Halálfélelem

Téma címkék:
2017.02.07. 17:40

Amikor kérte a haverom, hogy írjam le neki mit érzek, leírtam neki, s közben féltem a saját írásomtól. Féltem, hogy meg fogok őrülni, hogy menthetetlen vagyok, hogy mindenkit elfogok veszíteni vagy így, vagy úgy. Aztán a vége fele mikor mondta, hogy írjam ki magamból, már ettől a szótól is képes voltam bepánikolni, és nem ment… Egyszerűen nem tudtam neki tovább írni, és mindig amikor ezt mondta, akkor megszakítottam vele a beszélgetést, és azt mondtam neki, hogy akkor én most elmegyek aludni… Már oda jutottunk, hogy most olyan szinten eltávolodtunk, hogy nem tudom, képesek leszünk-e visszaállítani a kapcsolatunkat. De az is lehet, hogy már soha nem lesz olyan… Neki fájt, hogy mindig leráztam, én pedig nem tudtam kiírni tovább már magamból azokat a szörnyű gondolatokat… Elegem lett, hogy csak írtam, hogy nincs itt, hogy megölelhessem, hogy nincs már senki akire számíthatok, csak a családom. De ők teljesen mások, ők nem barátok…

Mogyi
#26562 Mogyi hozzászólása: 2018.04.02. 20:47

Szia!
Önpusztító gondolataid vannak, vagy másokban kárt tenni. Nekem az utóbbi van, és nagyon nehéz az élet vele.(kényszer betegség).Keresem az utam, Isten felé fordultam, és várom hogy egy élhetőbb életet tudják élni.Kitartást neked!

#24549 katapeto hozzászólása: 2017.02.14. 08:32

..még annyit, hogy nem véletlenül születtél meg. amiken átmégy, azok sem véletlenek. Istennek terve van veled! De erről majd később… Az örökkévaló Isten gondol rád, mert személyesen ismer és szeret téged! :)

#24548 katapeto hozzászólása: 2017.02.14. 08:23

Én is így éltem az életem 38 éves koromig. Most már tudom, hogy azért, mert addig Istenben sem hittem. Azt gondoltam, hogy benne hinni azt jelenti, hogy elámítani az embernek magát, hogy ne féljen a haláltól, meg hogy erkölcsös életet éljünk. De amióta megismertem Jézust, tudom, hogy Ő akkor is velem volt amikor tagadtam Őt, de megvárta, hogy olyan mélységig jussak, amikor azt mondtam, hogy vagy ő segít, vagy itt a vég!

#24519 almodozoo hozzászólása: 2017.02.10. 01:20

Az egyedülléttől… Hogy ha egyszer már nem leszek… Hogy akkor mi történik majd… STB

#24513 katapeto hozzászólása: 2017.02.09. 01:08

Mitől félsz? Attól, hogy kárt teszel magadba, vagy attól, hogy ha jön a vég megsemmisülsz és nem lesz többé én tudatod? Én sok ilyen gyötrődés után találtam meg Istent,… de inkább ő talált meg engem. “Ne félj csak higgy..”.- olvassuk a Bibliában!
János evangéliumában 11,25, ezt olvassuk:
Monda néki Jézus: Én vagyok a feltámadás és az élet: a ki hisz én bennem, ha meghal is, él;

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

 

Várószoba.hu
Email: varoszoba.hu@gmail.com

Médiapartner: Akadémiai Kiadó Zrt.

 

Krónikus betegek támogató, közösségi oldala.

precognox

Close
Close