Ismerkedés- Társkeresés!

Téma címkék:
2016.04.25. 14:30

Sziasztok! Tamás vagyok 43 éves. Szombathely mellett élek 10 km-re. 24 éve küzdök a pánikbetegség borzalmaival. A legnagyobb gondom, amit e betegség még okozott, hogy elvesztettem házasságomat, gyermekeimet, munkahelyeimet. A jelenben pedig az összes párkapcsolati próbálkozásaimat. Melyeknek szintén e betegség vetett gátat rövid úton. Mindezt én áthidalhatatlan veszteségként élem meg, hiszen az ember társas lény. Normális esetben mindenki a szeretetre, és a családi melegségre vágyik. Sajnos társasági szinten, és barátsági kapcsolatok szintjén is lassan elmaradoztak tőlem az emberek. Nem tudtak mihez kezdeni a váratlanul rám törő rohamaim okozta helyzettel. Kénytelen voltam visszaköltözni Édesanyámhoz. Ketten lézengünk a négy szobás házunkban. Szeretnék hozzám hasonló pánikbetegséggel küzdő emberekkel ismerkedni, a kapcsolatok minden formájában /ismerősi, baráti, levelezői, ill. párkapcsolati szinten is/ Szeretettel várom, hogy jelentkezzetek! Üdv Mindenkinek: Tamás

#23235 rocky1975 hozzászólása: 2016.05.04. 13:27

Sziasztok Laci vagyok 40 éves, elvált férfi, középszintű depim van , ill. szorongás, részben emiatt is ment tönkre a házasságom,
Igaz már lassan fél éve elhagytam a Rivotrilt, mert tudok azóta aludni, már nem állok semmilyen kezelés alatt, , a gyógyszert a mosdóban le húztam”, most azóta valamivel jobban vagyok, elindultam a gyógyulás útján. Hála Istennek , idáig nem voltak komolyabb gondok. Én is sajnos azzal a gonddal küzdök, hogy rettentően magányos vagyok, se barátok, se párkapcsolat, én is szeretnék barátokat szerezni, embereket megismerni, barátkozni.
Örömmel fogadom mindenki levelét.
a címem:csere1975@gmail.com.
Szép napot kívánok mindannyiótoknak :)

#23205 szabi001 hozzászólása: 2016.04.29. 13:04

Pszichologushoz jártam. Masfel evig heti egyszer. Plusz elkezdtem antidepresszanst szedni.
Most nagyon boldog vagyok. Pedig elotte pokol volt az eletem,csodalom h nem lettem ongyilkos.

Te meddig jartal a pszichologushoz?

Azt gondolom en is hogy nem lehet kigyogyulni egyik naprol a masikra. A psziches/ lelki betegsegek kezelese akar evekig is eltarthat. Viszont a mai allas szerint vagy pszichiater vagy pszichologus kepes segiteni. Vagy ezek kombinacioja.
Minden embernek mas pszichiater es mas pszichologus tud segiteni es embere valogatja hogy kinek mennyi es milyen gyogyszerre van szuksege.

A Te allapotod valoszinu sulyosabb mar, sok kitartast es turelmet igenyel a gyogyulasod, de ha talalsz megfelelo orvost akkor van eselyed a gyogyulasra.

EN-ek
#23201 EN-ek hozzászólása: 2016.04.28. 20:57

:D

No Comment! – hát ya…namost MIT monnyak erre?:O

a ki ojan hüjje, h még mindig n disszidált in NENA geccbe, az + is érdem lia ezteta szivéjes bánásmódot! hihi;P (KESShecc magán cicolotyót is, az legább láccatudvariaskodik majda pénzedért!:D)

1ébként te ztán YOL Ltévettél komám, HA itt akarsz smerkedni/társat keresni!!!;PPP

#23196 szabi001 hozzászólása: 2016.04.26. 19:47

Szia Tamás,
2 kérdés merült fel bennem:
Szedsz/szedtél-e valaha gyogyszert a betegségedre?
Jársz/jártál-e pszichológushoz?

Szabolcs (33) – 7evig voltam pánikbeteg

#23198 Tamas1973 hozzászólása: 2016.04.28. 09:00

Szia Szabolcs!
Természetesen végigszedtem a “régi” gyógyszer palettát! Pl: Paroxat, fevarin, zoloft, Szeroprán, jarvis: stb stb! Nézd el ha nem tudom már pontosan a nevüket leírni. Most jelenleg csak rivotrilt szedek! Úgy döntöttem, hogy felhagyok az agyra ható gyógyszerek szedésével, mert nem segítettek, de mindnek volt komoly mellékhatása! És igen voltam Pszichológusnál is, sőt gyógyulásom érdekében többször kórházban (magam kérésére) Pl: Szombathely, Sopron, Sárvár, Budapest! Mindemellett alternatív gyógymódokat is próbáltam! Megoszthatnád velem, hogy Te mitől gyógyultál meg? Ui: Annyit még közzé tennék, hogy Budapesten, egy kifejezetten pánikbeteg intézményben felvételt nyertem kérésemre, csodás ígéreteket kaptam telefonon. A fogadtatás viszont felejthetetlen volt számomra. Idézem: ” Mégis mit képzelt maga? Mik vagyunk mi? Talán Jóistenek? Ide jön egy 20 éves pánikbetegséggel, és azt hiszi, hogy mi pikk- pakk meggyógyítjuk? Menjen Szombathelyre ott is van Kórház! Innen nem ragozom tovább…

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

 

Várószoba.hu
Email: varoszoba.hu@gmail.com

Médiapartner: Akadémiai Kiadó Zrt.

 

Krónikus betegek támogató, közösségi oldala.

precognox

Close
Close