Van kiut?!

Téma címkék:
2017.06.11. 15:57

Hol is kezdjem …21 eves vagyok,tavaly tortent az eletemben egy “tragedia” miutan nemsokkal panik szorongasos betegseget alapitottak meg nalam volt mar kint a mento,haziorvos,ugyelet voltam 2 kardiologusnal, 2nagylabor vizsgalat semmit nem mutatott ki hala Istennek.Voltak jobb idoszakaim mikor tudtam setalni,bevasarlokozpontba jarni,viszont volt mikor kisem tudtam menni a lakasbol es egyedul sem tudtam lenni.Volt mikor 170/100/193 volt a pulzusom es a vernyomasom de csodaval hataros modon az ugyeleten elismult.Szedtem mar valerianat mindenfelet,frontin0,25,magneB6,Alprozolam Sandoz nemigazan hasznaltal .Nemertettem miert van az hogy mikor elvagyok es pl. nezem a TVt akkor rosszul leszek megint es a gyogyszer sem hasznal erre a psychologusom azt mondta “Azert vagy rosszul mert a tudatalattid rossz jeleket kuldd a testednek amiket te nem veszel eszre.A gyogyszer pedig olyan hogy ha beveszel egy fejfajascsillapitot az agyad vagy elhiszi hogy feloran belul hat,vagy nem”.Na igen am,de ettol nem leszek jobban.Belefaradtam ebbe a folytonos panikrohamokba,vernyomasinagozasba,beszukulo mellkass,szivfajdalom,heves szivveres,szedul ..nem birom.Sokszor semmilyen hangulatom sincs es azon gondolkodom talan jobb lenne ha megolnem magam(sajnos)barmit csinalok mindig ott a szedules,heves szivveres,mellkasnyomas ..elojonnek a tipikus”szivinfarktus”tunetei,vagyis csak en gondolom ezt.2dologtol felek,talan valaki nevet ezen de azert aztgondolom itt leirhatom ..attol hogy rosszul leszek es ezaltal meghalok,de azert probalom elhesegetni ezeket a dolgokat.Nem tudok hosszabb setagkat tenni,szorongok.Par napja elkezdtem Szabó Péter motivator videoit hallgatni es az kisse erosebbe tesz,most meg hihetetlennek tunik de ugyerzem kepes lennek kigyogyulni ebbol.

Barki aki hasonlon megy vagy ment keresztul ha kerhetek ilyet ossza meg velem,szivesen elolvasnam,tanacsokat is szivesen meghallgatok!

Elore is koszonom!

EN-ek
#25015 EN-ek hozzászólása: 2017.06.14. 22:13

NINCS!

csaka fekefeneketlen HAHÁL arat orbasszájba már!
s lát hiába irkáltok béjjbik, senki n fog nektek ide vissza-firkálni vala. mert:
ez 1 dőglöttország dőglött oldala!

dala…

lala…

NA!

EN-ek
#25019 EN-ek hozzászólása: 2017.06.17. 15:40

Qssolás=1tértés! :P

na sóval…mivel a KIB* virág 1re sújosabb, minden 1re sújosabb, még a nemz. HEILzet is fokozódik, EZÉRT v te IS 1re sújosabb! + másis. + még ÉN is! e ijen 1ccerű b+… “A fejétől bűz-LIK a láb!” ;)
MUHAHA :(
A Ormány hazudik!!

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Akadémiai Kiadó Zrt.

H-1519 Budapest, Pf. 245

Telefon: (06 1) 464 8200

Email: varoszoba@akademiai.hu

© Akadémiai Kiadó Zrt.

Krónikus betegek támogató, közösségi oldala, az Akadémiai Kiadó gondozásában. Orvosok szakmai portálja: nota.hu

Precognox

Close
Close