Segítség Pánik!!!!!

Téma címkék:
2017.02.13. 14:40

Sziasztok, én 31 éves kétgyerekes anyuka vagyok…decemberbe lesz egy éve hogy elkezdődött apósom halála után három hónappal. szédültem kivert a víz remegtem a szivem majd kiugrott a helyéről nagyon féltem hogy meghalok szörnyű volt..ez volt az első nagy roham ezt megelőzte pár kissebb..ekkor mentem orvoshoz, vérvétel nyaki fej röntgen, persze minden rendbe volt..hat hónapig szedtem escitalopram és medazepam..nyáron abba hagyatta velem a dokinő, jó is volt egészen most decemberig..elkezdődött megint…most folyamatosan szédülök nagyon rossz nem bírom megyek vissza a dokinőhöz…hiába a gyógynövényes kapszula, nem tudom leküzdeni…sikerült ez már valakinek???ha igen hogyan??? Most a vérnyomásom is jó csak szédülök fáj a fejem és FÉLEK…főleg egyedül lenni :( Mit lehet tenni??????????

Albatrosz
#24632 Albatrosz hozzászólása: 2017.02.26. 11:45

Ez csodálatos! Mármint az előttem szóló története, ugyanis én is ugyanígy, Isten segítségével jöttem ki a pánikból. Egyetlen gyógyszert be nem vettem, és nem jártam semmilyen orvoshoz. Egyedül Ő tud teljesen és maradéktalanul rendbe hozni!!! Csak rá kell hagyatkozni, teljesen rá kell bízni magad, és csodák történnek! Ha van akiben bízhatsz, hogy segít, az már fél gyógyulás! A pánikroham azért alakul ki, mert hajlandók vagyunk megijedni, de rögtön az erejét veszti, ha egyszerűen nem vagyunk vevők rá. Nálam az volt a fordulópont, amikor ki tudtam mondani, hogy “ha meg kell halnom, hát haljak meg”, és csodák-csodája elmúlt a pánikroham. És ezt minél többször ismételtem, annál bátrabb lettem, amíg már nem tudott hatni rám az “ijesztgető”, ugyanis már nem ijedtem meg tőle! :-)
Ez így együtt hatott: a szerető Istenbe való kapaszkodás, és a saját erőfeszítések…

Sok sikert Neked is!!!
Majd írd meg, hogy mire jutottál!

#24551 katapeto hozzászólása: 2017.02.14. 08:42

Én is így éltem az életem 38 éves koromig. Sok gyógyszert beszedtem 25 éves koromtól, de Istennek hála, van kiút, bármi legyen is a pánik oka! :D
Most már tudom, hogy azért, mert addig Istenben sem hittem. Azt gondoltam, hogy benne hinni azt jelenti, hogy elámítani az embernek magát, hogy ne féljen a haláltól, meg hogy erkölcsös életet éljünk. De amióta megismertem Jézust, tudom, hogy Ő akkor is velem volt amikor tagadtam Őt, de megvárta, hogy olyan mélységig jussak, amikor azt mondtam, hogy vagy ő segít, vagy itt a vég!

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

 

Várószoba.hu
Email: varoszoba.hu@gmail.com

Médiapartner: Akadémiai Kiadó Zrt.

 

Krónikus betegek támogató, közösségi oldala.

precognox

Close
Close