Van kiut?!

Téma címkék:
2017.06.11. 15:57

Hol is kezdjem …21 eves vagyok,tavaly tortent az eletemben egy “tragedia” miutan nemsokkal panik szorongasos betegseget alapitottak meg nalam volt mar kint a mento,haziorvos,ugyelet voltam 2 kardiologusnal, 2nagylabor vizsgalat semmit nem mutatott ki hala Istennek.Voltak jobb idoszakaim mikor tudtam setalni,bevasarlokozpontba jarni,viszont volt mikor kisem tudtam menni a lakasbol es egyedul sem tudtam lenni.Volt mikor 170/100/193 volt a pulzusom es a vernyomasom de csodaval hataros modon az ugyeleten elismult.Szedtem mar valerianat mindenfelet,frontin0,25,magneB6,Alprozolam Sandoz nemigazan hasznaltal .Nemertettem miert van az hogy mikor elvagyok es pl. nezem a TVt akkor rosszul leszek megint es a gyogyszer sem hasznal erre a psychologusom azt mondta “Azert vagy rosszul mert a tudatalattid rossz jeleket kuldd a testednek amiket te nem veszel eszre.A gyogyszer pedig olyan hogy ha beveszel egy fejfajascsillapitot az agyad vagy elhiszi hogy feloran belul hat,vagy nem”.Na igen am,de ettol nem leszek jobban.Belefaradtam ebbe a folytonos panikrohamokba,vernyomasinagozasba,beszukulo mellkass,szivfajdalom,heves szivveres,szedul ..nem birom.Sokszor semmilyen hangulatom sincs es azon gondolkodom talan jobb lenne ha megolnem magam(sajnos)barmit csinalok mindig ott a szedules,heves szivveres,mellkasnyomas ..elojonnek a tipikus”szivinfarktus”tunetei,vagyis csak en gondolom ezt.2dologtol felek,talan valaki nevet ezen de azert aztgondolom itt leirhatom ..attol hogy rosszul leszek es ezaltal meghalok,de azert probalom elhesegetni ezeket a dolgokat.Nem tudok hosszabb setagkat tenni,szorongok.Par napja elkezdtem Szabó Péter motivator videoit hallgatni es az kisse erosebbe tesz,most meg hihetetlennek tunik de ugyerzem kepes lennek kigyogyulni ebbol.

Barki aki hasonlon megy vagy ment keresztul ha kerhetek ilyet ossza meg velem,szivesen elolvasnam,tanacsokat is szivesen meghallgatok!

Elore is koszonom!

#25148 zoja1953 hozzászólása: 2017.07.01. 19:32

szia ismeretlen. véletlenül keveredtem erre az oldalra, aztán kiváncsiságból belenéztem. 2o évig kinlódtam azzal, amivel te. hol jobb, hol rosszabb volt. volt hogy a lakásból se tudtam kimenni. rengetegféle gyógyszert szedtem, a mellékhatások miatt hullott a hajam, romlott a szemem, tönkrementek a fogaim és felkaptam 20 kilót. fiatalon leszázalékoltak, mert nem tudtam bemenni a munkahelyemre. erről ennyit, ezt te is tudod érzed. tapasztalatom szerint erre nincs gyógyszer, pedig én a 20 év alatt rengetegfélét szedtem eredménytelenül. tavaly augusztusban úgy döntöttem elég volt ebből. elkezdtem keresgélni, ráakadtam dr. szendi gáborra, ill. akönyvére a könyvtárban. ajánlom neked is. nem tudom, hol laksz, milyen lehetőségeid vannak, de addig menj, mig találsz egy normális pszihiátert, én találtam a szomszéd városban. és a legfontosabb, hidd l magadnak, hogy nincs semmi szervi bajod, nem fogsz meghalni. kezdj el kimenni otthonról, először csak kis időre, rövid távra. meglátod nem lesz semmi bajod. én szinte mnden nap csavargok délutánonként, órákat utazgatok, üzletekben bámészkodok, bevásárolk és közben semmi bajom. igaz az első kmozdulásomkor ömlött a viz rólam, de ha valóban azon filózol, hogy mikor jön a rosszullét, akkor jön is. próbáld meg, nekem az is használt, ha jön a rosszullét gondolj arra, na gyere legyünk túl rajta, meglátod egyből elmúlik, ha igy állsz neki és nem kezdesz el félni, hiszen tudod, hogy nem fogsz meghalni ez csak egy buta roham. oldalakat irhatnék neked, hogy min mentem át, de azzal csak lehúználak, inkább a gyógyulásra koncentrálj, hidd el nem nehéz csak akard. én 4 féle gyógyszert szedtem, de a pszichiáter megmondta, hogy erre nincs gyógyszer. tehát tavaly augusztus óta ott tartok, hogy 1 féle gyógyszeeből este 1 felet szedek /frontint 3 hónapja elhagytam, semmit se ért/. szeptemberben kell visszamennem az orvoshoz, de júniusban, amikor voltam nála azt mondta, ha gy javulok szeptemberig, akkor már az a gyógyszer se kell. senki nem fog rajtad segiteni, csak te magadon, én nagyon szivesen tartom veled a kapcsolatot, hogy segitsek talpra állni. megadom az email cimem, ha gondolod irj, válaszolok, amit tudok segitek, zoja1953@freemail.hu gyógyulást kivánok

EN-ek
#25015 EN-ek hozzászólása: 2017.06.14. 22:13

NINCS!

csaka fekefeneketlen HAHÁL arat orbasszájba már!
s lát hiába irkáltok béjjbik, senki n fog nektek ide vissza-firkálni vala. mert:
ez 1 dőglöttország dőglött oldala!

dala…

lala…

NA!

EN-ek
#25019 EN-ek hozzászólása: 2017.06.17. 15:40

Qssolás=1tértés! :P

na sóval…mivel a KIB* virág 1re sújosabb, minden 1re sújosabb, még a nemz. HEILzet is fokozódik, EZÉRT v te IS 1re sújosabb! + másis. + még ÉN is! e ijen 1ccerű b+… “A fejétől bűz-LIK a láb!” ;)
MUHAHA :(
A Ormány hazudik!!

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

 

Várószoba.hu
Email: varoszoba.hu@gmail.com

Médiapartner: Akadémiai Kiadó Zrt.

 

Krónikus betegek támogató, közösségi oldala.

precognox

Close
Close