Makara Főorvos Úr!

Téma címkék:
2020.06.29. 15:16
Holdsugar

Kedves Főorvos Úr vagy bárki, aki ehhez ért! Kezelés után 5 hónappal az eredmény: HCV PCR kvantitatív érték: 0,0 egység IU/ml A vizsgálatot COBAS Taqman 48 (Roche) készüléken végeztük. Ez azt jelenti, hogy nincs vírusom? Orvosom a kezelés után azonnal és 3 hónappal későbbre tervezett virusszámlálást. Részeredményt nem szerettem volna tudni, a 3 hónapból lett […]


Májfunkció – Lymphocita

Téma címkék:
2020.06.27. 13:22
Holdsugar

Laboreredményeim: 11.04 (aznap kezdtem a kezelést) GOT 96 (ref. 35 alatt) GPT 160 (ref. 35 alatt) GGT 62 (ref. 38 alatt) Lymphocita 18,2 %(ref. 25-45) 11.18. GOT 14 GPT 19 GGT 30 Ez a kezelés 2. hete utáni eredmény. Nagyon örültem, a kezelés előtt 4 évig mindig magasak voltak a májfunkciós értékek. Évekig a GPT […]


Zsírmáj

Téma címkék:
2020.05.28. 19:47
Holdsugar

Kedves Fórumozók. 175 cm vagyok. Eredményeim: 55 kg: S0 50 kg: S3 eleje 56 kg: S0 (étrend változtatás volt) Végig F2, azon belül nem romló, hanem javuló értékek. Sok helyen olvastam, hogy hízás, toxikus anyagok stb. okozhat zsírmájat. 2 internetes cikk említi, hogy hirtelen fogyás is okozhatja. Ez igaz? Más: Miért van az, hogy egyeseknek […]


HCV – puffadás

Téma címkék:
19:27
Holdsugar

Ķedves Gyógyult és Gyógytársak! A HCV vagy a májkárosodás (G3, F2, S0) okozhat puffadást? Nem tudom élelmiszerhez kötni, az számít hogy mennyit eszek. A kezelés alatt alig ettem, így a puffadás is minimális volt. A kezelés után újra kaptam pszichó gyszereket. Azóta székrekedésem is van. A fő ludast (Olanzapin) elhagytam. Bűntársa a Lamolep. Ehhez ragaszkodok […]


HCV szűrés

Téma címkék:
2019.01.20. 06:42

Sziasztok! Férjem hepatitis c beteg, és persze mikor kiderült megijedtem én is hátha fertőzött lettem. Mi már 30 éve élünk együtt. Szóval gyorsan elmentem szűrésre saját költségén. A háziorvos. Nem írt beutalót azt mondta ez nem indok.. Aztán most hogy a vírusok sajnos nem pusztultak ki a kezeléstől szeretnék újra vizsgálatot de nem tartom igazságosnak […]


Egy riportfilm velem

Téma címkék:
2018.10.26. 21:16

Remélem fontos információk is elhangzanak a “jópofaságok” mellett Itt lehet megosztani: https://www.facebook.com/majbetegekert.alapitvany És itt is látható: https://www.echotv.hu/videok/2018/10/20/klinika/5149 Tisztelettel Makara dr.


Ez a nap is eljött

Téma címkék:
2017.03.13. 12:51

Sziasztok, És igen egy kicsit dicsekedni akarok a világba kiáltani, hogy végre a 48. hét is eljött a 2-es kezelésem kapcsán. Már most egy kicsivel több mint egy hete nem szedem a bogyókat és nem szúrtam meg magam. A vírusszámlálás nem detektálható így a 12. héttől ez idáig vírus mentes vagyok, és remélem, hogy sikerül […]


október 16-i VIMOR KLUB más időpontban

Téma címkék:
2015.10.15. 06:48

Kedves mindenki, aki még nem hallott róla. A holnapi október 16-i VIMOR KLUB időpontja megváltozott. Új időpont: november 6. Bocsánat a változásért! katih


Megérkezett a PCR eredmény.

2015.10.06. 22:28
Emilio

Üdvözlök újra minden kedves sorstársamat. Úgy érzem magam itt, miközben a történeteiteket olvasom, – legyen az pozitív, avagy negatív- mintha egy nagyon szűk családi körben ülnék, ahol mindenki mindenféle félelem nélkül elmondhatná amit nagyon mélyen titkol. Szeretem olvasni azokat a történeteket amik szépen epikusan felépítve megmutatják nekem, hogyan lehet eljutni a mély bugyrokból a legmagasabb […]



 

Várószoba.hu
Email: varoszoba.hu@gmail.com

Médiapartner: Akadémiai Kiadó Zrt.

 

Krónikus betegek támogató, közösségi oldala.

precognox

Close
Close