Hátha akad valaki… fejfájás

Téma címkék:
2017.01.12. 08:26

2009 óta szenvedek fejfájással.Több kevesebb szünet a fájdalom hullámok között. Kálváriám 10 hónapja kezdett igazán drasztikusra fordulni. Bekerültem a kórházba erős fejfájásom miatt. Fájdalomcsillapító, mr. ct. eredményük negatív, illetve egy polip a bal arcüregben és rendellenes érrendszer bal oldalon. Többször kerültem vissza. A kapott gyógyszerek nem segítettek. Most ott tartok, hogy már rángatózok mintha áram ütött volna meg. Ilyenkor a fájdalom elviselhetetlen. A kezem és a lábam elzsibbad. Ez napjában többször előfordul, a roham 2-3 percig tart és ismétlődik. Ráadásul nagyon kellemetlen, nem merek már emberek közé menni. Tegretol helyett most teperint szedek, de a fájdalom nem múlik. Orvostól orvosig járok, hátha valaki segít, mert ezt nem lehet elviselni. Van valaki aki hasonló problémával küzd?

#24496 katapeto hozzászólása: 2017.02.06. 18:58

Kedves Lotta! Talán misztikusnak tűnik, de nekem Isten segített a fejfájás legyőzésében. Teljesen más okból kifolyólag kezdtem el keresni Őt, de ebben is segített. Gyakran mesélem el a történeteimet azzal kapcsolatban, hogy hogyan segít nekem is a mindennapok nehézségeiben. Egy ilyen alkalom után egy kedves ismerősöm nem rég számolt be róla, hogy bár fiatal kora óta (most 71 éves) fejfájásra ébredt és rengeteg fájdalomcsillapítót szedett, mégis, mikor komolyan elkezdte Isten akaratát követni, imádkozni és a gondjait rábízni, elmúlt az évtizedek óta tartó fejfájása! Istennek hála! :) S mégcsak nem is beszéltem neki arról, hogy engem is megszabadított a fejfájástól :D Én egy pünkösdi karizmatikus gyülekezetbe járok, ahol sok segítséget kaptam ahhoz, hogy megismerjem Istent és növekedjen a hitem, de sok ilyet találsz a neten You tube-on is. Nézz szét, ha nem ismered ezt az utat! de, ha írsz nekem én is szívesen segítek! Isten áldjon meg és gyógyítson meg Téged is!

EN-ek
#24361 EN-ek hozzászólása: 2017.01.16. 18:34

BŐVEN!

a Zélet az, mehj Lvisel7&len! s benne eza orccág – minden más csak ennek fojománya… :) :(

#24360 hopihe64 hozzászólása: 2017.01.16. 10:32

Kedves Lotta! 2000-óta jó formán minden nap,és egész napos fejfájásom van.A krónikus betegeknél ez természetes lenne? Volna egy kérdésem aki pszichiátriai beteg a stressz a depresszió közre játszik e a fogak romlásában? Ezt csak érdeklődés céljából írtam be.Mielőbbi gyógyulást kívánok.

EN-ek
#24362 EN-ek hozzászólása: 2017.01.16. 18:39

hógyne! sőt, még akár hajfájást is okoz6!!

#24366 hopihe64 hozzászólása: 2017.01.17. 13:42

Üdvözlöm kedves EN-ke! Bevallóm,hogy a hajam is minden fésülködésnél haj mosásnál meg elég ha szárazon lazán a kezemmel végig simítom csomókban jön ki.Köszönöm a hozzászólását.EN-le.

#24374 hopihe64 hozzászólása: 2017.01.18. 19:22

Szia EN-ke ! A hajhullás szerinted be folyásólja e a stresszes,depressziós betegek állapotát

.Üdvözlettel hopihétől

Ü

#24347 EszeEva hozzászólása: 2017.01.15. 18:36

Kedves Lotta!
Szerintem is egy neurológust kéne megkeresned.Én egy magánorvost tudok ajánlani,aki nagyon,nagyon tapasztalt és okos.Világhíres is ráadásul.Nagy az ismeretsége itt magyarországon.Rajtam is sokat segített,igaz másvalamibe.De a kórházába a sok orvossal együtt szerintem addig kutatnának ameddig rá nem jönnének mi a baj./velem is ezt csinálta./Mert valójában,ha el mennél hozzá és befektetne a kórházába akkor egy kutatóintézetbe is fekszel egyrészt.Ahol én is mindenkivel megvoltam elégedve.Meg sokan is dicsérték.Sokan a műtét után egészségesek lettek.Nagy ott a tudomány.Szerintem érdemes lenne felkeresni.Az orvos neve:Professzor Halász Péter.Van saját oldala is.Hamar megtalálod!Ja!És pénzbe nem is drága.Javulást kívánok.

