Szorongas vagy depi???

Téma címkék:
2015.04.21. 07:43

Sziasztok . Kb 2honapal ezelőtt még kutya bajom nem volt. Aztán elkaptam egy bacit (helicobakter) kaptam rá erős antibiotikumot . Szedtem is, csak úgy éreztem nem bírja a szervezetem, nagyon rosszul voltam tőle, nagyon gyenge stb… (Még most is) Voltam már mindenféle vizsgálaton és minden eredményem jó… De épp hogy el tudok menni bárhova is. Ezért nem tudom már, mi a bajom, nincs kedvem semmihez, suliba se járok, elhagyom magam, levert vagyok. Úgy érzem sosem gyógyulok meg, sosem lesz jobb. Könnyen elsírom magam, félek mindig attól, hogy valami nagy bajom lehet, meg ilyenek. Csupán 17 éves vagyok.
Most nem tudom mi lehet, 1 hete hagytam abba az antibiutikomot, hogy az gyengíttet volna le vagy én magam, nem tudom már, segitsen valaki :/ .

#20974 Rainy-morning hozzászólása: 2015.06.01. 21:39

Szia! Én is voltam pánikbeteg… van hogy most is elő akar jönni de már erősebb vagyok. Amúgy nálam emésztőrendszeri betegség hozta ki. Az a fő betegségem vékonybél gyulladás. A pánikbetegség nem azt jelenti hogy az ember hülye meg hogy ok nélkül szorong….. a szervezet egyensúlyának kell felborulnia az ingerület átvivő anyagok a boldogság és az érzelmi egyensúlyért felelős központoknak kell nem megfelelően működnie hozzá. Én nem tanácsolom hogy gyógyszert szedj engem is összevissza kezeltek mire meglett az igazi betegségem. Lehet hogy nincs szervi ok lehet hogy lelki ok van. Segíteni akarok, megsajnáltalak nagyon mert tudom hogy milyen ez….és látom senki sem írt neked. Email címem sipist2@freemail.hu ÍRJ beszélgessünk sokat dolgozok, de esténként tudok majd írni neked.

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

 

Várószoba.hu
Email: varoszoba.hu@gmail.com

Médiapartner: Akadémiai Kiadó Zrt.

 

Krónikus betegek támogató, közösségi oldala.

precognox

Close
Close