner: Akadémiai Kiadó Zrt.

 

Krónikus betegek támogató, közösségi oldala.

precognox

Close
Close