#24345 dudika hozzászólása: 2017.01.14. 19:28

Kedves LOTTA! Én hülyeséget nem akarok ajánlani,de a fiamnak is voltak ilyen problémái. Én azelőtt
jártam teniszezni, amatőr alapon és ebből kialakult az úgynevezett teniszkönyök! Semmi nem használt!
Nekem ajánlották a mágnes karkötőt és akkor vettem a gyereknek egy mágneses medált Mind a kettönknek elmúlt! Én szkeptikus voltam és vagyok ezekkel kapcsolatban! Ha gondolja nézzen utána! Gyógyulást kívánok: üdvözlettel

#24342 katalga hozzászólása: 2017.01.13. 11:25

Kedves Lotta!
Nyilván neurológust kerestél fel a fájdalmaiddal, hiszen az MRI és a CT vizsgálatot tudtommal – legalábbis fejfájással kapcsolatban – csak ő rendelhet el. Írod, hogy negatív lett az eredmény. Ugyanakkor a “rendellenes érrendszet” a bal oldalon szerintem mégiscsak utal valamire. Csodálkozom, hogy nem küldtek agyi érfestésre, mert úgy tudom, hogy még mindig ez a legalkalmasabb módszer, amivel tökéletesen fel tudják térképezni az érrendszer működését. Nálam anno a CT vizsgálatkor felfedeztek egy agyi aneurizmát, de elküldtek érfestésre is, ahol még egyéb – a másik oldalon lévő érmegtöretést – találtak. Ezek után került sor a műtétre. Áramütésre emlékeztető fájdalmam viszont volt, borzasztó fájdalommal, amiről kiderült, hogy egy rossz fogam okozta. Egy kolleganőmnek voltak szörnyú fejfájásai, akit egy neurológus küldött vizsgálatokra, és kiderült, hogy érszúkület okozza a panaszait. Nála a Nootropil megoldotta a problémát. Ezt a gyógyszert viszont szintén csak neurológus írhatja fel, ill. a háziorvos is, ha már kiderült, hogy mi okozza a gondot. Mindenesetre ezt a gyógyszert sem szabad úgy beszedni, hogy beszerzed valahol, próba szerencse alapon, mert akár életveszélyes is lehet. Én amondó vagyok, hogy keress fel egy olyan neurológust vagy pszichiátert, (nem pszichológusra gondolok) aki el tud küldeni érfestésre. Ja, és még a fogorvost se hagyd ki. Ennyit tudok javasolni. Jobbulást, illetve mielőbbi gyógyulást kívánok!

#24364 Lotta hozzászólása: 2017.01.17. 08:42

Szia.A fogorvoson már rég túl vagyok köszönöm.Én is gondoltam erre de nem jött be.Pedig egyszerűbb lett volna.Most az Amerikai úti idegsebészetre járok.Az orvosom első lépésként diprophos-lidocain infiltratiot végzett.Ideig óráig jó volt.Átálltam a teperinre.De ez sem tökéletes.A remegések is megvannak.Jó lenne egy fájdalommentes nap.Nagyon szeretném.

#24367 EszeEva hozzászólása: 2017.01.17. 14:30

Szia Lotta!Miket nem hoz a véletlen?Én is ott voltam már sokszor,de egy másik osztályon.Ahol a fej működését alaposan kivizsgálták.Azonkívűl sok-sok vizsgálotkra küldtek.Elég rejtéses voltam nekik.De meglett a nagy vizsgálat után az eredmény amit egy életen keresztül hordtam.És akit mondtam magánorvost ő küldött oda.Az a fontos,hogy azóta amióta ehhez az orvoshoz járok sokat javult a helyzetem.Menj el hozzá!

#24383 Lotta hozzászólása: 2017.01.19. 11:57

Írtam az általad javasolt orvosnak de nem jártam sikerrel.Marad a fejfájás.Remélem a következő kontrol alkalmával segítenek végre.

#24385 EszeEva hozzászólása: 2017.01.19. 15:14

Szia.Sajnálom,hogy nemsikerült.Pedig amikor bent feküdtem a monitorozóba akkor volt egy hasonló eset mint a tiéd.Abba bízok még,hogy mivel nagyon sokszor úton van ezért nem adott választ.

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

 

Várószoba.hu
Email: varoszoba.hu@gmail.com

Médiapartner: Akadémiai Kiadó Zrt.

 

Krónikus betegek támogató, közösségi oldala.

precognox

Close
Close