Hepatitis b lettem, kérdeznék!

Téma címkék:
2017.06.07. 04:05

Sziasztok ! Hepatitis b fertőzött vagyok ! Most derült ki hogy 8 hónapja fertőzött vagyok! Anyira kétségbe vagyok esve meg akarok halni depressziós vagyok nem találom a helyem! Tud valaki írni valamit, meddig lehet evvel élni, hogy terjed? Mert van egy kis lányom és nem merek már hozzányúlni sem. Válaszokat előre is köszönöm!

#25018 Edvin hozzászólása: 2017.06.16. 21:22

Szia!

Hol tartasz a kivizsgálásokban? Én is nagyon megijedtem, mikor a tesztem pozitív lett, aztán a részletes kivizsgáláson kiderült, hogy nem vagyok fertőzött. Ezért kérdezem, hogy csak egy rutin laborvizsgálat mutatta ki, vagy már túl vagy egy részletes hepatológiai kivizsgáláson? Ha még nem, akkor azonnal menj el, sok idegeskedéstől megkíméled magad, ha egy hozzáértő szakorvossal beszélsz. Akkor is meg fogsz nyugodni, ha tényleg pozitív vagy. Sok sikert!!

nora51
#24996 nora51 hozzászólása: 2017.06.08. 00:17

http://www.varoszoba.hu/2017/05/12/hepatitis-b-pozitiv-kismama/
Kedves andrasi,(választhatnál egy jó kis művésznevet), csatlakozom az előttem szólóhoz. Olvasd el a fenti linken található hasonló témát!
A hepaB nemcsak vérrel, hanem minden testnedvvel fertőz.Tehát szexuális úton is fertőzhet. Ezért most hagyj fel a depivel meg a kétségbeeséssel, és inkább lépj a tettek mezejére! Helyzet van, meg kell oldanod. Kislányodat, párodat bizony be kell oltatni hepa B ellen, de előbb csináltatniuk kellene egy vérvizsgálatot. Ezt a háziorvosnál kell intézni. Ő azt is tudja, hol van a közeledben hepatológiai szakrendelés. El kell kezdeni a kezelésedet. Meggyógyítanak, ha hagyod magad.
Lehet, hogy morbid vagyok, de örülj a hepa B-nek, mert az ellen van védőoltás szeretteid részére. A hepa C ellen nincs, hogy a súly esne bele.
Tehát depi és meghalni vágyás helyett tedd meg ezeket az első lépéseket!!! Itt nyugodtan kiírhatsz magadból mindent. Válaszolunk, írásban megtanítunk öninjekciózásra is, mert valószínűleg szükséged lesz rá egy darabig. Fel a fejjel, irány a háziorvos!
Szeretettel: egy hepa C-s társad, aki már hepa B-ből is levizsgázhatna:
nora51
Még egy kis olvasnivaló: http://vimor.hu/cikkek/49/hepatitis-b-virus

nora51
#25367 nora51 hozzászólása: 2017.09.13. 00:37

Ha vívódsz és nem akarod itt leírni, írd meg nora51@citromail.hu címre. Bár én a közösségi levelezés híve vagyok,, mert egymástól így nyerünk infókat, megértem, ha valaki nem szeretne mindent a nyilvánosság elé tárni. Bár ezért van “fedőnevünk.” Írj nyugodtan, válaszolok.
Üdv: nora51

EN-ek
#24994 EN-ek hozzászólása: 2017.06.07. 14:55

Szijjaa!

röviden: akár 100 évig:)

kicsit hosszabban: nos serénytelen véleményem szerint te ebben a ószágba sokkal előbb FEL fogod dobni a talpadat mondjuk szívinFARKtusba, agyvérzésbe (gutaütés), v vami jó kis rosszindulatú rákba, mint ebbe! ;) úgyhogy felesleges túlzottan aggodalmaskodnod mosmá emiatt… (bár biztos kicsit bosszantó lehet, DE ink őrüjj: a C még rosszabb lenne:)
- – -
a szakmai részt meg majd Lmondják itt akik sokkal jobban értenek hozzá, DE a továbbfertőzésre tényleg nagyon vigyázni kell, mert ROHATTUL fertőzőképes!! (elég 1 csepp vér/apró bőrsérülés, testnedv, tetkó, pc, borotva, manikűrkészlet, fogkefe, drogozás, lehethogyKIhagytamvalamit, stb…)

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

 

Várószoba.hu
Email: varoszoba.hu@gmail.com

Médiapartner: Akadémiai Kiadó Zrt.

 

Krónikus betegek támogató, közösségi oldala.

precognox

Close
Close