Segítség Pánik!!!!!

Téma címkék:
2017.02.13. 14:40

Sziasztok, én 31 éves kétgyerekes anyuka vagyok…decemberbe lesz egy éve hogy elkezdődött apósom halála után három hónappal. szédültem kivert a víz remegtem a szivem majd kiugrott a helyéről nagyon féltem hogy meghalok szörnyű volt..ez volt az első nagy roham ezt megelőzte pár kissebb..ekkor mentem orvoshoz, vérvétel nyaki fej röntgen, persze minden rendbe volt..hat hónapig szedtem escitalopram és medazepam..nyáron abba hagyatta velem a dokinő, jó is volt egészen most decemberig..elkezdődött megint…most folyamatosan szédülök nagyon rossz nem bírom megyek vissza a dokinőhöz…hiába a gyógynövényes kapszula, nem tudom leküzdeni…sikerült ez már valakinek???ha igen hogyan??? Most a vérnyomásom is jó csak szédülök fáj a fejem és FÉLEK…főleg egyedül lenni :( Mit lehet tenni??????????

#24551 katapeto hozzászólása: 2017.02.14. 08:42

Én is így éltem az életem 38 éves koromig. Sok gyógyszert beszedtem 25 éves koromtól, de Istennek hála, van kiút, bármi legyen is a pánik oka! :D
Most már tudom, hogy azért, mert addig Istenben sem hittem. Azt gondoltam, hogy benne hinni azt jelenti, hogy elámítani az embernek magát, hogy ne féljen a haláltól, meg hogy erkölcsös életet éljünk. De amióta megismertem Jézust, tudom, hogy Ő akkor is velem volt amikor tagadtam Őt, de megvárta, hogy olyan mélységig jussak, amikor azt mondtam, hogy vagy ő segít, vagy itt a vég!

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Akadémiai Kiadó Zrt.

H-1519 Budapest, Pf. 245

Telefon: (06 1) 464 8200

© Akadémiai Kiadó Zrt.

Krónikus betegek támogató, közösségi oldala, az Akadémiai Kiadó gondozásában. Orvosok szakmai portálja: napivizit.hu

Precognox

Close
Close