Rövidke történetem

Téma címkék:
2014.08.28. 11:51

Sziasztok! Gondoltam megírom a saját kis történetemet. 22 éves lány vagyok. Pánikbeteg vagyok már nem is tudom mióta. Igazából nem emlékszem, mikor kezdődött, mert gyerekként is mindig stresszeltem meg szorongtam valamin. Jártam dokihoz, szedtem gyógyszert, de ez mind nem segített. Igazából a családi hátterem nem valami fényes, és szerintem emiatt is vagyok amilyen vagyok. Az egyetem utolsó évét kínkeservesen végeztem el, nem tudtam beülni az órákra, mert mindig jöttek a rohamok. Hála az égnek azóta a diplomámat megszereztem, most pályakezdőként először fogok dolgozni. Nagyon jó kis munkahelyet találtam, és szerintem szeretni fogom, csak aggódom mennyire fog ez nekem menni ezzel az “áldásos betegséggel.” Tapasztalatokat és jó tanácsokat szívesen fogadnék. Egyébként nekem legtöbbet az segített, hogy van egy támaszom a párom, akinél türelmesebb embert még nem láttam, valamint, hogy sok könyvet olvasok a témában, és próbálok nem elmenekülni a szituációk elől, ami persze nem mindig sikerül.

Xandra
#19053 Xandra hozzászólása: 2014.09.06. 17:11

Szia.en.23eves vagyok,ugyanugy nekem.is sresszes gyerekkorom.volt,ugyugy.volt.nekem is gyerekkoromba.igazabol.nekem.januarba volt egy az elso rohamom.azota pokol.az.eletem,hozzateszem.van egy harom es fel.eves lanyom akit mar nem.vagyok kepes par honapja nevelni igy az apukajanal van.allando hanyengerem van.rohamok,mar a boltba se tudok elmenni.par kb 10hete ert veget egy kapcsim,a lanyom.apja utan vegre biztam.valakibe.elhagyot mikor megtudta terhes vagyok.pedig elotte o akart,hüvely tablettat hasznaltunt.azt se tudtam mit csinaljak,a szuleimnek.sem.mertem.elmondani hisz.most koltoztem.haza,szerencsere mellettem allt egy ember aki azota a parom.lett,nagyon. Szeretem,mindenbe mellettem.all,elveteltem pont az nap amikor mentunk a dokihoz,ez 15napja volt.azota minden nap rosszul.vok,emejges kikeszit.most en fordulok.hozzad.hogy nincs e valami.tanacsod!!!mar az ongyilkossag szelen.vagyok

Hozsi
#19056 Hozsi hozzászólása: 2014.09.06. 17:42

Írtam a történetedhez Xandra! Az öngyilkosság nem segít, a gyermekednek szüksége van rád, ez lebegjen a szemed előtt, ez motiváljon, meg hogy nagyon sok sorstársad van, mind segítünk neked.

#18958 rabbi hozzászólása: 2014.08.29. 03:59

Kedves Hozsi!
En is szenvedtem a panik miatt,de lekuzdtem.(Tortenetemet olvashatod,ha nevemre kattintasz.
A megoldas,a torlasztas.
Miutan felismerted a panikod eredetet,s annak kivaltojat,ujbol,es ujbol eloidezed azt,igyekezve kontroll alatt tartani.
Sok sikert,es kitartast kivanok!
Szeretettel:rabbi

Hozsi
#18963 Hozsi hozzászólása: 2014.08.29. 08:22

Kedves rabbi!
Köszönöm a jó kívánságot! Érdekes, amit írsz, és valóban érdemes próbálkozni vele. Olvastam Szendi Gábor Pánik című könyvét, ami szintén hasonló módon közelíti meg a dolgokat, azt írja, hogy újra és újra végig kell csinálni a pánikot keltő szituációt míg végül már nem fog félelmet/pánikot kelteni. Pl. nekem régebben az is iszonyat nagy problémát okozott, hogy bemenjek egy boltba, de pont emiatt a mai napig szinte mindennap eljárok csak azért is a boltba. Eleinte csak a kisebb üzletekbe jártam, de most már csomószor a tescoba is betudok menni egyedül. Ezzel szemben buszozni hosszabb távolságra még nem tudok egyedül.

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

 

Várószoba.hu
Email: varoszoba.hu@gmail.com

Médiapartner: Akadémiai Kiadó Zrt.

 

Krónikus betegek támogató, közösségi oldala.

precognox

Close
Close