Pánikbetegség …….

2015.09.06. 08:25

Kiskorom óta nem tudok hányni . Rettegek mikor elkap a hányinger . 4 éves lehettem mikor utoljára hánytam . Családi összejövetel volt. Anyukám ölében feküdtem és simogatta a hasam .Mi okból mi sem rohannom kellett a mosdóba. A Családtagok nevettek és szegény kislány szavak hallatán valami rossz érzés kapott el.Azóta hogy hogy sem vissza tartom ha hánynom kell. Mindig azt mondom magamba “nem hányhatok”és elmúlik foggalmam sincs mitől.Hogy a pánik beteg lennék az biztos . Néha rámtör a félelem . menekülési szándékom van. Futnék.Remegek ,hányinger kap el ,furcsák ezek a dolgok. Úgy fogom fel hogy gyengék az idegeim. Csak lassan abban a korban vagyok hogy kisbabát szeretnék .Le kell győznöm valahogy és úgy érzem ez szakember nélkül nem fog menni.:( akinek van hasonló története problémája szivesen beszélgetek!

#22113 Eveliin hozzászólása: 2015.11.22. 21:50

Szia! :)Én is ugyanevvel a problémàval küzdök csak mellé én mindentol rettegek hogy elkapok valamit :/.Én a Valeriana relaxal probàlkozom ezegy gyógynövényes készìtmény nem gyogyszer aminek nyugtato hatàsa van.Remélem neked sikerült helyre jönnöd!Ha igen hogyan sikerült?

margareta50
#21597 margareta50 hozzászólása: 2015.09.12. 19:48

szia, nagyon megértelek, borzalom s hát igen a félelmek a pámik s a tudta alatti de ugyemint én is szeretnél segítséget nem csak okosdumát”:( nem tudom ha szembenézel vele s felvállalod s hánysz.. szar lesz de megkönnyebbülsz s már utána nem félsz..ha terhes leszel, ált ban van hányinger s hányás is. olyn terápia lenne” amit nem kerülhetsz ki, ha jön bátran add ki magadból..valamikor el kell kezdened kérlek fiatal vagy s rossz vége lehet. ez egy magatartásmód, viselkedés , s nem kell gyógyszer suzerintem elég ha kibeszéled a gondod akiben megbizol s hát teszed, ha jön.. erre koncentreálj.. nekem is rengeteg félelemem van mindig fáj valami,mindig félek, s sokszor már lszreveszem nem tudok nevetni milyen a jókedv?
milyen a nevetés?
puszi ..

#21598 Agika28 hozzászólása: 2015.09.13. 13:55

Margareta50koszonom a valaszod.Sajnalom h ennyi felelmed van.Szivesen beszelgetek ha van kedved:)uj lett az e mail cimem.lenne kedved beszelgetni??

aranyalbum
#21579 aranyalbum hozzászólása: 2015.09.08. 06:10

Tudod mi a közös a halálban és a hányásban? Mikor megjön akkor menni kell! :D
Nagyon rossz lehet neked ha van hányingered és nem könnyítesz magadon (nem hánysz)! Mások iránti megfelelésed miatt, cak saját magadat bünteted! Ideje lenne önmagad lenni és nem másokat majmolni! Egyáltalán van egyéniséged? Miért kényszeríted szabad akaratodat, szolgaságra?
Alapból nem tartalak hibásnak: így neveltek téged ilyen infókat szereztél be gyerek korodban! De felnötként meg kellenne találnod a kivezető utat! szembe kellene nézned a probléma gyökerével,, vagy élhetsz gyógyszereken életed végéig! (Mert ez egyre rosszabb és globálisabb lesz!) :(

#21596 Agika27 hozzászólása: 2015.09.10. 14:12

Remélem sikerül túl esnem ezen is !

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

 

Várószoba.hu
Email: varoszoba.hu@gmail.com

Médiapartner: Akadémiai Kiadó Zrt.

 

Krónikus betegek támogató, közösségi oldala.

precognox

Close
Close