Reflux

Téma címkék:
2017.03.30. 09:31

Jó napot kívánok!

Nagyon sok ideje szenvedek reflux betegséggel, szinte mindennap fáj a gyomrom és hányingerem van. Nagyon sok orvosnál jártam de a gyógyszerek nem hatnak már szinte semmit. El vagyok keseredve és nagyon érdekelne, hol lehet beszerezni a gyógygombát ez talán visszaadná az egészségem…. Köszönettel

#24844 magdi55 hozzászólása: 2017.04.09. 15:21

Kedves refluxosok!

Nekem a lisztmentes diéta vált be. A gyógyszerek előbb-utóbb savat csinálnak…átmenetileg hatnak,károsak-ha hosszú ideig esszük.
A neten olvastam,h valaki írt arról,h glutén érzékenysége derült ki…Refluxa volt.Van rejtett gl.érzékenység…ami nem okoz hasmenést,így nem is jön képbe. Ki kell próbálni pár hét alatt kiderül úgyis. Már a rövid diéta is segít :) Gyakran társul a glutén tejérzékenységgel sajnos. Nem csak a laktóz,hanem a kazein tartalma miatt. Persze a reflux nem szereti a kávét,csokit…édességet sem. Nekem használt a diéta,próbáljátok ki. /ha mégis bűnöztünk” jó lehet a mandulatej:) /lehet házi is:) Ha már gyógyultunk,lehet néha-néha kevés gluténos terméket enni. Szép napokat! :)

#24806 trombita hozzászólása: 2017.04.03. 13:14

Szia!
Való igaz, legfontosabb az étrend, diéta. Az viszont érdekes, hogy semmilyen gyógyszer nem hatott eddig. Gasztroenterológiai vizsgálat után általában megtalálják a megfelelő gyógymódot. Viszont a Varga gyógygomba családban létezik egy külön erre a célra kifejlesztett kapszula. Ha ellátogatsz valamelyik szaküzletbe tudnak segíteni. Én sokáig szedtem és használt.
És persze semmi stressz!

EN-ek
#24796 EN-ek hozzászólása: 2017.03.31. 00:55

Abs. n is csodálom!

Nos – ah asztat má soxásszor Lmondtam unos & untalan – mint minden sstenverte “betegségnél”, ennél is a +oldás kulcsa annyira n 1xű, ink mond6nók úgy, multifaktoriális!

DE…

a LEGfontosabb gyógyító tényező – n győzöm hangsújzózni! – talán mégis AZ, h nagy ívben kerülni kell a kuruzslókat, szarlatánokat, sintéreket, HAJÓT akar magának a nyomorult báteg!!! (akik CSAK másse tudnak mint: LEvágni, KIbelezni, élveFELkoncolni, HALÁLra sugarazni/kemózni; v nemes 1xűséggel csak simán éhenhalatni az szencsétlen pacientúrát!!)

Sóval: csak ésszel, oszt’ n lesz ott HÉzag! ;)

#24794 cirmoska hozzászólása: 2017.03.30. 20:13

Szia! Az étrendre figyelj nagyon oda,az interneten Írnak arról,hogy mit lehet enni a refluszos betegeknek. Remélem hamar rendbe jössz!

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

 

Várószoba.hu
Email: varoszoba.hu@gmail.com

Médiapartner: Akadémiai Kiadó Zrt.

 

Krónikus betegek támogató, közösségi oldala.

precognox

Close
Close