Ez a nap is eljött

Téma címkék:
2017.03.13. 12:51

Sziasztok,

És igen egy kicsit dicsekedni akarok a világba kiáltani, hogy végre a 48. hét is eljött a 2-es kezelésem kapcsán. Már most egy kicsivel több mint egy hete nem szedem a bogyókat és nem szúrtam meg magam. A vírusszámlálás nem detektálható így a 12. héttől ez idáig vírus mentes vagyok, és remélem, hogy sikerül is megőriznem. Remélem minél előbb ürül a szervezetből ez a gyógyszer és újra vissza kapom a régi önmagamat, mert egy kicsit lelakott ez a 48 hét gyógyszeres kezelés. Mindenkinek nagyon nagyon köszönöm a sok támogatást biztatást és segítséget amit itt kaptam tőletek. Nagyon hálás vagyok ezért nektek.

Mindenkinek jó egészséget kitartást kívánok

#24724 haraszika hozzászólása: 2017.03.17. 22:06

Sziasztok már egyszer ki irtam dr urnak szántam a kerdest de gondolom nem látta.Igy most megkerdeznem megyegyszer.Sokat fáj a májam stb de hcv pcr negativ.Viszont sokszor viszket maga a májam és nem tudom ezt hova tenni elvileg a viszketes a gyogyulás jele.De akkor mi a gond a májammal hogy soka viszket mint ha védekezne folyamatosan.Elöre is koszopnom dr ur.Maradok tisztrelettel.

nora51
#24721 nora51 hozzászólása: 2017.03.17. 18:07

Kedves Waters, azon relatíve kevesek közé tartozol, akik a kettős (interferon-ribavirin) kezeléstől úgy látszik meggyógyulnak!!!! Remélhetőleg 6 hónap múlva ezen az oldalon szintén ezt a két csodás szót fogod leírni: NEM DETEKTÁLHATÓ! Légyszí, számolj be majd erről nekünk, el ne feledd!
Vissza fogod kapni magadat! Előbb-utóbb egyre jobban leszel, ahogy ürül ki belőled a szer. Egyre több lesz az energiád, egyre többet bírsz. Ha kopaszodtál, egyre több hajad nő.
Egyre vigyázz: ne edd túl magad, mert a gyógyultak állítólag ilyenkor többnyire feljavuló étvéggyal, jóízűen meghíznak! Orvosaink szerint nagyon kell vigyázni a normál testsúlyra, elkerülendő a steatosist, mely ugyanúgy rontja a májat, mint a fibrosis.
Egyél máriatövis-kapszulát (csakis patikából), hogy segítsd májadat a regenerálódásban. Ne mérgezd magad semmivel, se testileg, se lelkileg!
Légy egészséges, és az eddig elért szép eredményed maradjon meg örökre!
Szeretettel gratulál:
nora51

museto
#24723 museto hozzászólása: 2017.03.17. 22:04

Ez az Kedves Waters! Gratulálok én is szívből az eredményedhez, Nóra minden szava aranyat ér, bár szegény még keményen vírusgazda, de már látja az alagút végét, felkerült végre a listára. Szóval én már “tiszta” vagyok két és fél éve és bizony küzdök erősen a kilók ELLEN! az étvágyam óriási, ami mozog azt megeszem, ami meg nem, azzal fűszerezek. Egyetlen tabu van, az alkohol, ezt a mi hátrelevő életünkre bizony örökre el kell feledni. Van ugyan alkohol mentes bor, meg sör is, de én ezekkel úgy vagyok, mint a guminővel….. No, viccet félretéve, tényleg nagyon kell vigyázni mikor, mit és mennyit eszünk. Én az első fél év alatt felszedtem 10 kilót, akkor néhai hepászom rám parancsolt, hogy fogjam vissza magam, ha nem akarom májam regenerálódását megakasztani. Tanácsát megfogadtam, azóta naponta mérlegelem magam és súlyomat sikerül 81-83 kg között tartani. Reggel iszom egy pohár tejes kávét néhány szem teljes kiörlésű Győri édes kekszel, de ha jól viselkedem, a nejem süt diós kiflit, azt meg még jobban szeretem. Délben leves és második, vagy valami főzelék féle, a vacsora du.5-6 óra között, saját sütésű sokmagos kenyér, vaj, felvágott, stb. Azért néha én is bűnözöm, szeretem a disznóságokat, hurkát, kolbászt szalonnát, lila hagymával, a friss tüpörtyűről nem is beszélve. Persze csak inkább megijesztve velük a kenyerek, hól vannak már a régi nagy zabálások!!!! Szóval meg kell tanulni élni az új helyzetünkben, nekem úgy néz ki sikerült, boldogan terelgetem egyre szaporodó unokáimat, kedvenc májam meg tisztességesen végzi a dolgát, melyhez hasonló jókat kívánok neked is! Üdv, Museto

#24718 McYoe hozzászólása: 2017.03.17. 12:25

Még sok vírusmentes évet Neked!

Oldfiker
#24710 Oldfiker hozzászólása: 2017.03.14. 12:17

Kedves Waters!
Őszinte örömmel és szeretettel kívánok Neked szép és tartalmas vírus nélküli életet!
Oldfiker

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

 

Várószoba.hu
Email: varoszoba.hu@gmail.com

Médiapartner: Akadémiai Kiadó Zrt.

 

Krónikus betegek támogató, közösségi oldala.

precognox

Close
Close