Végre lefogytam! Na de mivel…?!

Téma címkék:
2014.12.03. 20:37

Sziasztok,

Gondoltam megosztom Veletek a történetemet.. Szóval az egész néhány évvel ezelőtt kezdődött, amikor épp elég komoly mélyponton voltam, egyszerűen minden összejött (párkapcsolati gondok, meg állás..tudjátok..).

Mindig is azon emberek táborát erősítettem, akik evésbe fojtják bánatukat. Ennek eredményeképp csak úgy szaladtak fel rám a kilók, nem is kevés sajnos. Ám ahogy ez így szokott lenni, én nem igazán törődtem vele, kisebb gondom is nagyobb volt annál, hogy a testemmel foglalkozzak.. na de lényeg a lényeg, az egyik barátnőm mesélt egy étvágycsökkentőről, ami segít kordában tartani a dolgokat ;)

Tény és való, próbálkoztam azelőtt egy fogyasztószerrel, de nem nagyon vált be.. Ez viszont igazán jól hangzott, sokat mesélt róla. Barátnőmnek egy fitoterapeuta ismerőse ajánlotta a Meizitang kapszulát, és azt mondta, nyugodtan próbálja ki, természetes növényi anyagokat tartalmaz! Egy szó, mint száz, ő megrendelte, kipróbálta, és ezzel a napi 2 bogyóval sikerült fogynia! Nem is keveset, kb 6 kilótól szabadult meg egy hónap alatt, ami szerintem remek eredmény:)

Láttam rajta a változást, nem is kicsit:)) Na, mondanom sem kell, otthon leültem a gép elé, megrendeltem, kihozták, és elkezdtem türelmesen szedni:) Semmiféle mellékhatást nem éreztem, sőőőt..néhány hét elteltével a szűk farmernacik is feljöttek rám. Egy kapszula reggel, egy délután és gond nélkül meg tudtam állni, hogy ne egyek eszement módon.. Mondjuk nem is voltam éhes;)

Azóta elértem a kívánt testsúlyt..szinte kicserélődtem. Tudom, ez elég nagy közhelynek hangzik, de szerintem aki tapasztalt már ilyen mértékű fogyást (és nem 2-3 kilóra gondolok), az meg tud erősíteni ebben.

Mindenkinek nagy kalappal a fogyáshoz!:) Rögös az út, na de a végeredményért megéri csinálni!:)

EN-ek
#20141 EN-ek hozzászólása: 2015.02.06. 14:51

Micsoda 1 szánalomra méltó próbálkozás má’ +int a sok azonosít(6)atlan, kétes, mérgező sz@r / LEhúzós HAmisítvány reklámozására!:D

No akk mondanám h ÉN (naponta) 65536db ijen mélt kap, amit olvasatlanul & észnélkül intéz L a Shift+Deletével!:P (nektek is csak ezt tom yavasolni – HAJÓT akartok, mégha ohj nehéz is ezt FELfogni annyi aggyal;)

Vájár, ez azé aranyos:) asszonnya: “ÓVAKODJ A HAMISÍTVÁNYOKTÓL!” (látod Bubu, EZ a hüje a hüjének, qrva a qrvának tip. esete…;)

#20139 ildikee hozzászólása: 2015.02.06. 12:00

Örülök, ha tudtam segíteni! Ugye milyen klassz? Nekem már az életem részévé vált! Sok barátom szedi már, ők is a meizitangrendeles.com-ról vásárolják!:)

#19973 szalaiemma hozzászólása: 2015.01.22. 10:07

Hihetetleeen, most egy hónapja, hogy megrendeltem, és folyamatosan szedem, és máris fogytam tőle 5,5 kilót!!!! Egyszerűen imádom. Az ünepek alatt pedig kifejezetten jó volt, mivel nem ettem túl magam, mindenből csak mértékkel, és az elmúlt évekhez képest nem gyarapodtam súlyos-súlyos pluszkilókkal.
Úgy érzem, ezzel az étvágycsökkentővel végre nekem is sikerül majd megszabadulnom a feleslegtől.
Köszönöm szépen!

#19749 szalaiemma hozzászólása: 2014.12.23. 16:40

Megrendeltem, valóban nagyon gyorsan ki is szállították! Tényleg nagyon jó, rögtön az elején éreztem a hatását, ami azóta is tart! :)
Kitartóan szedem tovább, ünnepek után pedig írok!

Köszönöm a segítséget!

Boldog Karácsonyt! :)

#19675 szalaiemma hozzászólása: 2014.12.17. 20:24

Köszönöm szépen, tegnap meg is rendeltem az étvágycsökkentőt, nagyon remélem, hogy péntekig megérkezik, igazán jó lenne a hétvégén már beszedni:))

Mégegyszer köszönöm! Remélem egy bő hét múlva ilyenkor már pozitív tapasztalatokkal fogok visszatérni:)

Kellemes ünnepeket!

#19663 ildikee hozzászólása: 2014.12.15. 10:42

Ismerős a helyzet, sajnos én is jártam már úgy, hogy rossz helyről rendeltem.
Én a meizitangrendeles.com-ról rendeltem. Nagyon megbízhatóak, és gyorsan ki is szállítják:)
Sok sikert!!

#19641 szalaiemma hozzászólása: 2014.12.12. 17:35

Kedves ildikee,

Őszintén szólva egy picit irigykedve olvastam a sikertörténetedet!
Sajnos én is túlsúlyos vagyok, és mint már oly sokszor, most is eljött a pillanat, amikor elhatároztam, hogy lefogyok.. nem érzem jól magam, és érzem, hogy már a párom sem néz rám olyan csillogó szemekkel, mint régen…
Szóval, itt az időő:)
Sokféle fogyasztószert kipróbáltam, volt ami hatott az elején, aztán újra a szokásos..jöttek vissza a kilók.
Viszont nem tagadom, ezzel a Meizitanggal kedvet csináltál nekem, és több fórumon olvastam már erről, sokan dicsérték!
Te honnan rendelted? Azért kérdezem, mert rákerestem már a neten, és rengeteg oldalt kiadott a kereső. Viszont tapasztalt fogyókúrázóként tudom, hogy sok a hamisítvány, ezért érdekelne hogy te melyik oldalról rendelted.
Ha nem muszáj, nem dobálnám ki a pénzt az ablakon olyan dologért, ami nem segít..:)
Előre köszönöm a segítségedet!

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

 

Várószoba.hu
Email: varoszoba.hu@gmail.com

Médiapartner: Akadémiai Kiadó Zrt.

 

Krónikus betegek támogató, közösségi oldala.

precognox

Close
Close