Pánikbetegség

Téma címkék:
2016.11.13. 19:31

Sziasztok.most csatlakoztam az oldalhoz.már nem tudok mire gondolni a “bajaimmal” kapcsolatban és szeretném tudni hogy van e hozzàm hasonló emberke aki ilyen dolgokat érez.

Szóval jelenleg a problémám meg amit a legsűrűbben érzek az hogy “bever a szívem ” mintha dobbana vagy plusszok üt vagy hogy fogalmazzak…. nagyon rossz van mikor hónapokig nem èrzem de egy két hete nagyon sűrűn van H egy perc alatt is sokszor de nem tudom beképzelem e vagy csak mert nagyon figyelek rà azt vettem észre hogy gyaloglok akkor folyamatosan érzem nagyon megvagyok ijedve szinte mindig pánikoltak szresszelem magam állandóan “kérésem a testi tüneteit ha nem ez akkor a fogam a nandulám a testhőmérsékletem és még sorolhatnám

EN-ek
#24117 EN-ek hozzászólása: 2016.11.14. 09:37

HE? :D

még cifrábbakat is…:)

yol tetted h csalatkoztál! ez a Virág legjobb oldala. (mivel ÉN is ittvagyok!;)

#24120 mszlgreni hozzászólása: 2016.11.14. 10:55

Mire érted H mégcifrábbakat?

#24127 ember hozzászólása: 2016.11.15. 11:08

Szerintem ezzel fordulj orvoshoz, a szívbetegségeket otthon biztosan nem lehet kikúrálni. Minimum annyi, hogy kizárjátok a szívbetegségek lehetőségét!

Ha így van, akkor házirovos írhat fel szorongásoldót, vagy átirányíthat pszichiáterhez (aki vagy felír vmit, vagy elküld ct-re, vagy elküld pszichoterápiára vagy ezt így mind) vagy elmész magándokihoz, aki sokkal személyreszabottabban kezel(het).

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

 

Várószoba.hu
Email: varoszoba.hu@gmail.com

Médiapartner: Akadémiai Kiadó Zrt.

 

Krónikus betegek támogató, közösségi oldala.

precognox

Close
Close