szèdülès

2015.03.02. 22:23

Helló! Jó lenne tudni hogy ki lehet-e gyógyulni ebből a szédülésből. Ha valaki tudja mit kel csinálni, hogy elmúljon, azt megköszönném. Mert én olyan rosszul szoktam lenni hogy csak na, még a munkámat se tudom elvégezni. Üdv: krisz33

EN-ek
#20310 EN-ek hozzászólása: 2015.03.09. 10:44

NEMLEHET!

ui: bár még ÉN is téved7ek…
uui: bár az elég ritkán fordul elő:P

klmaan
#20292 klmaan hozzászólása: 2015.03.06. 14:30

Kedves krisz33!
Nagyon “nagyvonalúan” írsz a szédülésedről: “ebből a szédülésből”. Nagyon sokféleképpen lehet szédülni. Te, hogyan szédülsz? Vagy többféleképpen is? Azért kérdem, mert vannak egyszerűen kezelhetőek, pl. magas vérnyomás miatt. Menier betegség is szédüléssel jár, de ezt is lehet kezelni. A belső fül betegsége, keringési probléma, nyakcsigolya meszesedés, sérve, nyaki verőér szűkület, stb, stb, mind okozhat szédülést. Nem is beszélve az agyi problémákról, de szívbetegségek is okozhatnak szédülést, ha nem jut a keringés elégtelensége miatt elég vér a fejbe/agyba. Szerintem, keressél fel neurológust, otoneurológust, fülészt, kardiológust! Valamelyik biztosan fog neked segíteni!
Nekem a SOTE Fül-Orr-Gége Klinikán segítettek. Még időpontot sem kell kérni, csak menni, 11 óráig bejelentkezni, s becsületesen megvizsgálnak, meghallgatnak. Ha vidéki vagy, adnak útiköltségtérítésre utalványt is, csak kérni kell!
Kíváncsi vagyok, hogyan alakul a sorsod? Arra is, hogy milyen fajta szédüléstől szenvedsz?
Üdv szeretettel. Klmáan-Klári

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

 

Várószoba.hu
Email: varoszoba.hu@gmail.com

Médiapartner: Akadémiai Kiadó Zrt.

 

Krónikus betegek támogató, közösségi oldala.

precognox

Close
Close